Отговори
# 405
Lady Ice нали щеше да правиш нова биопсия, какъв е резулатът от нея?
science, днес си взех резултата- цин 3 / фрагменти сквамозен епител с дисплазия в цялата си дебелина- цин 3; тежка дисплазия/; цито с резултат през 3 месеца /проведохме и лечение/ пап 3А и с оглед на меланома от близкото минало преценихме че няма смисъл да отлагаме ...

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 14:57 от Lady Ice

# 406
На антибиотика, който пия си пише нежелани релации "гъбични инфекции (като кандида);"
има ли шанс да се предпазя, подсиля имунитета или нещо друго?
Хубав пробиотик задължително.

# 407
Lady Ice нали щеше да правиш нова биопсия, какъв е резулатът от нея?
science, днес си взех резултата- цин 3 / фрагменти сквамозен епител с дисплазия в цялата си дебелина- цин 3; тежка дисплазия/; цито с резултат през 3 месеца /проведохме и лечение/ пап 3А и с оглед на меланома от близкото минало преценихме че няма смисъл да отлагаме ...

А блокчето дадоха ли ти го? Хубаво е да си го вземеш, ако решиш да поискаш второ мнение. Но-да, ако резултатите са точни е по-добре да не чакаш при цин 3.

# 408
А блокчето дадоха ли ти го? Хубаво е да си го вземеш, ако решиш да поискаш второ мнение. Но-да, ако резултатите са точни е по-добре да не чакаш при цин 3.
чакам само цикъла и след него действаме, въпроса е къде  Thinking не си поисках блокчето, но съм сигурна в лабораторията  Peace

# 409
Най-добре е някой с конизация да те посъветва. За бургаския регион съм чувала много добри отзиви за д-р Попов (имам 3 познати, които си ходят при него от години).

# 410
Благодаря, science  bouquet най вероятно ще пробвам и него като  вариант  Peace

# 411
  • София
На антибиотика, който пия си пише нежелани релации "гъбични инфекции (като кандида);"
има ли шанс да се предпазя, подсиля имунитета или нещо друго?
Хубав пробиотик задължително.

Мерси, лл изписа Линекс форте, пък да видим Simple Smile

# 412
Lady Ice , чудех се дали да пиша предвид, че наистина нямам лични впечатления от Хубчев, но пък съм наплашена от тукашните лекари  Crazy Разбирам и желанието ти да е наблизо. Когато аз разпитвах ми препоръчваха Коновски във Варна. Имам и близка, която му се довери и е доволна  Peace
Попов в Поморие ли имате предвид? Не знаех, че и той оперира.

# 413
Lady Ice , чудех се дали да пиша предвид, че наистина нямам лични впечатления от Хубчев, но пък съм наплашена от тукашните лекари  Crazy Разбирам и желанието ти да е наблизо. Когато аз разпитвах ми препоръчваха Коновски във Варна. Имам и близка, която му се довери и е доволна  Peace
Попов в Поморие ли имате предвид? Не знаех, че и той оперира.
Същия Попов трябва да е, онкология със сигурност му е специалност, ще проверя дали оперира  Peace

# 414
  • София
Здравейте, момичета.   bouquet bouquet
Аз току що се прибирам от биопсия. Бях се наплашила доста като чета наляво надясно, но изобщо не беше страшно. Усетих само пръскането на локалната упойка и след това лек натиск, докато разбера какво става и бях готова. Доктора ми постави някакво тампонче което се усвоявало от организма за да няма кръвотечение. Сега остава най-гадното - чакането на резултати.
Инструктира ме да се пазя десетина дни т.е без полови контакти, тампони, вагинални промивки и т.н , също така без вдигане на тежко. Забравих обаче да питам дали има проблем да ходя на народни танци.
Някой който е минал през това може ли да сподели какво включва "пазенето"? Ясно, че на фитнес няма да ходя, но танците не са чак такова натоварване според мен.  newsm78  Thinking

# 415
Здравейте, момичета.   bouquet bouquet
Аз току що се прибирам от биопсия. Бях се наплашила доста като чета наляво надясно, но изобщо не беше страшно. Усетих само пръскането на локалната упойка и след това лек натиск, докато разбера какво става и бях готова. Доктора ми постави някакво тампонче което се усвоявало от организма за да няма кръвотечение. Сега остава най-гадното - чакането на резултати.
Инструктира ме да се пазя десетина дни т.е без полови контакти, тампони, вагинални промивки и т.н , също така без вдигане на тежко. Забравих обаче да питам дали има проблем да ходя на народни танци.
Някой който е минал през това може ли да сподели какво включва "пазенето"? Ясно, че на фитнес няма да ходя, но танците не са чак такова натоварване според мен.  newsm78  Thinking

Пазенето включва всякакво натоварване. Носете на тежки чанти, движения, фитнес, плуване и прочие. Ако са пропуснали да ти кажат - не е добре да се вземат вани, да се плува. Възможно е да има някакво розово зацапване първоначално, затова задължително превръзка. А народните танци ги забрави за известно време, както и бягането и други, които натоварват коремната мускулатура. Почивай си! Не мисли за резултатите от биопсията, те така или иначе ще станат ясни, защо да си натоварваш следващите 10 дни и с това. Намисли си няколко неща, които ти харесва да правиш и които не вредят в случая и ги прави. Намисли си и такива, които си искала да правиш, но никога не си опитвала и опитай. Желая ти резултатите да са такива, каквито ти искаш, да не са страшни.
Поздрави!

# 416
  • София
Lea благодаря за изчерпателния отговор и положителната енергия Hug bouquet
Ще си седя мирно тогава и ще гледам по-сериозно на пазенето.  Най-накрая един забравен коледен подарък - книжка за оцветяване за възрастни, май ще влезе в употреба.

# 417
Да не спамя темата, но наскоро и аз имах такава. С моливи. Много е забавно оцветяването, успокоява и помага да останем насаме със себе си. Ето нова подтема в темата - как си успокояваме нервите, докато чакаме резултатите от цитонамазката, биопсията или пък други?
Simple Smile

# 418
Здравейте, момичета.   bouquet bouquet
Някой който е минал през това може ли да сподели какво включва "пазенето"? Ясно, че на фитнес няма да ходя, но танците не са чак такова натоварване според мен.  newsm78  Thinking

Пазенето включва всякакво натоварване. Носете на тежки чанти, движения, фитнес, плуване и прочие. Ако са пропуснали да ти кажат - не е добре да се вземат вани, да се плува. Възможно е да има някакво розово зацапване първоначално, затова задължително превръзка. А народните танци ги забрави за известно време, както и бягането и други, които натоварват коремната мускулатура. Почивай си! Не мисли за резултатите от биопсията, те така или иначе ще станат ясни, защо да си натоварваш следващите 10 дни и с това. Намисли си няколко неща, които ти харесва да правиш и които не вредят в случая и ги прави. Намисли си и такива, които си искала да правиш, но никога не си опитвала и опитай. Желая ти резултатите да са такива, каквито ти искаш, да не са страшни.
Поздрави!

Аз съм пропуснала момента с пазенето, дано не съм направила беля- не съм се натоварвала прекалено, но все пак и детето вдигам, мъжа "гушкам" .... танците и според мен идват в повече  Peace аз си мисля за бродиране/плетене като занимавка  newsm68

# 419
  • София
Вoadicea, моята биопсия бе непосредствено след менструацията, докторът каза да се пазя до след следващата менструация.

Общи условия

Активация на акаунт