На пазар във Варна - 41

• 70 791
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Точно такива бели рамки за снимки има в две магазинчета на Владиславовския пазар.С цени от 15 до 22лв.,в зависимост от броя на снимките.Има също и в едно магазинче преди Червения площад посока Морската,бившето Пикадили Дейли.

# 406
  • Варна
По назад се питаше за кутии на колела. От вчера в Лидл има няколко детски мебели и като отидох се оказа, че и такива кутии имало. 23лв, голяма, с капак и колела. Аз вземах синя със зелено, а другата мисля беше розова. Няма я брошурата на сайта да я покажа, че е свалена вече, но в магазина на Владислав се зарежда най-много та ако има кутии още-там ще е.

# 407
По назад се питаше за кутии на колела. От вчера в Лидл има няколко детски мебели и като отидох се оказа, че и такива кутии имало. 23лв, голяма, с капак и колела. Аз вземах синя със зелено, а другата мисля беше розова. Няма я брошурата на сайта да я покажа, че е свалена вече, но в магазина на Владислав се зарежда най-много та ако има кутии още-там ще е.

Това дървена кутия като ракла ли е? Ако е същата ми се стори много малка в брошурата.Тази с какви размери е?

Edit: Сега като се замисля няма да я е тази за която говоря,тя беше 59 лв май.

# 408
  • Варна
Различни са. Вземах и дървената и наистина и малка. Тя е 59лв. Размера и е 59х32х26. Другата от 23лв е пластмасова с капак и колелца като показаните кутии преди няколко страници.

# 409
  • Варна
Подобрител за хляб да сте виждали някъде? newsm78

# 410
Toва пък какво е ?

# 411
  • Варна
Препоръчайте ми, моля, добър УНГ доктор, който работи със ЗК!
За баща ми, който от възрастта вече не чува добре.

# 412
  • Варна
Здравейте!
Някъде има ли по-богато разнообразие от рамки за снимки? По-специално търся бяла рамка с възможност да се сложат поне 5-6 снимки в нея.  Thinking newsm78
На Тракия има, в едно магазинче за френски стоки точно до Шихото /на Владислав/. Не са постоянна стока, сменят ги често, има с по 20 снимки, обикновено черни или бели. Бяла имаше последно с един часовник по средата. Минавам често от там и все ги заглеждам Simple Smile  Също в магазин за сувенири до Юнашкия салон

# 413
  • гр.Варна
Рамки за снимки има и в Шихо,пак до този магазин за френски стоки,а така също и в Шихо на пазара.

# 414
Здравейте,
Да попитам, къде във Варна мога да разгледам и купя раници на Totto? И някой знае ли къде продават маджун?
Благодаря предварително.

# 415
  • Варна

Аз съм за Папуров.Кабинета му е в Палах център и работи със ЗК  Hug

# 416
  • Варна
Toва пък какво е ?

ами незнам,но присъства в моите рецепти за хляб затова питам  Mr. Green

# 417
  • Варна

Аз съм за Папуров.Кабинета му е в Палах център и работи със ЗК  Hug
Детелина Стойкова  Peace . От Папуров аз лично нямам добри спомени(говоря за преди 7 години), дано сега е друго.

Боряна Георгиева , хляб в пекарна ли ще правиш? Нямаш нужда от подобрители, ако е така  Peace .

# 418
И някой знае ли къде продават маджун?
Благодаря предварително.
По направи си сам уличката, в техничарското магазинче до фотото.И във всеки един голям хипермаркет би трябвало да има.

# 419
  • Варна

Аз съм за Папуров.Кабинета му е в Палах център и работи със ЗК  Hug
Детелина Стойкова  Peace . От Папуров аз лично нямам добри спомени(говоря за преди 7 години), дано сега е друго.

Боряна Георгиева , хляб в пекарна ли ще правиш? Нямаш нужда от подобрители, ако е така  Peace .

Ами да,но в книжката с рецепти навсякъде пише,че се добавя подобрител Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт