Искам да кажа ... (67)

• 52 146
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Миналата година класът на голямото момче се раздели с класната си - при нас до 3-ти клас са с един класен, а от 4-ти до 7-ми - с друг. Бал не са имали Naughty Бяхме в заведение с голяма градина, където децата могат да тичат и да играят. Една от майките организира и направи за всички деца разкошни албуми - споменици със снимка на всяко дете и текстче, написано на ръка от него за това какъв си представя, че ще бъде като порасне и какъв ще бъде живота тогава. Много сладки и забавни неща са писали всичките, със сигурност ще им бъде много интересно да си ги разглеждат и четат след години.
Малко ми е смешно, да не кажа по-силна дума това постоянно "балуване" - пък след гимназията, после се почна и след основното, след 4-ти клас, а вече от няколко години и бал след детската градина  Crazy То са костюми за деца и за родители, то са куверти...

# 511

Просто се вбесих на новината, която беше споделила Жаки. Толкова трагедии стават постоянно, че...
И когато това е честа практика, ме ядоса.
Всъщност, аз споделих. За мен не е честа практика съпруг да гръмне жена ди, която ми е съученичка. Peace

# 512
Има и такива хора, бидони зеле на балкона

"Бидон зеле" не е точно занимание, продиктувано от икономии, киселото зеле е един от най-мощните източници на витамин С.В домашни условия се слага още царевица, ябълка, дюли, клонки от вишна, хрян, като естествени консерванти- екстри, които ги няма в предлаганото зеле от пазарите.
Не съм казала, че потребителят икономисва.  Сигурна съм, че е наясно с ползите и високото съдържание на вит. С и антиоксиданти и именно по тази причина си приготвя този елексир. Sunglasses

# 513
Намерих малко време да се вясна в темата. Simple Smile

Днес пък напече, времето омекна, улиците още неразчистени...а мизерията - пълна.
Аз цял ден на работа, от 9ч до 19ч. но с 2почивки от по час и нещо м-у обученията.

За електронните книги, всичко конвертирам директно онлайн през един сайт. Става за секунди.

Последно четох Тайната история, Дона Тарт. Почивах си 2дни и вчера се пробвах да започна друга книга, започнах сигурно 4-5...и всичките ги захвърлих. Ще изчакам още малко, изглежда още съм под въздействието на последната. Simple Smile

# 514
Аз качвам в текст файл, идеални са. С Киндъли сме .

# 515
  • Телиш/Плевен
Онна, радвам се, че дъщеря ти е по-добре, дано да е така и занапред. Hug

Лято, съжалявам за съученичката ти. Confused Още снощи ти видях поста, но забравих да пиша, а после темата нали тръгна в друга посока...

Даун Hug Нали казват, че всяко зло е за добро, пожелавам ти от сърце всичко друго да ти върви през годината. Успех утре на делото. Hug

Съни, бързо оздравяване пожелавам! Hug

Вчера попаднах на новина за някаква нова джаджа за бременни - "Бейбипод". Накратко (копирам от статията): Това на практика е високоговорител, който бременните жени поставят във влагалището си (като тампон) и от него излизат звуци, които бебето чува по-лесно. Laughing Ако на някого му е интересно - клик. Какво ли не измислят вече. Joy

# 516
  • София
 hahaha

И сега като се напълни по улиците с жени с говорещи тутурутки
 Whistling

# 517
hahaha

И сега като се напълни по улиците с жени с говорещи тутурутки
 Whistling

Ох, разлях си кафето!  Joy Joy Joy

# 518
По повод на баловете за малки и големи.
Препоръчайте ми хубаво заведение в София. Искам да е с градина или поне с място за хубави снимки.

# 519
 Joy Joy Говорещи! А представяте ли си да почнат и да подсвиркват  Joy

И аз всичко качвам в .тхт на Киндъла. Срам не срам, пробвах, стана и не съм пробвала друго. Чак преди седмица една книга, която я имаше в Мейлбукса я намерих само в моби и се престраших да изтегля и кача в този формат. Тя пък взе, че тръгна. Но аз май предимно от Читанка чета, пък и не съм го разучавала, та затова.

# 520
  • Mediterraneo
Аз съм в пристъп на треска за намаления. Това намалено и много изгодно - прас, онова каква добра цена - прас и накрая леле-мале ooooh! Money

Ах, говори ми! Тъкмо се прибрах с торбите. Влязохме уж само да точно определен магазин и ха тук, ха там, стана леле- мале! При това пак купувах само за децата, планувам съботата да излезем сами с ММ и да си купим това- онова!

Варицела не са карали моите, тук май няма и голям шанс да я изкарат, понеже ги ваксинират децата( това не попречи на племенникът ми да я изкара като малък, ама ще видим). Много искам да я минат тази шарка, докато са още "малки".

Четец ми е един от приоритетите за скоро закупуване. Чета на таблета и телефона, но съм се навила да си взема. Сега видях някъде да предлагат четец за 40 евро( намален от не-знам-колко-си), да взема да го разуча... Ама първо ще попрочета малко по темата.

Ходих да дарявам кръв. Отчетох се за сефте и тук, доволна съм! Обаче що да не вземе да ми дойде, та съвсем олекнах  Wink

# 521
На мен сега трябва да ми е цикъла и гърдите ще ми се пръснат, направо за нов сутиен съм пред цикъл, много ми се подуват. Embarassed Няма да показвам Laughing
Вместо това да се похваля и аз с нещо кулинарно от Коледа, да видите, че не държа мъжа ми само на канела Mr. Green 
http://prikachi.com/images/919/8557919n.jpg

# 522
Laughing Нека се радва човека, няма да му правим сметка, айде. Има и такива хора, бидони зеле на балкона, но пък в мола като извади пачката от анцуга,  направо да се спъваш в парапета Laughing
Много хубаво описание на една прослойка, много искаща да се нарича средна класа, но всъщност повече й приляга да се нарича самодоволно селячество. Това са хора без традиции в образование и професия, а с традиции в слагането на кисело зеле и пиенето на ракия, позамогнали се наскоро и повече със селска хитрина и находчивост като Талевите герои Миро и Ицо, а не с умения и натрупан опит. Вчера събули цървулите и днес така се радват, че могат да си позволят ботуши, че не се стърпяват да ги покажат на целия свят.

# 523
Янечек, добре завърнала се, право в десетката  Grinning

# 524
Янечек, добре завърнала се, право в десетката  Grinning

И аз това щях да напиша. Янечек е точна, както винаги.

Общи условия

Активация на акаунт