На пазар във Варна - 41

• 70 793
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
На метода проба-грешка (за жалост) се озовах при д-р Евгения Георгиева в МД(уточнявам къде, защото са две с това име в града) и при нея си и останах. Работи със ЗК. С течение на бременността и раждането (като бях от бременните всеки ден в болницата) имах контакт и прегледи при всички лекари и друг на когото бих се доверила също са д-р Боян Георгиев, д-р Жасмин Костов, д-р Митко Митев. Всички работят със ЗК. За д-р Георгиева мога да изкажа мнение, че не използва името си да работи за нея, а работи за него, отношение, професионализъм и предпочитания за презастраховане отколкото пренебрегване. Благодарение на нея имам сина си и продължава да се грижи за мен. Където и да отидеш ти пожелавам да ти е нужен само за профилактичен преглед!

В момента следя бременността си при мъжа и - Боян Георгиев и съм много доволна от него. Освен че е чудесен лекар, е и много забавен и приятен. Също работи по здравна каса в МД.

# 361
  • Варна
Някъде по центъра магазин за клинове. Трябват ми обикновени, изчистени. От Акропол не ми харесват.

# 362
  • Варна
Някой да е взимал телевизор от Виваком на изплащане +телевизия?

Събирам мнения, че се чудя на една оферта.

И тук да питам)

# 363

И тук да питам)

Телевизор не съм,но ползвам тяхната цифрова телевизия ако събираш мнения за нея много съм доволна.

# 364
  • Варна, Пловдив
Ние сме на оптичен интернет и телевизия повече от година и засега всичко е наред.

Знаете ли месарски магазин за агнешко да продават? Колхозния пазар, център са ми идеални.

# 365
  • при най-добрият мъж...
Агнешко прясно халал месо има на пазара на Мол Варна

# 366
  • Варна
Къде мога да купя или поръчам хартиена торта ?

# 367
  • ул. "Мечтание"

И тук да питам)

Свекърва ми. Нейната оферта беше +интернет освен телевизора и телевизията. Твърди, че е доволна.

# 368
  • Варна
Агнешко прясно халал месо има на пазара на Мол Варна
Халал много ли означава? Или е вид месо?

# 369
  • при най-добрият мъж...
До колкото знам означава,че животното е убито хуманно и кръвта е оставена да изтече по естествен път,а не форсирано.

# 370
  • Варна
Пуснах отделна тема, но после ми светна, че мога да питам и тук Embarassed Виждали ли сте някъде детски еластични колани? Искам да купя такъв на сина ми, защото дънките му не се регулират в талията и му се изсулват.

# 371
В LC Waikiki има такива колани. И ние ползваме и сме доволни

# 372
Понеже стана въпрос за гинеколози, каква е цената на преглед + цитонамазка в МД без направление? Не ми излизат цени в сайта. Отдавна не съм правила цитонамазка и се учудих, че вече не се издава направление като част от годишния профилактичен преглед. Или нещо не съм доразбрала  Embarassed

# 373
  • Варна
В LC Waikiki има такива колани. И ние ползваме и сме доволни
Много благодаря!

# 374
  • Варна
Понеже стана въпрос за гинеколози, каква е цената на преглед + цитонамазка в МД без направление? Не ми излизат цени в сайта. Отдавна не съм правила цитонамазка и се учудих, че вече не се издава направление като част от годишния профилактичен преглед. Или нещо не съм доразбрала  Embarassed

Това не е в Майчин дом, но информацията може да е от полза на някого.
http://varna.topnovini.bg/node/656872
(тук също е описано: http://www.varna.utre.bg/2016/02/12/358773-ag_pregledite_v_dkts_ … _do_kraya_na_mart)

Общи условия

Активация на акаунт