Подсъзнанието може всичко/65 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 96 987
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Добро утро,

Преди няколко години исках да си направя карта на желанията, но все нещо ме спираше. Вчера си сътворих една и бях толкова въодушевена, даже и желания писах. Явно вчера е бил моят момент. Направих я в paint и много й се радвам.

Колко отдавна не съм се включвала в темата.  ooooh! ooooh! ooooh!

Хубав ден и много сбъднати желания.  bouquet

# 346
хм.. защо стана такова объркване с таз' луна Simple Smile
Аз гледам да се наглася, че отказът за работата, на която много се надявах, е за мое добро! Чака ме най-добрата за мен работа!

# 347
Наистина много объркано стана.

Аз в един сайт прочетох, че Луната няма да е без курс, в друг-че е без курс от 18 часа.  newsm78
Каквото стане, предполагам, че това не е чак такъв проблем.

Като горовим за работа, С.О пожелавам ти много скоро да намериш подходящата за теб!
И аз обмислям по някое време да започвам да търся нещо друго-много си ми харесва сегашната, но пътувам доста, а и доходите са малко.  bouquet

# 348
Adriana, много благодаря за пожеланието! Дано скоро и ти се похвалиш с по-добра работа Simple Smile

# 349
  • на последния етаж
Чака ме най-добрата за мен работа!
Дано! И аз вярвам, че най-после ще ме намери моята си работа!  Praynig Grinning

# 350
  • на острова на мечтите
Момичета, успех и нека намерите това , което искате. bouquet Outta Joint От утре да се сбъдне всичко по най благоприятният за вас начин!

# 351

Интересна е. Четох я преди време. Преди години бях такава. Спасявах, без да са ме молили. Поемах чужди отговорности. Спрях.
Но имам две приятелки, които го правят. Осъзнават, че не трябва, като спасяват после се ядосват, но продължават. Не могат да кажат "не".

А аз още не съм спряла и затова съм в болницата в момента......

# 352

Какво си направила девойко?

# 353

Интересна е. Четох я преди време. Преди години бях такава. Спасявах, без да са ме молили. Поемах чужди отговорности. Спрях.
Но имам две приятелки, които го правят. Осъзнават, че не трябва, като спасяват после се ядосват, но продължават. Не могат да кажат "не".

Вярно е, голям алтруист съм по природа. Често правя добрини без да са ме молили, често пренебрегвах себе си за благото на другите, поемах и чуждата вина. Всичко рефлектира върху здравето ми. Вече съм си обещала да не правя непоискано добро, да бъде адресирано и премерено. Макар на моменти да ми е трудно, засега успявам.

# 354

Какво си направила девойко?

Ами нали съм психолог и , който ме помоли , не смея да откажа помощ /безплатно, разбира се, защото си имам държавна работа и смятам, че не е етично да вземам пари извън това/, насъбрах езин куп хорски проблеми и накрая самата аз рухнах.

# 355
alinnna, изводът какъв е?  Hug
Лошо няма да се помага, но трябва да се знаят границите.

# 356
Алина, бързо да се възстановиш!  Hug
В случая обаче е било поискано да помогнеш. Но както казва Елора - явно трябва с мярка.

# 357
  • в огледалото на живота
Алина,бързо психическо и физическо възстановяване ти желая  Hug
Имаш прекрасна професия,но бъди малко'егоист'спрямо душевния си комфорт...понякога се налага да е така  Peace

В живота се срещаме без да искаме с енергийни 'вампири'  Grinning и несъзнателно раздаваме частица от себе си без да усетим ... Tired

# 358
  • София
Алина, според мен болестта ти е резултат от нарушен обмен на енергии и дисбаланс между даване и получаване.
Защо считаш за "неетично" за получиш енергийна отплата за съветите, които даваш и за помощта, която оказваш под формата на пари, които са също енергия? Обменът във Вселената и потокът трябва да е двупосочен - процес на даване и на получаване , за да не става дисбаланс.
Доста е коментирано това в миналите теми и специално по отношение на Рейки и другите енергийни практики и защо те , както и инициациите, трябва да се заплащат.
Пожелавам ти скорошно възстановяване  Flowers Sunflower

# 359
Не разбирам тази мания на някои хора да се товарят с чужди проблеми, при положение, че всеки си има и свои. Може би е някакво желание да се харесат, знам ли. newsm78
Помагам когато мога и когато ме помолят и най-вече ако ми е във възможностите. Но да тръгна наляво надясно да се навирам буквално между шамарите - не става, не правя такива простотии вече.
Освен това преди като съм помагала без да ми се е искала помощ, често ми се е случвало да ми се отвръша с лошо. Даже затова, че съм била добричка и съм помагала са ме мислили за наивна идиотка. Хората са неблагодарни, това е. Хем ти приемат помощта, хем ти говорят зад гърба. Използвачи са.

Общи условия

Активация на акаунт