Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да предотвратя намаляването на кърмата?
Как да се справя с бебето, което постоянно иска да суче от гърдата?
Какво да правя, ако гърдата ми тече на силна струя, когато бебето задърпа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да предотвратя намаляването на кърмата?
-
Как да се справя с бебето, което постоянно иска да суче от гърдата?
-
Какво да правя, ако гърдата ми тече на силна струя, когато бебето задърпа?
-
Как да се справя с запушване и бучка в гърдата?
-
Как да помогна на бебето си с газове и запек?

Зъби - не мисля
През ноща суче добре.
. Педиатъра преди няколко дни каза, че няма нужда от АМ, тъй като за 20 дни беше качила 550 гр.Сега отново си анализирам ситуацията и си мисля, че може би иска сама да си разреди храненията, но явно аз не успявам да се водя по нея. Днес виждам, че е нервна, когато и се спи и абсолютно отказва гърда, плаче докато не заспи. После се събужда с усмивка, но ако не са минали поне три часа отново категорично отказва да се храни, или ако го направи ще е няколко дръпвания /до преди седмица сега се хранеше на 1,5-2 часа или общо взето винаги като и предлагах-не отказваше/ Днес си записвах колко пъти съм я кърмила до сега- 8 пъти. Като съм я теглила в повечето пъти преди и след кърмене и милилитрите на всяко хранене не надвишаваха 50-60, имаше и такива с по 30 мл. Така като се чета, не са и малко храненията сякаш, пък и ще има още 2 поне през ноща. Колко е минимума за количество поето мляко за ден