На пазар във Варна - 41

• 69 269
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.Варна
Търся фирма, която да изкупува употребявани климатици?
А климатика работи ли и каква марка е ?

# 31
Работят, два са, но каква марка са в момента не мога да кажа със сигурност. Не са ни необходими, заварихме ги в апартамент, който купихме и се чудя кой може да ги демонтира и да ни отърве от тях.

# 32
  • гр.Варна
Ами погледнете марката,инверторни ли са,каква цена им търсите?Девер ми се занимава с климатици и ще го попитам дали проявява интерес.

# 33
Ще говоря довечера с мъжа ми за повече подробности и ще ти пиша на лични. Мерси  Peace

# 34
Как са намаленията в моловете? Стигнаха ли 50-70%?

# 35
Здравейте,момичета търсим си трапезна маса и столове,обиколихме виденов ,лазур,явор,руди ан и още няколко е нищо не си харесах за моя бюджет и повечето са на каталожна търговия,не можеш да го пипнеш и видиш,сещате ли се за някъде другаде.

# 36
  • Варна
Икеа?

# 37

Скъпичко ми е там,разгледах сайта им.

# 38
  • Варна
Може да разгледаш и сайтовете на Aiko и на Jysk,имат магазини в Бургас,но може  и онлайн.

# 39
  • Варна
Аз преди две години си взех от мебели Николови и съм много доволна, но за цени не мога да дам инфо... Може би ще дойдат скъпи и те, щом на ИКЕА са скъпи.

# 40
Здравейте,момичета търсим си трапезна маса и столове,обиколихме виденов ,лазур,явор,руди ан и още няколко е нищо не си харесах за моя бюджет и повечето са на каталожна търговия,не можеш да го пипнеш и видиш,сещате ли се за някъде другаде.
В Никора разгледахте ли? Имат сайт,а магазинът е в търговски к-с Явор (под Кауфланд и Лидъл Възраждане).

# 41
  • ВАРНА

На сливница център Камко  Peace

# 42
Има ли във Варна, магазини в които се продават маркови дрехи на ниски цено, т.е ишлемета? Магазини, които като погледнеш отвън да не разбереш че зад вратата се крият такива дрехи? Но не говоря за ХМ, Манго, зара... А за по-скъпите марки Кензо, Макс Мара, Фенди, Lui jo...Има тема тук във форума, но скоро не е писано нищо за Варна, та ако знаете такъв ще се радвам да споделите.  

# 43
# 44
  • На плажа
Здравейте,трябва да се придвижа от автогарата до гарата ,кой номер градски транспорт би ми свършил работа?

Общи условия

Активация на акаунт