Препарати за съдомиялна - 8

• 95 857
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Според мен описва феъри платинум.

# 256
Може и тези да са , те също са с гел и прах , но не са платинум .  Аз ги използвам и съм много доволна

# 257
За тези ли става въпрос?

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 00:18 от psMa

# 258
  • Русе
Jar I Fairy са едно и също, но за различни държави. Важното е да пише платинум отдолу. All in 1 също не са лоши, но опредеено са по-зле от платинума и вместо тях може да се ползват други тип лидлските, че поне могат да се делят.

# 259
Момичета каква е разликата между финиш всички в едно и куантум. Другата седмица има в Лидъл промиция на 25 лв 100 всичко в едно и 80 куантум и се чудя

# 260
  • Варна
Бях си взела Феъри Джар,но не останах доволна
Платиниум са по-добри  Peace

# 261
  • Русе
Под Jar трябва пак да пише патинум, ако не са всичко в едно.

# 262
Аз съм пробвала Феъри Жар ол ин уан - измиват мааалко по-добре от лидълските таблетки. Ползвах ги за всекидневна употреба, но пак си минах на лидълските като свършиха. А и когато се ползват постоянно ми миришеха съдовете, особено пластмасовите. Затова си взимам само Феъри платинум и го ползвам като тежка артилерия, в останалото време лидълските.

# 263
Може и тези да са , те също са с гел и прах , но не са платинум .  Аз ги използвам и съм много доволна

Да, точно тези ползвам и са си 120 броя вътре.  Peace

# 264
И аз за тези говорих че съм ползвала за всекидневно миене. Не ви ли миришат съдовете после. При мен не се търпеше. Най-много се усещаше на съдове които се загряват. Например пека баница, отварям фурната да проверя как е и мирише на тази лимонова химическа миризма. С платинум това го няма.

# 265
Ползвам "Fairy platinum"  ежедневно (на всеки 4 дена де), та сега като ви чета, че ви миришат,се чудя дали програмата, която ползвам изплаква добре. Мия само на бързата 1 час на 70 градуса. Тенджерите непосредствено преди да готвя в тях ги обливам с вода, все ми се струва, че нещо мирише и ще се натровим с тия химии. Вие какво мислите, дали е достатъчно, програмата на 1 час  да отмие препарата?

# 266
Явно всички таблетки миришат Sick аз с този Финиш ще умра.че са и 100 броя newsm78 чак в кухнята мирише ,докато съдомиялната мие.

# 267
  • Русе
Не бих казала, че платинума мирише, но и друг каза пообно. Аз лично определено си предпочитам дългата програма с повече изплаквания. Кратката я ползвам само с гел, половин таблетка или прах именно заради това. Патинума идва силен според мен за по-кратка програма. Лично виждане, разбира се.

# 268
Ох тя дългата 3 часа и нещо...дали да не пробвам другия път с нея.
Иначе с гел съм мила,на Сомат и пак остава миризма.само Финиша от промопакета като я купихме си беше Ок.

# 269
  • Русе
Моята на 70 гр е два часаи и малко, имам и друга 3 ч, но по-рядко я ползвам и още няколко. Мога да съкращавам времето на всяка , но рядко го правя. Няма и голямо значение, така или иначе мие основно нощем, така че не ме бърка. А събота/неделя като я пускам и през деня, обикновено е по обяд докато почиваме. Така че де факто няма голямо значение. Пробвай все пак, да видиш дали има разлика.

Общи условия

Активация на акаунт