На пазар във Варна - 41

• 70 802
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
здравейте, не знам дали въпроса ми е за тази тема, но бихте ли ми препоръчали добър фризьор в района на колхозен пазар, лятно или зимно кино тракия? и да не работи много скъпо  Laughing
Студио М - като тръгнеш от Макдрайв посока пазара по Пискюлиев вървиш по левия тротоар. След хранителния магазин, има нова кооперация, на чиято врата има реклама на студиото. Фризьорката се казва Мила и е много мила Simple Smile

# 301
  • Варна
За водна аеробика може да проверите в Дом Младост ( една позната ходи там)

# 302
  • гр.Варна
Понеже сте подхванали теми за красота  Simple Smile,препоръчайте ми хубав солариум ?Държа на хигиената и на качеството на уредите.

# 303
Може ли да споделите за някой салон на Christian of Roma, в който мога да си купувам от техните продукти от всички марки.  Hug
Магазинът до МУ, когато го посетих последно беше почти празен...

# 304
  • Варна
Момичета, спешен / денонощен очен кабинет само в Очна клиника ли има?

Не зная дали има на друго място (би трябвало в окръжна болница да има), но аз в очна болница не бих отишла пак. Лятото ми се наложи през почивните дни да търся спешен очен кабинет и отидох в очна болница. Оказа се, че там прегледа е платен. Платих, но не съм доволна от лечението.

Благодаря ти. Вчера на мъжа ми трябваше да му извадят стружка от окото. Отиде в Очна клиника, защото за там бяхме сигурни, че има спешен кабинет. Плати 30 лв.
В Окръжна преди време ни отпратиха към Очна за спешен преглед на ударено око. Платихме си и ние - не помня колко, бях доволна от лечението. Предупредиха ни преди изобщо да повикат лекар, че е платено. Много се подразних, защото преди да попита сестрата какъв е проблема ми каза за парите, грозно беше. Водих детето там.

# 305
  • Варна
Понеже сте подхванали теми за красота  Simple Smile,препоръчайте ми хубав солариум ?Държа на хигиената и на качеството на уредите.

Аз скоро не съм ходила на солариум, но ходя на различни процедури в  един спа център, където все има хора в този солариум, когато ходя там. Днес пак ходих да си записвам час за фризьор и пак една жена дойде за солариум, та... явно е хубав, но не е от личен опит де. За хигиената съм сигурна че е на ниво, защото имат отделно хигиенистка , която все ходи и чисти , а и по принцип си е чисто там. 
Скрит текст:
Амарант се казва спа центъра

# 306
  • Варна
Може ли да споделите за някой салон на Christian of Roma, в който мога да си купувам от техните продукти от всички марки.  Hug
Магазинът до МУ, когато го посетих последно беше почти празен...
Около червения имаше магазин за козметика на марката. Не се сещам за улицата обаче.

# 307
  • Варна
Кажете някой магазин с актуални чанти, но да не са скъпи, искам нещо на средна цена, до 35 лв.  Crazy

# 308
  • Варна
здравейте Simple Smile търся такъв кош за играчки, да знаете къде продават, и евентуално цена?
http://www.igra4kite.com/images/kutiq-za-igrachki-na-kolelca-20441610.jpg

# 309
  • Варна
Имаме същата кутия,закупена е преди време от Практикер или Бриколаж за около 20-25лв.

# 310
  • Варна
В Бриколаж съм виждала. Предполагам и в Практикер има. Преди две седмици имаше много големи в Кауфланд на 10лв, но без колелца. Аз купих много хубави от Юск, но няма във Варна и остава вариянта онлайн.

# 311
  • Варна
Здравейте! Някой виждал ли е някъде тази игра : http://detence.bg/2685-bart-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B9 … %D1%82%D0%BE.html ? Трябва да я купя - в Хиполенд проверих, но там я няма, а нямам време за поръчка онлайн. Благодаря за съдействието Simple Smile !

# 312
  • Варна
Сиско,мисля че съм я виждала в магазини Рая.

# 313
  • Варна
благодаря за отговорите за кутиите, ще проверя в Бриколаж и Практикер Simple Smile
а сега да питам къде има голям избор от офис-столове, трябва да купя нещо подходящо за бюрото на големия син Simple Smile

# 314
  • гр.Варна
благодаря за отговорите за кутиите, ще проверя в Бриколаж и Практикер Simple Smile
а сега да питам къде има голям избор от офис-столове, трябва да купя нещо подходящо за бюрото на големия син Simple Smile
Офис столове има хубави в Икеа. http://www.ikea.bg/home-office/Office-chairs/Swivel-chairs/

Общи условия

Активация на акаунт