На пазар във Варна - 41

• 69 608
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
В Пикадили център дали има от онези кабинки за самоснимане? И как се използват такива кабинки, някой може ли да ми обясни? Трябва ми снимка паспортен формат, а така мразя да ходя на фото да ме снимат... И винаги излизам ужас ужасен.
Има - още на входа. Инстукциите са ясни и следват една след друга. Избираш си формат, брой на снимките. Снимаш се и имаш няколко варианта, от които да избереш.

# 481
  • Варна
В Пикадили център дали има от онези кабинки за самоснимане? И как се използват такива кабинки, някой може ли да ми обясни? Трябва ми снимка паспортен формат, а така мразя да ходя на фото да ме снимат... И винаги излизам ужас ужасен.
Има - още на входа. Инстукциите са ясни и следват една след друга. Избираш си формат, брой на снимките. Снимаш се и имаш няколко варианта, от които да избереш.
Мъжът ми наскоро ползва услугите на тази кабинка
и се зарече повече "не"  Mr. Green

Взела му парите, а снимки няма  Mr. Green
В крайна сметка му върнаха парите, но разправията със собственика на кабинката и със служителките от информация на Пикадили беше голяма, с много телефонни разговори и много нерви.

И на всичкото отгоре на снимките е излязал като магаре  Mr. Green

Сега, да не каже някой, че съм се омъжила за магаре  Mr. Green

# 482
  • гр.Варна
И дъщеря ми се снима за бележник в Гранд мола,но изхвърли снимките.  Laughing Отидохме във фото за нови снимки.Но ,ако ти трябват спешно и не си капризна,като нея,стават.

# 483
  • Варна
И дъщеря ми се снима за бележник в Гранд мола,но изхвърли снимките.  Laughing Отидохме във фото за нови снимки.Но ,ако ти трябват спешно и не си капризна,като нея,стават.
В Грандмол още ли има бутка?!... Че къде са я преместили? newsm78

# 484
  • Варна
Благодаря ви, намерих будката и се снимах. Цветовете са малко смотани, но иначе съм излязла прилично, сигурно това е най-добре изглеждащата ми документна снимка от младежките ми години Mr. Green За целта ми става.

# 485
  • гр.Варна
Ох,не поясних,че това стана преди 2-3 години.  Embarassed Сега не знам дали има още,преди стоеше в ляво от въртящата се врата.

# 486
  • Варна
Скрит текст:
Ох,не поясних,че това стана преди 2-3 години.  Embarassed Сега не знам дали има още,преди стоеше в ляво от въртящата се врата.
Няма я вече. Явно не е била доходоносна Wink

# 487
  • Варна
Да имате на идея от къде мога да намеря дантелен черен шал?  newsm78

# 488
  • Варна
Къде има хубави ароматизатори за дрехи за сушилня? Мисля си само за "Борн", но и там не знам има ли..  newsm78

# 489
  • Варна
Къде продават конопени чували? Трябва ми един брой Simple Smile

# 490
  • ул. "Мечтание"

Последно като ходих имаше, но беше забутана на етажа на Карфур до тоалетните.  Crazy

# 491
Къде има хубави ароматизатори за дрехи за сушилня? Мисля си само за "Борн", но и там не знам има ли..  newsm78
Tам гледах последно, и ме учуди цената.. аз имам 560 бр за 2.50 евра, а тук за 100 бр- 7 лв  Crazy
Трета година ги ползвам, почнах да слагам и на котето на тоалетната наместо активен въглен

# 492

Последно като ходих имаше, но беше забутана на етажа на Карфур до тоалетните.  Crazy

Да, някъде там е, защото миналия септември детето се снима за лична карта, но ходи с баща си и аз не знам точно къде е.

# 493
  • Варна
Къде има хубави ароматизатори за дрехи за сушилня? Мисля си само за "Борн", но и там не знам има ли..  newsm78
Tам гледах последно, и ме учуди цената.. аз имам 560 бр за 2.50 евра, а тук за 100 бр- 7 лв  Crazy
Трета година ги ползвам, почнах да слагам и на котето на тоалетната наместо активен въглен

Аз мислех за спрей, но явно са други там, щом са на брой. Относно цените в "Борн" са си надути.

# 494
Аз имам кърпички

Общи условия

Активация на акаунт