ТРЕТИ клас - 2

• 57 755
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Сигурна ли си? Защото при нас не беше.

# 541
Сигурна съм. Дъщеря ми е родена на 25.05. Беше много щастлива, че ще може да почерпи.
Калко и дали са учили е друга тема, но ходи в сградата на училището.

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 17:25 от maria77bg

# 542
Е, на вас поне са ви дали някаква информация за почивни дни, щото при нас никой не сметна за нужно да осведоми родители и деца ,кога ще се почива. newsm78

# 543
25 ти учебен и при нас. Джуди, завиждам ви на училището, в нашето ще се ходи на екскурзия на 1 юни, защото няма да ни стигнат учебните дни

# 544
Миналата година на 25.05 детето не беше на училище, майка му ахъ да го изпрати  Crazy, та помни това изпълнение

# 545
25 ти учебен и при нас. Джуди, завиждам ви на училището, в нашето ще се ходи на екскурзия на 1 юни, защото няма да ни стигнат учебните дни

Нашите хора са много стриктни. Класната продиктувала на децата подробно съобщение, те си го записали в тетрадките- неучебни дни през май, по какъв повод и ние се подписахме под съобщенията. И ние сме информирани, и децата са по- ангажирани с процеса.
Наистина ми харесва този начин.  Simple Smile
Освен това планът се спазва стриктно и невзет материал няма. Дори сме малко напред.

# 546
Мисля че ще успеят да си вземат всички уроци до края на годината, но за преговор няма да остане време. По български и по математика имат още доста уроци. Не знам защо в програмата не оставят повече резерв. Всеки час е вземан урок - нямат пропуск... и часовете пак не стигат. Имат пропуснати единствено 3 дена снежна ваканция, но уж наваксваха после с по 2 урока. А ако имаше и грипна ваканция? Български имат в понеделник и вторник, обаче колко понеделници заминаха по избори и празници. Ей сега пак губят понеделника.
Не знам при годишното разпределение някой в министерството взема ли предвид всичко това.

# 547
  • София
В момента съм разтворила учебниците на щерката и тъкмо това гледам.На годишен преговор са по математика. Другата седмица им е изгодния тест.После следват тези по български и човеците.При нас най-редовно пропускат рисуване,физическо и музика за да взимат по математика к бел.Цяла година роптаехме срещу това.Но явно благодарение на това са успяли с материала

# 548
Здравейте. На 3, 4 и 5 май нали се ходи на училище?
И искам да Ви питам, знаете ли по основните предмети - БЕЛ, математика, и човек и общество и природа сега накрая на годината ще има ли тест ли, изпит ли?

# 549
Здравейте. На 3, 4 и 5 май нали се ходи на училище?
И искам да Ви питам, знаете ли по основните предмети - БЕЛ, математика, и човек и общество и природа сега накрая на годината ще има ли тест ли, изпит ли?

Да, учебни са, имат изходни по тези предмети плюс английски език Peace

# 550
Леле мале, изходни по всички предмети.
Благодаря много за информацията  Simple Smile

# 551
  • София
При нас вече минаха изпита по немски, както и изходните по български и математика, остават ЧО, ЧП и английски.
Май месец освен многото почивни дни, моите са и на зелено училище и затова изтеглиха доста неща още сега краят на април.

# 552
При нас утре ще има изходни по ЧО и английски език. Останалите са следващата седмица.
Ще имат екскурзия до Рилския манастир на 29-ти, което е неделя  newsm78. Все още не знам как ще учат около 24 и 25, но обикновено почиват и двата дни. На 14-ти, събота, вероятно няма да пратя и двамата на училище. Миналия път когато отучваха часовете бяха намалени. На баткото му предстои тежка следваща седмица - той е 7 клас, а изпитите са на 18 и 20-ти, така че няма нужда от 6-дневна работна седмица преди това.  Peace

# 553
Точно това коментирахме днес- защо не се отработва на 28 май, тогава ще са 4 работни дни след 4 почивни. Тъпи глави тия в министерството  #2gunfire

Винаги така се прави 6- дневна седмица след почивка, да ти се отще   Sick

# 554
Има заповед от 3.05, съгласно която 19.05 е неучебен и предвиден за спортни празници. Заформя се цяла седмица ваканция (от 18-24). Малко ме съмнява и 25-ти да е неучебен.

Общи условия

Активация на акаунт