На пазар във Варна - 41

• 69 380
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Къде има хубави ароматизатори за дрехи за сушилня? Мисля си само за "Борн", но и там не знам има ли..  newsm78
Tам гледах последно, и ме учуди цената.. аз имам 560 бр за 2.50 евра, а тук за 100 бр- 7 лв  Crazy
Трета година ги ползвам, почнах да слагам и на котето на тоалетната наместо активен въглен
какви са тези ароматизатори? аз ходих в Борн, но ми предложиха единствено кърпички на Ленор за сушилня, доколкото помня 20-30 броя за 6-7 лева
имам кърпички и от ДМ, но не ми харесват, почти никакъв аромат и трайност, Ленора са по-добре

# 496
  • ул. "Мечтание"
Знаете ли дали някой някъде прави махенди (рисуване с къна по тялото)?
Ще се радвам да ми препоръчате някой, много искам да си направя.  Mr. Green

# 497
  • Варна
Къде има хубави ароматизатори за дрехи за сушилня? Мисля си само за "Борн", но и там не знам има ли..  newsm78
Tам гледах последно, и ме учуди цената.. аз имам 560 бр за 2.50 евра, а тук за 100 бр- 7 лв  Crazy
Трета година ги ползвам, почнах да слагам и на котето на тоалетната наместо активен въглен
какви са тези ароматизатори? аз ходих в Борн, но ми предложиха единствено кърпички на Ленор за сушилня, доколкото помня 20-30 броя за 6-7 лева
имам кърпички и от ДМ, но не ми харесват, почти никакъв аромат и трайност, Ленора са по-добре
Течност с пулверизатор(като плепарат за стъкла) и се пръска 10 мин преди да свърши сушилнята. Паузираш, пръскаш и пускаш да довърши. Много хубаво ароматизирали дрехите. Все едно не са били в сушилня. Не знам обаче къде има и за това и аз питам и търся. имах такъв, но от Турция, а вече няма кой да ми носи. Стават и за пръскане на сухи дрехи, но са доста силни.

# 498
  • Варна
Скоро някъде в центъра мернах малко магазинче специализирано за сирена. По-точно не български бели саламурени, а френски, италиански и др. Обаче забравих къде  newsm78 Искам да пробвам пармеджано, ако имат. Сещате ли се?

# 499
две питанки.
Някой ходил ли е на хендмейд базара в мол Варна някога? Заслужава ли си? Дали има нещо интересно, за да знам дали да ходя в неделя?

Солариум около Кауфланд Възраждане да знаете? Може и по към Метро и КАТ?

# 500
  • Варна
две питанки.
Някой ходил ли е на хендмейд базара в мол Варна някога? Заслужава ли си? Дали има нещо интересно, за да знам дали да ходя в неделя?

Ходихме с ММ началото на месеца. Има и интересни неща. Бижута, чаши, играчки... Ако това търсиш или е за подарък - заслужава си Peace Не знам само дали този път няма да е по-мартенско newsm78

# 501
Момичета, шивашкото ателие до магазин Рая е СТИЛ.Ето телефоните- 052 609701 и 0889 960729.

# 502
  • Варна
Какъв е този хенд мейд базар? Къде се провежда и кога, за първи път чувам за такова нещо.

# 503
Какъв е този хенд мейд базар? Къде се провежда и кога, за първи път чувам за такова нещо.
Следи страницата на мол Варна, там се провежда доста често има. Peace Скоро пак имаше предимно за Свети Валентин бяха нещата, но имаше и други, сега предполагам ще наблегнат на мартениците.

# 504
  • Варна
Каква страница, във ФБ ли?

# 505
Мисля че и на нормалната им страница ги пишат предстоящите събития. А самият базар е долу, където са хранителните магазинчета, закрития пазар. Peacehttp://www.mallvarna.com/bg/events/2876/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BB … %D0%BA%D0%BE.html

# 506
  • Варна
Благодаря Simple Smile

# 507
  • при най-добрия мъж...
Утре на арт пазара в Мол Варна ще има мартенички и осмомартенски подаръци.Този пазар се организира всяка последна неделя от месеца.Ето тук следя аз кой ще участва.
https://www.facebook.com/events/1552274495082852/1561967777446857/

# 508
Не съм значи само аз не ходила досега... А за солариума да знаете?

# 509
  • Варна
И аз не съм, но ме заинтригувахте, че е тематичен и предполагам ще има интересни неща. Жалко, че утре не съм в града.

Къде продават обувки "Beko"? Попаднах на много добри отзиви и ми се иска да ги погледна колко ще са добри за тази цена  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт