Препарати за съдомиялна - 8

• 95 997
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Аз от тук научих за сайта от който пазаря,благодарих на потребителката и го пробвах
Та ако трябва да виниш някой за реклама на феъри платиниум то не си се насочила на правилното място  Mr. Green

# 421
  • София
Спора е безмислен и вече отива към спам! Темата за споделяне и обмяна на опит, а не за неадекватни изказвания от сорта на "само едиси коя марка може да ви измие съдовете и всичко друго е боклук и не става". Това най-малкото заблуждава потребителите и им съставя грешна предства. Да сравняваш финиш с трабант е ... как да се изразя така, че да не наруша правилата на форума Mr. Green, ами забуждаващо и невярно.
Не казвам, че феърито не мие добре - мие си, но не е единствено /някой от разновидностите му, други не мият добре, според мен/. Мога да изброя няколко марки, които за мен са по- добри - и какво от това? Целта тук не е да рекламираме, а да споделяме опит.

# 422
  • Варна
Ами аз точно от опит говоря Simple Smile
Доволна съм точно от Феъри Платиниум,пробвах Феъри ал ин уан и не съм доволна
Трябва ми препарат който измива както слабо замърсена,така и силно замърсена посуда с едно миене
Така,че не който не му харесват мненията ми да не ги чете
 Peace

# 423
  • София
Влизам да попитам ползващите тази съдомиялна коя програма ползвате? Принципно пусках P5, но като ви чета за тези кратки програми и се чудя за бързата, но няма пък сушене. А аз пускам нощем и не знам колко време ще върти на 6-тото чувство.

# 424
  • София
Влизам да попитам ползващите тази съдомиялна коя програма ползвате? Принципно пусках P5, но като ви чета за тези кратки програми и се чудя за бързата, но няма пък сушене. А аз пускам нощем и не знам колко време ще върти на 6-тото чувство.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=912501.165;topicrefid=20

# 425
  • София
Мия или на всекидневна или на пара, рядко на 6-то чувство, времето все пак е според замърсяването, но при мен е било близко до всекидневната, почти винаги.
Кратка не ползвам.

# 426
  • Варна
p4(Eko) най-често ,нощем .Понякога и p5.
6-то чуство при мен около 2 часа и 50 мин. Peace

# 427
  • Варна

Моята съдомиална е същата
Мия само на пета програма  Peace

# 428
  • София
мерси за отговорите  bouquet
и се извинявам, и другата тема следя, но в тази стана на въпроси се отплеснах  Blush

# 429
Модераторитеее, колко трябва да оглупее темата? Да си кажа както обещах- гелът на Медикс си е читав, мие.Но и Фрошчето, и лидълските си мият на приятна цена. След една опаковка от 20 и няколко си Феъри Платинум повече няма да си купя такива. Това е мнооого агресивна химия, чак вони.

# 430
Гела на Медикс бива така ли

# 431
Да, хубаво мие. Колкото повече се интересувам и си обсъждам с хора, толкова по- силно се затвърждава мнението ми, че и миялната е от значение. И подредбата на съдовете, де. Кажете нещо за Домино.

# 432
Аз все си мисля ,че не ги подреждам много добре.май по скоро ги наредя докато се напълни и толкова  Mr. Green

# 433
  • София
Да, хубаво мие. Колкото повече се интересувам и си обсъждам с хора, толкова по- силно се затвърждава мнението ми, че и миялната е от значение. И подредбата на съдовете, де. Кажете нещо за Домино.
Aaaa добър ден Joy. Най сетне някой да го проумее.

# 434
Не се сърди човече, Alio го няма в продавалник и базара. Има го само в един е- магазин на луда цена- 40бр. за 14 лв.

Общи условия

Активация на акаунт