Препарати за съдомиялна - 8

• 95 955
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Докладвам, че си взех от тези капсули и пуснах една на дълга програма, висока температура. Нарочно сложих 1-2 по- мръсни чинии и всичко се изми. Догодина пак ще си взема.  Laughing
Не е точно така, че от миялната зависи. Аз бях писала в темата отдавна, защото не разбирах защо ми излизат мръсни съдовете, докато не смених таблетките. И добре, че ми казахте тук, защото гледам да имам консумативи за дълго време и да не се занимавам повече. Даже нямаше и да се сетя, докато не свършат старите.

# 361
На Сомат гел, често пускат промоция в ДМ и Елитис  Peace

Онзи ден си взех една кутийка Финиш Всичко в едно, но нямам много замърсени съдове и още не съм ги пробвала. Сега мия с кауфландските таблетки, но слагам по 2 за да са ми измити добре съдовете и на 65 градуса иначе е мъкааааа  ooooh!

За сега фаворити са ми таблетките на ДМ  Peace  Дано скоро ги пуснат на промоция, не че нямам една цяла кутия  Whistling

# 362
Откакто пробвах Феъри не купувам други. Минах през почти всички, редовно ми се налагаше да зареждам средно замърсени съдове по 2-3 пъти в миялната, докато се измият. Ами мерси. Сега нямам подобни проблеми. Загорели тенджери на мен, пишман домакинята, ми се мият от първия път.
Да не говорим тоя безбожен боклук - Финиш, как ми надра абсолютно всичките чаши и чинии.  #Cussing out Отделно постоянно ми оставаха вътре в чашите едни малки власинки, полепнали и гнусни. После само с киснене се разкарваха.

# 363
Мис облаче има в ДМ промоция на тяхните таблетки и капсули - до 4.05. е промоцията .

На мен пък Финиш си ми харесват най - много . Иначе fairy също мият добре , но ми миришат много на мен .

# 364
Здравейте! Отскоро ползвам съдомиялна. Прочетох в упътването, че на 1-2 месеца трябва да се почиства. С какъв препарат става това?

# 365
  • Варна
Здравейте! Отскоро ползвам съдомиялна. Прочетох в упътването, че на 1-2 месеца трябва да се почиства. С какъв препарат става това?
Здравей!
Аз ползвам този препарат ,от Лидл го купувам:
http://promocii.bg/preparat-za-sadomiyalni-mashini-876671

Веднъж на  месец пускам машина да се почиства Peace

# 366
  • София
С препарат за почистване на съдомиялни. Може да пробваш:Сомат, финиш, найтман

# 367
  • София
Здравейте пак момичета!Вчера ви се оплаках,че не съм доволна от резултатата след измиване на съдовете с прах на КАУФЛАНД на кратка програма.Послушах ви и днес си купих Феери Платинум капсули.След края на програмата на дъното на миялната имаше много пяна.Сега пак я пуснах,но без препарат за да се махне тази пяна.Моля да ми кажете къде греша!

# 368
  • София
Здравейте пак момичета!Вчера ви се оплаках,че не съм доволна от резултатата след измиване на съдовете с прах на КАУФЛАНД на кратка програма.Послушах ви и днес си купих Феери Платинум капсули.След края на програмата на дъното на миялната имаше много пяна.Сега пак я пуснах,но без препарат за да се махне тази пяна.Моля да ми кажете къде греша!
На кратка програма ползвай гел или малко прах!
Феъри платинум е тежката артилерия, аз ги ползвам на интензивната програма при нужда, а ежедневно пускам нормална програма с феъри олл ин уан!

# 369
  • Варна
Аз мия с Феъри Платиниум и на кратка и на дълга и на почти празна съдомиална
Никога не съм имала пяна  newsm78

# 370
  • 1st floor
Във Фантастико има на промоция такива:
Скрит текст:
за 20лв.

Пише, че са таблетки за съдомиялна, но ако някой разбира немски или има информация, да пише. За тези пари и различната опаковка, да не е някой препарат за почистване ба машината?
Пробвали ги някой тези таблетки? Днес ги загледах. Трябват ми точно за къса програма 30мин. Но са много бройки и още се чудя дали тях да взимам или Феъри Платиниум.

# 371
Ми, аз ги пробвах и на дълга. Силни са, нищичко не остава по съдовете. Платинум не съм ползвала, така че не мога да направя сравнение.

# 372
  • 1st floor
Аз предимно къса пускам, много рядко дълга. И с финиш всичко ми се измиваше перфектно. С лидълските го закъсах обаче. Мият само на дълга. Сега се чудя Феъри платинум или тези зелените феъри да пробвам.  newsm78 Или пак Финиш... Mr. Green Laughing Последните ги деля на две и изкарвам сууумааа ти време. В Т-маркет вчера видях не в кутия, а в бял найлонов плик. Не запомних колко бройки, но бяха намалени на 17лв. Вътре ми се видяха, като тези, които съм ползвала - с червеното топче по средата. Феъри не мога да разделям с ножа...имам още една седмица време за размисъл... Laughing

# 373
  • София
В Т-маркет вчера видях не в кутия, а в бял найлонов плик. Не запомних колко бройки, но бяха намалени на 17лв. Вътре ми се видяха, като тези, които съм ползвала - с червеното топче по средата.

Аз ги взех - с топчето по средата са. Мисля че са Oxygen power, но всичко на опаковката мисля, че е на италиански език. Пробвах ги вече - чудни са.  Heart Eyes Само че аз мия на дълги програми. Моята къса е 30 мин. Какво миете на късата програма?  newsm78

bouquet

# 374
  • 1st floor
Всичко мия на 30 минути. Чинии, чаши, вилици, лъжици. И тенджери съм мила, както и тигани. Нищо не ми се е опряло. Laughing

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 10:22 от НеПоКоРнА

Общи условия

Активация на акаунт