На пазар във Варна - 41

• 70 793
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Препоръчайте гинеколог за профилактичен преглед, с направления да работи ако е възможно.

# 346
  • Варна
Младенов в п-ка Нова  Peace

# 347
  • Варна
На метода проба-грешка (за жалост) се озовах при д-р Евгения Георгиева в МД(уточнявам къде, защото са две с това име в града) и при нея си и останах. Работи със ЗК. С течение на бременността и раждането (като бях от бременните всеки ден в болницата) имах контакт и прегледи при всички лекари и друг на когото бих се доверила също са д-р Боян Георгиев, д-р Жасмин Костов, д-р Митко Митев. Всички работят със ЗК. За д-р Георгиева мога да изкажа мнение, че не използва името си да работи за нея, а работи за него, отношение, професионализъм и предпочитания за презастраховане отколкото пренебрегване. Благодарение на нея имам сина си и продължава да се грижи за мен. Където и да отидеш ти пожелавам да ти е нужен само за профилактичен преглед!

# 348
+1 за д-р Евгения Георгиева в МД  Peace

# 349
Здравейте,

от къде мога да купя нощници за бременни и кърмачки, а също и сутиени на поносими цени?

# 350
  • Варна
От днес в Лидл има сутиени за кърмачки за 15 лв.

# 351
Препоръчайте гинеколог за профилактичен преглед, с направления да работи ако е възможно.
д-р Кремен Цветков,работи в Олимед и в АГ (от екипа на д-р.Танев е) и е с направления.Той ми води бременността и съм изкллючително доволна.Помогна на сестра ми за проблем с който се бориха доста гинеколози . Силно препоръчвам  newsm10 newsm10 newsm10

# 352
Днес бях в  sport vision и много неща бяха намалени(от ботуши до сандали). Не обърнах внимание на цена на ски якетата, но имаше доста и предполагам и те са намалени. Намаленията не бяха и малки като цяло. Примерно на сина ми ботушите от 117лв бяха на 83лв. Ако масово намалението е така е доста добре.

Вчера купих за сина ми куфар намален от 159лв. на 40 лв. ! Явно намаленията са за доста неща.

# 353
  • Варна
Здравейте! Преди време имах пазарска торбичка от плат, която се сгъваше и затваряше с един цип и ставаше с големината на голямо портмоне. Много удобна ми беше, но я загубих и искам пак такава. Имате ли идеи от къде?

# 354
  • Варна
Здравейте! Преди време имах пазарска торбичка от плат, която се сгъваше и затваряше с един цип и ставаше с големината на голямо портмоне. Много удобна ми беше, но я загубих и искам пак такава. Имате ли идеи от къде?
От ДМ и почти всеки магазин от типа "за левче"

# 355
  • Варна
да, но там не са сгъваеми Sad

# 356
  • Варна
Къде там?
Моята от ДМ е такава:
Скрит текст:
не е мръднала поне от три години, честа употреба и пране. В левчето са същия тип. Ти нещо друго ли тръсиш?

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 13:29 от Dahlia

# 357
  • Варна
да, моята беше по-различна. с дълги дръжки, ставаше за рамо, плата беше много хубав, по-дебел и като се закопчееше ставаше правоъгълна, точно като портмоне  Simple Smile

# 358
  • Варна
да, моята беше по-различна. с дълги дръжки, ставаше за рамо, плата беше много хубав, по-дебел и като се закопчееше ставаше правоъгълна, точно като портмоне  Simple Smile
Такава ползвам и аз, като се сгъне и закопчее прилича на голям дамски портфейл. От Пикадили съм я купувала, преди години. Не знам дали имат сега.

# 359
Предполагам че е нещо такова; http://www.oplus.bg/product/23615-%D0%90/chanta_za_pazar_sgyvaema_var/ само че от плат.

Общи условия

Активация на акаунт