На пазар във Варна - 41

• 69 376
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
За ароматизиращите кърпички.. Бяха с марка Softies,  ленор не купувам изобщо

# 511
Къде да върна старото колело на детето и срещу доплащане да му купим ново?

# 512

Пробвай в Джиро байкс, то те май само техни колела изкупуваха.Но не пречи да позвъниш и питаш в магазина.

# 513
  • Варна

Пробвай в Джиро байкс, то те май само техни колела изкупуваха.Но не пречи да позвъниш и питаш в магазина.
Да. Ние всички колелета там връщаме,
но всичките са купени от тях.

# 514
  • ул. "Мечтание"
Къде мога да сменя двоен цип на раница за лаптоп?  Rolling Eyes

# 515
Скоро някъде в центъра мернах малко магазинче специализирано за сирена. По-точно не български бели саламурени, а френски, италиански и др. Обаче забравих къде  newsm78 Искам да пробвам пармеджано, ако имат. Сещате ли се?

- в уличката зад мак драйв. Магазинчето е страхотно.

# 516
  • Варна
Скоро някъде в центъра мернах малко магазинче специализирано за сирена. По-точно не български бели саламурени, а френски, италиански и др. Обаче забравих къде  newsm78 Искам да пробвам пармеджано, ако имат. Сещате ли се?

- в уличката зад мак драйв. Магазинчето е страхотно.
На Бенковска, срещу гърба на Хуманитарна гимназия има едно магазинче - много хубаво и много кокетно Simple Smile

# 517
Момичета, да ме насочите от къде да купя каишка против бълхи за котето в района на Колхозен пазар или зимно Тракия и евентуално каква марка?

# 518
  • Варна
Точно до спирката на Колхозния в посока кварталите има голям Зоомагазин, намира се до бившата Годзила. На самия пазар със сигурност има поне още 1-2 зоомагазина, във всеки продават каишки. Като се пуснеш от Макдрайв към пазара по десния тротоар също има магазин, преди да стигнеш училището.
Да кажа откъде купих ластичен колан, ако на някого му трябва. В Уайкики отдавна не били зареждали такива, накрая намерих в един детски магазин на Владислав. В посока от кръглата банка към центъра, още в началото има 2 детски магазина - единият е Kinderland, преди него има друг. Та в този другия имаше, момичето каза, че постоянно държали в наличност.

# 519
Точно до спирката на Колхозния в посока кварталите има голям Зоомагазин, намира се до бившата Годзила. На самия пазар със сигурност има поне още 1-2 зоомагазина, във всеки продават каишки. Като се пуснеш от Макдрайв към пазара по десния тротоар също има магазин, преди да стигнеш училището.

Много ти благодаря  bouquet Със сигурност съм ги виждала тези магазини, но като не ми е трябвало и не съм запомнила  Embarassed

# 520
  • Sofia
Момичета искам да попитам дали има някъде магазин с облекла на Карина Русе? Майка ми последно ги е виждала в магазин близо до Централна поща, който обаче е закрит в момента. Може ли да помогнете ако знаете друго място, където се продават?

# 521
Момичета искам да попитам дали има някъде магазин с облекла на Карина Русе? Майка ми последно ги е виждала в магазин близо до Централна поща, който обаче е закрит в момента. Може ли да помогнете ако знаете друго място, където се продават?
От Мадара съм купувала панталони на карина,май и сака съм виждала там. Peace

# 522
  • Sofia

къде се намира това? Адрес?

# 523

къде се намира това? Адрес?
Зад магазин Зора ,ето сайта на магазина : http://www.maddara.com/page/3/za-nas.html

# 524
магазин със стоки на КАрина има и на Подвис в блока срещу автомивките

Общи условия

Активация на акаунт