Искам да кажа ... (68)

• 60 368
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
Енциклопедия.
А какво бихте купили на момиче на 8,  което не харесва играчки и кукли вече, дрехите и обувки техните и купуват от по 200 лева , като наш Сандоканчев  (сори ама няма да дам толко за подаък ) и съм в дилема относно това също. newsm78
Ау Жалкин, ти ще си супер секси с очила Heart Eyes

# 76
А какво бихте купили на момиче на 8,  което не харесва играчки и кукли вече, дрехите и обувки техните и купуват от по 200 лева , като наш Сандоканчев  (сори ама няма да дам толко за подаък ) и съм в дилема относно това също. newsm78
Ау Жалкин, ти ще си супер секси с очила Heart Eyes
 Ша, случайно те прочетох. Радвам се, че има и други представители на прослойката от новозабогатели парвенюта, със съмнителен образователен ценз, нисък социален и професионален статус, които държат на качественото облекло и обувки. Видях и снимката с хубавото дупе, която пусна. Бас хващам, че и твоите ботушки са изкуственяк, като на дъщеря ти, за 70 лв. Та, съветвам те да купиш книга, енциклопедия някаква за двадесетина лева. По- добър приятел от книгата няма. Давам ти съвет, като приятел, мъжът с "бидончето", който събу цървулите вчера, а днес вади пачките от анцуНга и се прай на пич, пасящ козите в периферията на Южния парк. И върви на фризьор, да ти орежат опърпаната, изгоряла коса, чи мноу лошо впИчатление прай. Успех в избора на подарък.

# 77
  • Пловдив
Сандоканчев, душа, яко са те засегнали май-май. Ой на кака, ама сам се навря тук.

# 78
  • Euskal Herria
Жаки, може и да говоря глупости, но до колкото съм чувала, астигматизмът не се променя - или го имаш или го нямаш и е един и същи диоптър.
В какъв смисъл е един и същ?

Онна, винаги с интерес чета за децата ти.

Сандо, не така с лошо, де.

# 79
Сандо, скорпионче ли си  Laughing

blackcat6, чакам с нетърпение, да кажеш дали ви е харесало  Peace
Аз първата доза малко я позапържих, ама втората стана точно като на Хепи  Simple Smile

# 80
Ооо, Янче, Янтре, къде бяхте кат ме ядоха тия пирани. И още една има, дето в другата тема ядяла пачи и козини, шкембета, и кво беше друго, ама киселото зеле било за цървулите. Лъв съм, и то готин. Може да съм бедняк, но не съм ефтиняк.

# 81
Сандо, немой с рогЪ Simple Smile Едва ли с лоши чуства са те подкачали, не се впрягай. Кажи, кажи коя яде козини:)))

# 82
  • Пловдив
Ооо, Янче, Янтре, къде бяхте кат ме ядоха тия пирани. И още една има, дето в другата тема ядяла пачи и козини, шкембета, и кво беше друго, ама киселото зеле било за цървулите. Лъв съм, и то готин. Може да съм бедняк, но не съм ефтиняк.
Душо, тук бях, ама.... сам си дошъл. Болезнена форумна дефлорация Simple Smile

# 83
  • София
Оф, че си скучен и предвидим, Сандо! Tired

# 84
  • Ямбол
И аз искам да знам коя е тая, която набива шкембе, а не обича кисело зеле.

# 85
Знайте ли каква дефлорация ще ви дам. Като съм с цъРулите, че не разбирам от мембрани ли. Изобщо не съм ядосан, даже се забавлявам много. Умира си от смях. Ай, лъво, роги нема, бре.  Ей, я хубавицата с пачата и шкембето, намерих я  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=893732.msg32289981#msg32289981

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 20:38 от sandokanchev

# 86
  • Пловдив
Ама да кажа - 400лв за ботуши на дете не давам. Ти не си добре да дадеш подобна сума.  Навремето, преди поне 3-4-5 години бяха насмела Тонка една НГ като каза колко е дала за подаръци.

# 87
Янтре, дадох 150, за ботуш, струващ 300, на 50% намаление. Мисля, че ги взех на страхотна оферта, за това се похвалих. Бих дал и 400, ако си струва, и както се очертава няма да ми се размине. Едно дете имам, ако трябва, аз ще ходя с цървули, но то ще има, най- доброто. Освен това детето заслужава. За да получи, трябва да даде. А то дава всичко от себе си. Не толерирам такива, разни, подигравчийски изказвания от сорта. Всеки знае себе си.

# 88
Сандоканчев, душа, яко са те засегнали май-май. Ой на кака, ама сам се навря тук.

След това излияние вече съм сигурна, че е жена  Flutter

# 89
  • Пловдив
Къде съм се подиграла аз? Според мен е глупаво и ще продължавам да го твърдя. Децата си носят дрехите и обувките само един сезон, има съвсем добри обувки и ботуши от по 50-70-100лв. Аз също съм изпадала в лудост докато имах едно дете, носеше Ессо за 150-180лв, добре че ми дойде акъла в главата. И не е защото не мога да си го позволя, мога, няма да ми наруши бюджета. И да, моите обувки започват от 200 нагоре, обаче аз ги нося с години.

Общи условия

Активация на акаунт