На пазар във Варна - 41

• 69 393
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Откъде мога да купя хубава релефна карта на България (по- голяма от А4)?

# 526
  • Варна
В кой детски магазин мога да намеря бебешки памучни шапки с малки ушички? Виждала съм на деца из Морската, но ми е било неудобно да попитам откъде са.

# 527

Не знам от къде, но ако намериш моля сподели тук

# 528

Не знам от къде, но ако намериш моля сподели тук

http://www.maps.bg/category/2/stenni-karti.html

Дано да ви върши работа. И аз съм на вълна карти  Simple Smile

# 529
  • при най-добрия мъж...
В кой детски магазин мога да намеря бебешки памучни шапки с малки ушички? Виждала съм на деца из Морската, но ми е било неудобно да попитам откъде са.

Такава шапчица купувах за племенника от Киндерланд.Имаше по-дебелички и по-тънички за новородени.

# 530
  • Варна
Шапчици НМ като за малки деца даже имаше комплекти с такива шапки. Зимни имаше и в Зара.

# 531
  • Варна
Благодаря Ви, ще проверя Simple SmileАз мислех, че са от българските трикотажни на Косара и други БГ фирми.

# 532
  • ул. "Мечтание"
Да попитам пак.

Къде мога да сменя двоен цип на раница за лаптоп?  Rolling Eyes

# 533
Да попитам пак.

Къде мога да сменя двоен цип на раница за лаптоп?  Rolling Eyes
Смяна на ципове съм виждала табела на едно магазинче срещу Санита младост на пазарчето ,но дали за раница ще могат не знам ,не съм им ползвала услугите. Peace

# 534
  • Варна
две питанки.
Някой ходил ли е на хендмейд базара в мол Варна някога? Заслужава ли си? Дали има нещо интересно, за да знам дали да ходя в неделя?

Солариум около Кауфланд Възраждане да знаете? Може и по към Метро и КАТ?

Откриха някакъв нов салон за красота над ДГ Крилатко и там пише, че има солариум.

# 535
  • Варна
Скоро някъде в центъра мернах малко магазинче специализирано за сирена. По-точно не български бели саламурени, а френски, италиански и др. Обаче забравих къде  newsm78 Искам да пробвам пармеджано, ако имат. Сещате ли се?

- в уличката зад мак драйв. Магазинчето е страхотно.
На Бенковска, срещу гърба на Хуманитарна гимназия има едно магазинче - много хубаво и много кокетно Simple Smile
Благодаря, момичета! Видяла съм това на Бенковска, но пък Макдрайв ми е съвсем наблизо, така че ще посетя и двете.

# 536
  • Варна
Здравейте!
Някой скоро да е ходил до крепостта Овеч в Провадия? Плаща ли се за вход, как стоят нещата? Откъде е най-удобно да се мине, ако се тръгва от Варна?
Благодаря!  Simple Smile

# 537
Здравейте!
Някой скоро да е ходил до крепостта Овеч в Провадия? Плаща ли се за вход, как стоят нещата? Откъде е най-удобно да се мине, ако се тръгва от Варна?
Благодаря!  Simple Smile
Два лева е входа.През Провадия и има табела нейде по главната за ляв завой.Един кош за боклук нямаше горе, че правихме забележка на момчетата с билетчетата за вход Wink

# 538
  • Варна
Здравейте!
Благодаря!  Simple Smile
Два лева е входа.През Провадия и има табела нейде по главната за ляв завой.Един кош за боклук нямаше горе, че правихме забележка на момчетата с билетчетата за вход Wink

Благодаря за бързия отговор!
2 лв за възрастен,  предполагам? А за дете? А семейни билети има ли?  Simple Smile

# 539
Здравейте!
Благодаря!  Simple Smile

Благодаря за бързия отговор!
2 лв за възрастен,  предполагам? А за дете? А семейни билети има ли?  Simple Smile

Стана ми любопитно и ние може да го я посетим,дали ще е отворено в почивните дни?

Общи условия

Активация на акаунт