365 тайни от моя живот /4 тема/

• 238 109
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 1 095
От кога да си продавачка е дъното?! Rolling Eyes Познавам продавачки с изключително добри заплати....В пъти по-високи от учителските, примерно

# 1 096
  • Ямбол
От кога да си продавачка е дъното?! Rolling Eyes Познавам продавачки с изключително добри заплати....В пъти по-високи от учителските, примерно
Колко взимат тези продавачки на час? А колко отпуска имат? Пресметни часовете и заплатата годишно и пак ми ги хвали продавачките.
За мен продавачка не е дъното, но не е работа, която да те развива и да ти носи някакви прилични доходи.

# 1 097
Никого не хваля, но не знаех, че според ССФ дъното е продавачка
А ти искаш да кажеш, че учителската професия те развива?!
Явно живеем в паралелни реалности

# 1 098
Ей, горе главата. Как така да си продавачка е единствената ти алтернатива? Имаш и други възможности, дори и да не си с висше. Книжка имаш ли?
И ако има книжка, какво ще промени?

# 1 099
  • Ямбол
...
Разбира се, че ме развива. Умът ми е в постоянен тренинг, а не затъпяващ в еднообразно висене. Нищо, че понякога работя и като продавачка. Тъкмо мога да сравня.

# 1 100
  • Бургас
Ей, горе главата. Как така да си продавачка е единствената ти алтернатива? Имаш и други възможности, дори и да не си с висше. Книжка имаш ли?
Книжка нямам. Специалността ми е свързана с изкуството. Веднъж на три години срещам обява за работа, която да има нещо общо с нея.
Е, и при мен по едно време беше същото и излизаше по една кьорава обява в годината по специалността ми. Изразът "няма все да е така" е много правилен. Човек има трудни моменти. Ще минат  Hug

# 1 101
И ако има книжка, какво ще промени?

Елементарно, ще промени това, че изборът от възможности се увеличава, защото не само за дистрибутор ти трябва книжка.

# 1 102
  • София

Разбира се, че развива, стига човек да иска! учителите всеки ден трябва да развият урок и да го изпълнят с децата, а ако водят повече от един предмет на повече от един клас, съвсем имм става трудна работата. На всичко отгоре децата са различни - все има някой недочул, недоразбрал, шавал и пр. Трябва да овладее и комуникацията с класа.

Продавачка не е дъно, но ако човек може да избира между продавачка и по-добре платена или офисна работа, предпочита второто. Работа с пари, някои мъкнат тежките каси, трябва да казват една и съща рецитация "предлагаме ви и..., приятен ден..." по стотици, сигурно и хиляди пъти на ден... е, да твърди се, че има и как да ударят в кантара, но пак не е особено вдъхновяващо.  Няма срамна работа, това го казвам за протокола, да не вземе сега голямото скачане да настане.

# 1 103
Умението да продаваш също има своите тънкости. Не съм съгласна, че човек не може да се развива в тази професия.
Въобще не е дъното. Приеми го като етап.

# 1 104
  • Варна
Аз също не излизам добре на снимки...Никога не знам накъде точно да гледам и накрая изглежда все едно съм на 4 водки Crazy

хахахахаах аз съм същата работа  Joy

# 1 105
  • София
Да, умение е да продавваш, спор няма. Обаче като ги гледам продавачките в хипермаркетите, нещо не  им се развива това умение. Чудя се как не се побъркват в тази лудница. Изобщо, поставен ли си на конвейер, няма мегдан за развиване на търговски умения. Ако не броим дебненето кой клиент няма да се усети за цената на прИмоцията или повторното маркиране на някои стоки.

# 1 106
Продавачки има и в магазините за дрехи, бижута и т.н.
Приятелка имаше период, в който работеше в хипермаркети. По цял ден редеше стока. Не го приемаше като дъно. Работа като работа.

# 1 107
  • София
не ставаше въпрос за дъно, а за развитие.
Според мен твърде голямоо количество продавачки са необучени или обучени в стила на досаждането на клиента,все едно последният е с лоботомия.

# 1 108
В една нормална реалност учителската професия би следвало да развива хората, които я упражняват. Относно професията продавачка, няма срамна работа, но не тя е житейската мечта на повечето хора. Нима ти мечтаеш детето ти да работи като продавач/ка?

# 1 109
не ставаше въпрос за дъно, а за развитие.
Според мен твърде голямоо количество продавачки са необучени или обучени в стила на досаждането на клиента,все едно последният е с лоботомия.

Съгласна съм. Ако работодателят дава достатъчно голяма свобода на действие, човек може да извлича повече от обученията, да чете за различни тънкости и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт