Ортодонт Пловдив

• 19 976
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Здравейте!
Търся координати на Д-р Беев.
Преди доста години водихме синът ни в частния му кабинет на ул. Гладстон, но съм загубила телефона му.
Работи в Катедрата по ортодонтия на медицинския университет.

Моля ако някой има негов телефон да го сподели или да ми пише на лично.

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 10:39 от fani1974

# 16
Не водете децата си не ходете и вие хора които искате да слагате брекети при др СЕХЕР ЙОЗГЮР .... съсипа ми живота с некачествената и работа ... орезели ми зъбите нанесе ми толкова щети че незнам как ще се възстановявам .... дори сега ще я съдя .....!!!!!!

# 17
  • Карлово
Много хора от този форум сме доволни от нея. Може ли да споделиш какво се е случило. Снимки, ако може.

# 18
Здравейте приятели искам да ви изкажа моето мнение за др Сехер Йозгюр ..съветвам ви не ходете при нея !!! Тази жена си няма грам понятие от работата си.

# 19
Моля ви предложете ми добър ортодонт за дете ми ... попаднах в доста лоша ситуация с детенцето ми и се обръщам към вас предложете ми ортодонт който си разбира наистина от работата .....

# 20
Здравейте, тъй като последните мнения са били от края на миналата година, можете ли препоръчате ортодонт в Пловдив, от който сте доволни? Ще ми е полезно да дадете повече информация за лечение, отношение, резултати. Гледах, че едни от най-споменаваните имена за Йозгюр и Янковски. Смятате ли, че добрите мнения отговарят на реалността или се преувеличава?
Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт