На пазар във Варна - 41

• 69 351
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Благодаря ти много за информацията!  bouquet

# 616
  • Deutschland/HE
Препоръчайте тенис на корт за възрастни и на какви цени са тренировките? bouquet

За открит корт знам за три варианта - в морската градина до Мимоза/Вила Буров, на корта в кв. Чайка (не знам дали е отворен, зимата не работи) и на колтовете на ст. Спартак.

Днес попаднах на тази оферта:
http://grabo.bg/varna/tenis-na-kort-0h3uvq9/ec:e1851937eb4472/ev … tter&dc=70221

# 617
  • Варна
Имате ли идея от къде могат да се купят дамски елегнатни обувки 34 номер, или да се поръчат?

# 618
Здравейте! Искам да попитам знаете ли къде мога да намеря кафява халва с фъстъци? Навсякъде предлагат обикновена, с какао или бяла. Благодаря предварително ! 😊

# 619
  • Варна
Ако търсиш кафява нуга халва с фъстъци,мисля,че вчера видях в Била.

# 620
  • Варна
Още едно ЗА Бета. Синът ми го посещаваше 2 години ама нещо му омръзна, защото малко преповториха материала, та тогава се прехвърлихме във Фантазия, но и те избягаха надалеч. Та търся вариант за учене на английски в района на Възраждане и Младост - някакви идеи?

# 621
  • Варна
Търся да купя цвички на Беко някъде в района на Тракия, Бенковска, този периметър. Последния път ми купиха от Мадара, обаче там ми идва твърде далеч. На Колев и Колев не ги харесвам, бързо им се скапват подметките.

# 622
  • Варна
Магазинчето за детски обувки за Бенковски / От Владислав свивате в дясно,посока пазара, пада се на 50 метра в дясно/. Там предлагат Беко.

# 623
  • Варна
Това ми е любимото магазинче за обувки. 90% от обувките на сина ми са от там.

# 624
  • Варна
Здравейте!
Взех си направление за невролог, препоръчайте някой добър във Варна.  Praynig
Боли ме дясната ръка между рамото и лакътя, гърба, врата, имам чести мигрени...

# 625
Здравейте!
Взех си направление за невролог, препоръчайте някой добър във Варна.  Praynig
Боли ме дясната ръка между рамото и лакътя, гърба, врата, имам чести мигрени...

Киса, невролог не мога да ти препоръчам.. , но мога от собствено опит да споделя за облекчението, което получих.. Първо много вода, усетя ли, че вземам да се схващам - топла вода 1-2 чаши. Ходя само с полуполо зимата или шал. И не на последно място -класическа хомеопатия.
Знам, че имам плексит, който като се възпали ми схваща врата, главата, очния и ушния нерв и един нерв от безименния пръст до рамото започват да ме болят. Бях си внушила, че ми се възпаляват и лимфните възли под мишницата, но за радост няма такова нещо

Аз ходих на неврохирург та той ми обясни цялата връзка болежки и схващане ..

# 626
Не знам къде е темата за заведения, затова моля тук да ми препоръчате нещо хубаво с градина за рожден ден през пролетта. Не е задължително да има детски кът, но може и такива варианти.

# 627
  • Варна
Не знам къде е темата за заведения, затова моля тук да ми препоръчате нещо хубаво с градина за рожден ден през пролетта. Не е задължително да има детски кът, но може и такива варианти.
охоо, присъединявам се, малкия става на 2 на 9 Май  newsm78 миналата година бяхме в Дино в Морската градина, беше много добре, но не ми се повтаря пак същото място Simple Smile

# 628
  • Варна
Наскоро попаднах на ето това
https://www.facebook.com/Estreya.Palace.Estreya.Residence/photos … ype=3&theater
Има и пакети за пролетната ваканция и за цялото семейство.

# 629
  • Варна
Наскоро попаднах на ето това
https://www.facebook.com/Estreya.Palace.Estreya.Residence/photos … ype=3&theater
Има и пакети за пролетната ваканция и за цялото семейство.
Това е интересно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт