Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да предотвратя намаляването на кърмата?
Как да се справя с бебето, което постоянно иска да суче от гърдата?
Какво да правя, ако гърдата ми тече на силна струя, когато бебето задърпа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да предотвратя намаляването на кърмата?
-
Как да се справя с бебето, което постоянно иска да суче от гърдата?
-
Какво да правя, ако гърдата ми тече на силна струя, когато бебето задърпа?
-
Как да се справя с запушване и бучка в гърдата?
-
Как да помогна на бебето си с газове и запек?
Днес попаднах на остаряла тема за хрема при едномесечно,където съветите бяха основно физиологичен разтвор и помпичка.Ние днес се събудихме с ”ново 20”
нослето е частично запушено и похърква.Надявам се да не се наложи използването на медикаменти,но за всеки случай се допитвам тук.Ще се радвам на мнение
Положението се оправя полека, бучката доста намаля,но все още усещам болка при натиск. А запушването си го докарах след спане по корем. Бях натиснала гърдата и след като се събудих усетих,че ме боли...но толкова обичам да спя по корем,а отдавна не го бях правила...е,не бих повторила скоро пак
Затова този път внимавам и даже и настрани спя с повишено внимание
Че явно лесно ми се запушват каналите. И предния път на 3 пъти се запушваха 
В последствие се нормализираха храненията от само себе си без да съм се тормозила,а кърма имам в изобилие.Цедях веднъж дневно,а сега веднъж седмично,че иначе много се наливат.Предполагам при всяка Мама нещата са строго индивидуални,но моя малък опит до тук беше такъв