Препарати за съдомиялна - 8

• 95 685
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Моят гланц е на 5 , така ми каза, консултанта в технополиса

# 76
Ами аз мия с таблетки all in one  и затова го правя на по-малко

# 77
Божееее ми такава програма таблетка ли имало  ooooh! начи нищо не знам за тази машина Crossing Arms поне аз не знам дали имам такова чудо
Не е програма, а функция. На моето Беко излиза по следния начин:
1 натискане на бутона 1/2 зареждане активира функция "1/2 зареждане"
2 натискания на бутона 1/2 зареждане активират функция "Таблетка"
3 натискания на бутона 1/2 зареждане активират функцията "1/2 зареждане+таблетка"

Функцията "Таблетка" удължава програмите, явно за да се гарантира пълното й разтваряне.

# 78
Тази функция таблетка само за половин зареждане ли важи? Дори незнам дали я имам....

# 79
Тази функция таблетка само за половин зареждане ли важи? Дори незнам дали я имам....
Не. С 2 натискания я активирам за всяка програма.

# 80
Всъщност тя за какво е ,че не разбрах... кога се активира?

# 81
  • Варна
Когато ползваш таблетки за съдомиялня  Peace

# 82
Удължава времето на програмата.
Ако пускам пълна миялна на дадена програма - например бързата ми е 58 минути, с функция за таблетка става час и 14 минути (по спомен, но нещо такова). На половин зареждане ми е 54 минути, с функция за таблетка - час и нещо.
Това е, за да е сигурно, че таблетката се е разтворила добре и не остават остатъци от препарата по съдовете.

# 83
  • София
Когато ползваш комбинирани таблетки, за оптимизация на производителността на цикъла според използвания препарат...не за да ти удължи времето на програмата.

# 84
Е, то и аз с таблетки мия на 58 минутната, не съм активирала нищо за сега... то и незнаех! Ще разгледам книжката, може и да пише. Ако нямам такава опция или не успея да я намеря, дали ще има проблем така да я пускам?

# 85
Доообре,моята 58мин е 4 програма, кое да натисна за да удължа времето,то и като е с прах пак не е лошо да се пуска така

# 86
Доообре,моята 58мин е 4 програма, кое да натисна за да удължа времето,то и като е с прах пак не е лошо да се пуска така
Не знам каква марка и модел ти е машината - на нашето Беко става с последователно натискане на бутона за половин зареждане.

# 87
Какви машинки имате само ех... Избор на програми колкото си щеш. Завиждам ви благородно. Моята има само 4 програми - интензивна 2 часа и 35 минути, авто - 2 часа и 50 минути, еко - 3 часа и 35 минути и бърза за стъкло - четиридест и няколко минути само на 40 градуса. Пускам я само посред нощ с отложен старт че с тея дъъъълги програми

# 88
Ами и аз съм с Беко, ама не знаех, че трябва да го натискам това за таблетката . Тя при мен винаги се разтваря , аз мия на програма 6 - 70 градуса, 2.23h . Програма 5 - е 58мин. , но мие на 60 градуса и я използвам само ако мия два пъти за деня , иначе си ги събирам цял ден и вечер ги пускам на отложен старт .

# 89
Какви машинки имате само ех... Избор на програми колкото си щеш. Завиждам ви благородно. Моята има само 4 програми - интензивна 2 часа и 35 минути, авто - 2 часа и 50 минути, еко - 3 часа и 35 минути и бърза за стъкло - четиридест и няколко минути само на 40 градуса. Пускам я само посред нощ с отложен старт че с тея дъъъълги програми
Споко, моята я избирах с много температури и програми, от които ползвам 3 - еко, бърза и интензивна.

Общи условия

Активация на акаунт