Гладът е най-добрата подправка на света

• 83 644
  • 1 153
  •   1
Отговори
# 1 080
Наскоро опитах за пръв път панирани цветове от тиква, но не успях да им усетя вкуса, защото не бяха приготвени добре - твърде дебела и мазна панировка, все едно ядеш мекица. Предполагам, че с по-фина панировка ще са вкусни.

# 1 081
  • Щастлива мама на 3 слънца
от градината попара.
попринцип мразя всякакво месо..само пилешко и свинско съм опитвала.
други не

# 1 082
В ДГ ни правеха една течност, нещо като топла вода 90% към 10% чай и вътре много захар и малко мед. Отвратително нещо  Sick Още си спомням гнусната миризма..

Аз пък като ходя на гости или предупреждавам какво НЕ ям или си купувам нещо готово, ако са ми заявили, че ще готвят например риба.

Не мога да правя компромис с храната. За мен това е нещо много ''свещено'' и никога не бих се насилвала да ям нещо, което не ми е вкусно. Не ме интересува как изглеждам в очите  на хората. Склонна съм да опитвам нови храни и непознати за мен, но с нещо, което знам че не обичам, не мога да се прежаля и да го ям, за да угодя на някого.  Stop

# 1 083
  • Countryside
Наскоро опитах за пръв път панирани цветове от тиква, но не успях да им усетя вкуса, защото не бяха приготвени добре - твърде дебела и мазна панировка, все едно ядеш мекица. Предполагам, че с по-фина панировка ще са вкусни.
Супер са, в Италия съм яла, невероятно мезе за бяло вино. Бяха с минимална панировка и много хрупкави.

# 1 084

Ние веднъж на ресторант опитахме настъргани тиквички и понякога си правим такава салата. Сурови са си. Подправяме ги като обикновената салата- с малко сол и зехтин. Към тях върви и друг зарзават, също настърган.

# 1 085
  • София
Ние веднъж на ресторант опитахме настъргани тиквички и понякога си правим такава салата. Сурови са си. Подправяме ги като обикновената салата- с малко сол и зехтин. Към тях върви и друг зарзават, също настърган.
Салатата от сурови тиквички е класика.

# 1 086
О, аз спагети от сурови тиквички често правя.. Heart Eyes

# 1 087
О, аз спагети от сурови тиквички често правя.. Heart Eyes
Давай, давай! Не я стискай рецептата!  Grinning

# 1 088
Аз рецепти нямам, импровизирам винаги..)))
Но - имам уред, с който тиквичките се нарязват на дълги тънки лентички, точно като спагети и после сос, каккто дойде. Малко смлени орехи и сушени и пресни домати, босилек, зехтин.

# 1 089
Аз помислих, че нещо се варят първо и стават на спагети.  Simple Smile
Значи хубава салатка! Heart Eyes

# 1 090
Да, всичко е сурово.. Peace

# 1 091
Потвърждавам, много са вкусни суровите спагети от тиквички. Който няма уред за рязането им на спагети, може да ги нареже на тънки лентички с белачката за картофи и да ги залее с дресинг по избор.

# 1 092
Суровите тиквички изобщо не ми се понравиха - правих онази популярна салата от готварския с дресинг от мед и соев сос, но суровият вкус на тиквичката се усеща и ми гаднее.

# 1 093
Със сладко и на мен не биха ми били приятни.
Мед слагам само на чай и то рядко.
А мед и соев сос не бих яла по никакъв повод едновременно.
По принцип хората казват, че "медът е самотник" - не е добре да се комбинира с други храни.

# 1 094
Медът се комбинира идеално със соев сос и горчица, също и с оцет и зехтин.

Общи условия

Активация на акаунт