ТРЕТИ клас - 2

• 57 725
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета, пускате ли децата си на лагери с преспиване сами, без познати деца? Моята си е навила, че много иска да отиде, но не мога да й намеря компания. Готова е да тръгне и сама, но на мен някак не ми се иска. За това става въпрос: http://horsebackarcherybg.com/?p=2&sub=12

# 601
  • София
Лекси, досега не ми се е налагало, защото са две големите, а малката още не е ходила без познати деца от класа или ДГ. Иначе миналата година каките бяха на 2-3 лагера без други познати деца. За този лагер конкретно за който питаш имам приятелка на която дъщеря и ходи вече 2-3 години и е доволна. Исках и аз да ги пращам големите, но тази година заявиха, че не искат на никакъв лагер с преспиване да ходят и ще се съобразя с тях.

# 602
За пръв път ще спи сама за 1 нощувка с танците, никак не обича да се дели милата. Кака и на нейната възраст ходи сама в Босна, по семейства...съвсем различни са. Това дребното е ужасно привързано към нас и за проклетия ужасно злоядо  Confused

# 603
  • София
Aila и аз имам добри отзиви за този лагер.
Моята сама настоява да отиде на лагер с приспиване макар и без приятел, но аз се притеснявам, защото в къщи не иска да спи сама и се страхува да остава сама в стая. Отделно й се събраха много нови неща - смени училището преди седмици, започна да тренира волейбол и сега ще ходи на състезание с преспиване (а не познава добре децата от отбора). Ще видя как ще мине и тогава ще реша за лагера.
raja_nikol, какво имаш предвид под злояда? Моята яде достатъчно, но все неполезни неща. Повечето нормални храни и готвени яденета (да не кажа почти всички) дори отказва да опита. Полезните неща, които яде са мляко, кашкавал, банани, краставица

# 604
Със заповед от днес и 25.05 става неучебен.
http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=1759

# 605
При нас за 19-ти е обявен спортен празник. Викат ги от 9.00 до 10.30. Само да се разходят до училището..., спортно облечени. На 26-ти връщат учебниците. На 29-ти са на екскурзия. На 31-ви дават бележниците.
Годината вече приключи. Направени са изходните нива. Вече имаме две шестици - ЧО и английски език, чакаме си оценките по останалите.
Моята досега не се е отделяла от нас. Само 1-2 пъти е спала у майка ми, но това не се брои. Догодина ще я пусна на зелено училище. Тя и сега искаше, но аз не се реших. Но без познати деца - по-скоро не бих я пуснала.  Peace

# 606
Ако нашите имаха желание бих ги пуснала, но те нямат никакви такива мераци, а пък с непознати - абсурд. Ходили са веднъж от детската градина за 5 дена, но сега в училище не им организират нищо, на което малко ме е яд  Confused

# 607
  • София
Днес имат изходящо ниво по ЧП, утре по математика, в понеделник по български във вторник по ЧО. Вчера пък правиха контролно по ЧП...От 18ти до 25ти не учат, на 26ти са на екскурзия, записала си е, че на 27ми и 30ти ще учат. На 31ви най-вероятно ще им е концерта за завършване на годината и ще танцуват. Хич не ни е свършила годината на нас, само по английски е оформена с 6. други оценки още няма готови.
На зелени училища ходи от 5 годишна, тъй като майка ми е учителка. 3 години беше с нея, а откакато стана ученичка ходи на всички екскурзии и зелени и много се радва. С непознати деца бих я пуснала ако тя самата поиска. Аз имам страхотни запознанства и приятелство и досега (вече 17години) точно от такъв лагер с непознати деца.

# 608

raja_nikol, какво имаш предвид под злояда? Моята яде достатъчно, но все неполезни неща. Повечето нормални храни и готвени яденета (да не кажа почти всички) дори отказва да опита. Полезните неща, които яде са мляко, кашкавал, банани, краставица

Лекси, мъка ми е яденето и. Каквото и да наготвя е все: "уф....мусака, уф пълнени чушки и т.н.".  Няма едно нещо, което да обича. Тя  е сама в къщи като се прибере, представи си колко яде. Само филия с масло и мед, е нещото, което обича, следобед си прави такава. От вредностите обожава чипс и сладолед, нищо друго. Сладолед яде всеки ден, няма лимит за него, чипс- 2-3 пъти месечно като купя. Вафли, шоколади, бисквити...не, не я изкушават. Солени царевични пръчки обича също, взема си като излезе. Затова я мисля много. Слаба е- 25 кг, 140 см. Голям проблем са дрехи и обувки, всичко и се върти и стои като на закачалка  Cry

# 609
И ние сме на същия хал  Rolling Eyes Ядене никакво не обича, особено ако има сос, за супи да не говорим. Само пиле с картофи или бял ориз яде, но ние не можем само на това да живеем Sad Иначе за всякакви боклуци в опакви е първа, само да има кой да й дава пари за тях  Mr. Green Още си нови една блузка от 4-ия рожден ден, пише нещо I am 4-th, аз я бъзикам, че тъкмо ще я носи и в 4 клас и пак ще е актуална  Mr. Green

# 610
Лекси, къде ще бъде дъщеря ти на състезание с преспиване по волейбол? И моята дъщеря има състезание с преспиване , но ще има и родители. Нашето състезание е на 25, 26 Май в Луковит:)

# 611
  • София
 Biserka_a , да там е и тя Simple Smile Ако  е от отбора на ЦПВК, който тренира на ст. Раковски, моля те пиши ми на ЛС Simple Smile

Джина, точно по боклуци в опаковки си пада - колкото са по-вредни, толкова са й по-вкусни. майтапим се, че е детектор за вредни храни - яде ли нещо, значи е боклук.
raja_nikol, много познато това "Уф" Simple Smile Като се замисля единствените готвени неща, които яде по малко са мусака, пълнени чушки, пиле с ориз, спагети и пилешка супа. Нищо друго. Ама ние у дома тези вече не можем да ги ядем Simple Smile

При нас нищо не се чува за изходни нива. Правиха някакви контролни, но не ми изглеждат като изходни - по мат са 3 задачи, един кратък преразказ, по БЕЛ още не са го върнали, но и не е било дълго.

# 612
Още си нови една блузка от 4-ия рожден ден, пише нещо I am 4-th, аз я бъзикам, че тъкмо ще я носи и в 4 клас и пак ще е актуална  Mr. Green

Същата история, има я на снимки от градината с половината дрехи. Само панталоните от дълги вече са до коляното и и стоят по- добре  Mr. Green

Минахме изходните по ЧП и математика, на националното имаме 50 точки  Hug Похвалих се  Heart Eyes

# 613
Лекси, аз съм от Плевен:) ,, Олимпиец,, -Плевен е нашия отбор:) Този турнир е за вече класиралите се отбори от предишния кръг и се очертава да е интересно.  Аз ще остана там за вощувката, а децата може да се запознаят:)

# 614
Привет мами,

моят третокласник не се стеснява да отиде на лагер, далеч от мен, и без мен  Joy
Искам да го запиша на един близък лагер, таксата е символчика - около  лв за 70 нощувки и всичко. Обаче то за това явно си трябват яки връзки. От общината ми казаха да питам в дирекцията на училището, тъй като там записвали. Директорката ми каза, че за такова нещо не е чувала. От общината на този коментар ми отговориха датата и часа, в който е връчена заповедта на същата директорка.
Ко да ги правйш такива?

Кажете ми някой друг детски лагер, предпочитам планински. за 7- 10 дена. Ако е възможно, на приемливи някакви цени.

Благодаря ви момичета.
И тъй като днес е празник - пожелавам на всички празнуващи майки или деца, супер настроение. И бъдете здрави! bouquet bouquet bouquet Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт