Отговори
# 285
Мон, Герисан си вземи. Може и Кориолус щом са ти препоръчали, не пречи и двете. Аз от години пия и давам и на детето. И цената му е по-ниска от тези на Кориолус и Екомер
Момичета, много се извинявам за спама и изместването на темата, но много моля някой минал през миомектомия да ми напише два реда как минава, в смисъл колко продължават болничния престой и възстановяването и има ли нещо, от което да се притеснявам. Може и на лични и сърдечно благодаря в аванс!

# 286
  • София
Момичета, много се извинявам за спама и изместването на темата, но много моля някой минал през миомектомия да ми напише два реда как минава, в смисъл колко продължават болничния престой и възстановяването и има ли нещо, от което да се притеснявам. Може и на лични и сърдечно благодаря в аванс!

Аз мога да ти разкажа как премина при мен лапароскопска миомектомия.

# 287
Никъде в темата не виждам да сте споменавали лечение на измененията по шийката,освен обгаряне.Един лекар спомена, че вече има лечение с хапчета, чували ли сте?

# 288
Никъде в темата не виждам да сте споменавали лечение на измененията по шийката,освен обгаряне.Един лекар спомена, че вече има лечение с хапчета, чували ли сте?
Кориолуса е това. Изопринозина също.
ivss, тъкмо щях да ти пиша да изчакаш змия да ти каже, а тя вече писала.

# 289
Да змия ако е удобно. И аз се надявах ти да се включиш. И при мен ще е лапароскопска. Благодаря

# 290
  • Бургас
За левкоплакията гледаха ли те с колпоскоп? Само след колпоскопия и/или биопсия може да се каже дали наистина е левкоплакия. На мен лично за същото ми препоръчва криотерапия, ако биопсията е добра, но чета че и с лазер е добър вариант.
Да, гледаха ме с колпоскоп много пъти, имам и биопсия от миналата година, нямам ЦИН, биопсията показа само възпаление тогава.

Благодаря ви за отоговорите и за споделеното за Герисан, не знаех, че помага в такива случаи  Hug

# 291
  • Buffyworld
Леа, браво ! Пап 2 си е хубав резултат.

А от Герисана по колко се дава на детето ? По колко хапчета на ден ??? АЗ малко се обърках с Геритамин.  Герисан е друго, нали ?

# 292
  • София
Да змия ако е удобно. И аз се надявах ти да се включиш. И при мен ще е лапароскопска. Благодаря
Извинявам се за забавянето, но кръводарявах.

Приеха ме в деня на операцията, имах предписания какво да правя предишния ден като подготовка за упойката (аз имам алергии към някои упойки). 2-3 часа по-късно ме вкараха в операционната, след операцията бях няколко (2-3) часа в реанимация, после ме свалиха в стаята. Не помня дали станах още същия ден или на следващата сутрин.
2 дни след операцията ме пуснаха да си ходя. Няколко дни след това ходих за смяна на превръзките, още няколко дни след това за махане на конците.

Няма болка, имах дискомфорт от катетъра, чиято тръба стърчеше от корема ми. Когато го махнаха, вече бях в перфектно състояние.

2-3 седмици имах психологически задръжки да легна настрани или по корем.
Трябва да се пазиш да не вдигаш тежко, никакъв секс, стандартни ограничения.

Сравнявайки със секциото, това е едно голямо нищо.

# 293
Пак благодаря, змия Simple Smile Аз раждах нормално, не знам за секцио, но конизацията ми беше скалпелна и звучи като при нея. Аз нямам указания заради упойката. Ще ме приеме на 22-ри и предполагам ще я направи на 23-ти. Сякаш съм спокойна този път. Не е страшно Simple Smile

Герисан на детето до 7г. давах на сироп по 1ч.л. сутрин и вечер в епидемии и три пъти на ден като е болен. Сега с таблетките давам по 2 на ден. Различно е от Геритамин:)

# 294
Кориолуса е това. Изопринозина също.
ivss, тъкмо щях да ти пиша да изчакаш змия да ти каже, а тя вече писала.

благодаря ти за отговора , вече ги пих тези неща и ефект нямаше. Значи следващия преглед ще е решаващ.

# 295
Момичета,
Излезе моята първа цитонамазка след конизацията. Някакви коментари? Ще се пръсна от притеснение. Надявам се скоро да се видя с лекаря си.

ПЛОСКИ ЕПИТЕЛНИ КЛЕТКИ С ДИСТРОФИЧНИ ПРОМЕНИ.
'' CLUE CELLS''.МНОГО ЛЕВКОЦИТИ И ЕРИТРОЦИТИ.
ЖЛЕЗИСТ ЕНДОЦЕРВИКАЛЕН ЕПИТЕЛ-Б.О.

РАР-ІІ

Поздрави!

Леа, сърдечни поздрави за добрия резултат, пожелавам такива и на себе си и на всички конизирани момичета, аз още не съм ходила на първо цито след конизацията смятам този месец да отида вече и на колпоскоп...и взе да ми се свива вече душчката...Факта че си втора група е много добър...другото ще се оправи...Поздрави и само такива резултати вече...Ще пиша и аз като мина прегледите...

# 296
  • Бургас
Извинявам се, че пак ви занимавам с това, но имам леко чудене: според АГ, който ми изписа Кориолус, тези гъби не вредят на Хашимотото и изобщо автоимунните проблеми. Аз обаче четох, че уж няма противопоказания за приемането на Coriolus-MRL, но въпреки това, използването на Coriolus-MRL може да бъде противопоказано при пациенти, страдащи от автоимунно заболяване.
Дилемата ми е дали да пия гъбите или да си продължа с нов курс Изопринозин ако така или иначе и двете не се препоръчват при автоимунни проблеми.
Или с други думи, има ли някой опит и лични впечатления Кориолус или Изопринозин дава по-добри резултати в борбата с HPV?

Взех си и Герисан, приемали ли сте го заедно с гореспоменатите или трябва едно по едно. Според АГ може едновременно, но да питам и тук  Mr. Green

Благодаря още веднъж  bouquet

Вапоризацията ми мина, след 2-3 цикъла или повече се изчаква за контролен преглед по принцип? И освен розово зацапване около 14-ия ден някакви други неща да очаквам ли или това е всичко?

# 297
Заповядай в темата за операция от миома  bouquet
Ето и 1-ва и 2 част.

# 298
Здравейте, правих цитонамаска във Вита. Резултат 2с. Плоскоклетъчно интраепителни лезии ПИЛ нискостепенна с HPV. Пуснах ДНК анализ за папилома вируса. Отрицателен за високорискови, среднорискови и нискорискови типове. Пуснах второ цито при д-е Тошева онкогинеколог. Вагинална флора 1Б. РАР 1 група. Може ли някой да даде съвет - мисля да изискам да ми върнат парите от вита. Заради техния резултат съм към 200 лв назад само от изследвания.

# 299
  • София
Мон, аз си го пия заедно с Изопринозина, като Изопринозин не мисля да пия повече от 3 месеца, а с Герисан мисля да продължа. Имам и една опаковка Биозин, след Изопринозина май него ще започна. За Кориолуса нищо не мога да кажа, дори моя лекар не ми го препоръчвал като вариант, каза ми или Изопринозин, или Биозин.

Богиня
, а колпоскопия направи ли? Ако на колпоскоп не се вижда нищо съмнително, просто пусни пак цито след 3 месеца например и ако всичко е наред, продължи да се следиш по нормалния начин.

Общи условия

Активация на акаунт