Искам да кажа ... (68)

• 60 404
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Сандо, точно аз никога не мога да излобея срещу нещо толкова прозаично като пералня. Виж за хубав фотоапарат мога да завидя благородно. Но кой каквото си го влече.

# 721
Тонке, апаратчето ми е canon ixus 510hs на детето, canon eos 5d mark 3, моят, но не перат, и двата съм ги пробаллл. Кажете за пералнята, не се шегувам.

# 722
Купувай я - после кат намериш нова я продай -алъш вериш да става там.
Пералнята ти трябва на теб - какво питаш тук.
 Аз си имам едно 11 годишно Канди и докато не сдаде багажа не го сменям  и за златна пералня  Joy

# 723
  • В Космоса
Жармен, поздрави ме с нещо преди лягане! Grinning

# 724
Акаша
Скрит текст:

# 725
  • Sofia
Гледах "Джой"-средна хубост   Thinking,мъжът ми гледа на Тарантино филма- и там така  Crossing Arms
Тонка,да си честита,здрава и успешна  bouquet и други именици,ако има-честито  Peace!

# 726
 То било Антоновден - честит имен на Тонка   Hug
Мъжът ми днес има рожден ден - да е жив и здрав и той .

# 727
  • В Космоса
Мерси, Жармен! Hug

От мен за теб тоз концерт:
Скрит текст:

# 728
Баш за коне, купено от вет аптека беше, говорим явно за различни мехлеми. Софи, хич не съм и погледнала аватара, хубаво изкарване, скоро изпратих най-добрата ми приятелка отново натам, вече са си в Орландо, но им липсва българското време.

Ами аз тъкмо го смених! Секунди преди да публикувам.  Laughing

# 729
Сандьо, права е жена ти да те изгони. Що не отвориш една пералня да си барем в полза на обществото.  Wink

Ох, Тонке, спри се! Днес за втори път си изплюх виното заради теб!

# 730
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит имен ден, Тонка bouquet

# 731
Сандьо, права е жена ти да те изгони. Що не отвориш една пералня да си барем в полза на обществото.  Wink

Ох, Тонке, спри се! Днес за втори път си изплюх виното заради теб!
Ти пак добре, аз  вчера поне три пъти се задавих с греяното вино в "Покажи се "  Laughing:Ама  от онова задавяне,  което ти влиза в носа, а бях сложила и подправки, смятай как ми се отрази на ноздрите, значи смея се и ми тече вино от нослето .Ще ходя в Сандо да се пера  Joy

# 732
Тони,  мила, да ти е здраво името, семейството,  купоните и пътешествията!

bouquet

# 733
О, Тоня, не знаех, че днес е Антонов ден.  bouquet
Желая ти  да си здрава, доволна, обичана , винаги така слънчево присъстваща, една от хората, за които си струва човек да   отваря този форум Hug

# 734
  • София
От сърце благодаря, момичета!   Hug
Преди малко се събудих, погледнах през прозореца, изръмжах и легнах обратно с блянове за слънце, плажове и... сърфисти.  Sunglasses
Като оставим мечтите настрани, днес ще бъда впрегната да дърпам шейната. Кати вече яко напира и няма търпение.

Общи условия

Активация на акаунт