Професионални серии за коса - тема 96

• 50 936
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И да се регистрираш, пак няма да ги видиш Laughing При мен така стана. Много тъп сайт!

Аз си мия косата най-често 2 пъти седмично, понякога 3. Почти винаги суша със сешоар освен в най-големите летни жеги, защото ми се схваща врата Rolling Eyes И с мокра коса никога не лягам.
Предните кичури, част от бретона, изправям или завивам с преса. На останалата коса рядко правя къдрици или изправям; гледам да не прекалявам с тормоза.

# 166
Добро утро!  Hug

Мия косата по два пъти в седмицата, много рядко по три пъти, най-вече заради ежедневното натрупване на много финиши, след които косата вече не се чувства и изглежда добре. Мия основно вечер, суша само корените и лягам с влажни дължини. Преса гледам да не ползвам, но напоследък се изкушавам, особено като се има предвид, че натрупах доста термозащити и не се притеснявам толкова от изгаряне. Всичко това е огромно постижение за мен като се има предвид, че преди да започна с професионалните продукти миех един път в седмицата, винаги сутрин и задължително сушах със сешоар, а преса ползвах 4-5 пъти седмично   ooooh!

Непрофесионални продукти на този етап не ползвам, само лак за коса, когато ми се налага. Лакът е зеленият на Тафт, който определено ми изсушава косата. Купих си и Инфиниум на ЛП, но не мога да свикна с ужасната за мен миризма, флаконът ми е много голям и неудобен (500 мл.), а и не виждам особена разлика. В издирване съм на неизсушаващ лек лак. В тази връзка, какво мислите за това: http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/tecni-art-fix-sprej-za-k … ane-i-oformjane/?

Да споделя, подарих шампоана и маската Липидиум на майка ми. Вчера ми се похвали, че косата и била разкошна и с огромен обем в корените! По-късно се видяхме и наистина беше така - плътна лъскава и обемна коса, чак не можах да повярвам Shocked . Косата й е боядисвана от години само с боя на Сери, за която съм чела, че е доста агресивна, рядко ползва маша, сешоар само в корените. Не ползва никакви финиши, освен ако аз не й правя прическа и от години мие само с бебешки шампоан. Ами това е, явно си е до коса и не, че е лоша серията, просто не е за мен. Засега спирам с негативните отзиви за нея, ще видим как ще се държи във времето Peace. Обмислям още експерименти на нейната коса    Twisted Evil

Скрит текст:
ПП: Напоследък, на път за работа в метрото се засичам често с едно момиче с разкошна, разкошна коса - дълга, бляскава, жива и с прекрасно оформени букли (предполагам с маша). Понякога се улавям, че я зяпам неволно, дано не ме помисли за луда  Laughing О, да и все се чудя дали не е някоя от вас. Ако видите височка брюнетка да ви зяпа в метрото, аз съм!  Mr. Green

Имам още въпроси и неща за споделяне, дано успея да се включа днес пак. До скоро!  Hug

# 167
Мишел, от новия сайт евентуално. 190 лв. е. Но ме притесняват количествата. За една процерура се използват около 20 мл., а те са по литър. Айде по двойно да ползвам за моята коса - две години, аки правя всеки месец терапията. А и не мисля, че ще трябва толкова често да се прави...

# 168
Мишел, от новия сайт евентуално. 190 лв. е. Но ме притесняват количествата. За една процерура се използват около 20 мл., а те са по литър. Айде по двойно да ползвам за моята коса - две години, аки правя всеки месец терапията. А и не мисля, че ще трябва толкова често да се прави...
Da delim?  Mr. Green Ако се съберем 4-5 девойки...аз съм за. не ми трябват повече от 200мл.

# 169
Аз да се включа най-после  Mr. Green

Като се разписахте за нея, пробвах вчера салонната терапия на Наши (благодаря на една мила съфорумка, тя си знае  Hug Hug) и съм много много доволна Heart Eyes. В сайта на Наши също имат трите стъпки, но ми казаха че след 20-ти ще заредят втората понеже само нея я нямали в момента, та ще чакам. Опаковките са литрови, та най-добре да се разделя, предвид че по-често от веднъж месечно не мисля, че трябва да се ползва. Определено мисля да си я купя. Миризмата и е същата като на ампулата и ш+б от серията за домашна употреба. Първо шампоана така хубаво ми подхрани някакси косата, имах чусвтвото, че мога само по него да остана  Heart Eyes Втората стъпка сякаш една идея вдърви, но после с млякото всичко се оправи. Връхчетата ми седят някакси запечатани, косата има блясък и е жива. Мисля, че в дългосрочен план ще има добър ефект. Втората стъпка и като консистенция прилича много на ампулата. Ще повторя със сигурност  Heart Eyes

По темата (Фрея, мерси за нея  bouquet!
1. Като любим олио финиш мога да определя Олео Релакс на Керастаз, който нямам наличен в момента, но определено ще повторя. Харесвам и Макадемия,и Мароканойл за всеки тип коса.
2. Нощни грижи не ползвам.
3. Аз Лореал като цяло ги харесвам. На моята коса се отразяват като цяло добре, ползвала съм доста техни неща. Форс Вектор и на мен ми беше много любима, жалко че я спряха. Ш + Б Митик ойл не ми хареса изобщо, изсушаваха ми някак си косата. Серума абсолют стария го харесвам много, не утежнява изобщо. Шампоана Денсити адванс ми се съчетава чудесно с почти всички продукти. Ботокс ампули също ползвам от време на време.

По въпроса на Епона, мия през 1-2 дни т.е. 3-4 пъти седмично. Старая се когато мога да пропускам сешоара, само ако бързам или сега зимата корените суша, понеже съхнат по-бавно. Но преса ползвам всеки път, понякога за да изправя цялата коса, понякога за да накъдря цялата, но без нея не мога.  Mr. Green

# 170
Da delim?  Mr. Green Ако се съберем 4-5 девойки...аз съм за. не ми трябват повече от 200мл.
Аз съм "За"-бих си разделила с някой  Hug пишете ми ако искате  Peace

# 171
AlexaS,да,точно с комплека Кератин гледах!Благодаря за инфото  Hug bouquet
ИЛЛИ,защо пък регистрираните пак не виждат цените  newsm78 Супер идиотско.Все едно супер технология продават.Какво толкова се крият  ooooh!
JLO,ЕПОНА,за терапията всеки продукт от 3те стъпки е по 1л,така ли?Ако се съберат 5 желаещи за по 200гр от всяка стъпка ще е супер!Бройте и мен ако на някой му се занимава с Еконт после  bouquet

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 11:15 от bubka:)

# 172
Аз съм "За"-бих си разделила с някой  Hug пишете ми ако искате  Peace

Бройте ме и мен!
Определено съм За!

# 173
  • София
Бубке, не знам. Правих си регистрация вчера ама продължавам да не мога да си вляза в профила и да пише, че съм деактивиран потребител.
Продуктите на Наши ги има във физическия магазин на Рибката и на един щанд в Парадайс на същите цени и ако ми трябва нещо, явно ще е от там Laughing
Запалихте ме с това олио на Наши, а имам толкова много финиши  ooooh!

# 174
Бройте ме и мен ако ще разделяте Simple Smile  Mr. Green и ще се праща после по еконт  Grinning

# 175
Сега остава само да заредят втората стъпка  Joy Вчера като им писах казаха след 20-ти, но да видим.  Peace И на ензо им бях писала да питам кога ще зареждат Наши, казаха ми че очакват февруари, март, но така или иначе в сайта на Наши излиза най-изгодно.
Има там и някаква кератинова терапия, с някакви прахчета също изглежда много интересно, но не успях да разбера какви точно продукти включва http://arganpro.bg/product/928/pure-keratin-terapia-s-chist-kera … ne-na-kosata.html

# 176
Бубке, не знам. Правих си регистрация вчера ама продължавам да не мога да си вляза в профила и да пише, че съм деактивиран потребител.
Продуктите на Наши ги има във физическия магазин на Рибката и на един щанд в Парадайс на същите цени и ако ми трябва нещо, явно ще е от там Laughing
Запалихте ме с това олио на Наши, а имам толкова много финиши  ooooh!
Илли -тази терапия за салона която коментираме мисля че я няма и на двете места  Rolling Eyes
Иначе в Парадайз имат и мостра на олиото-можеш да пробваш на място  Hug

Редактирам се: Адамантче чакаме тогава да съобщиш благата вест  Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 11:22 от michelle_ma_bell

# 177
Момичета, мерси за инфото за Секситата  bouquet

За подялбата на Phyto-то и аз бих се включила  Laughing

А по въпроса за миенето - до скоро я миех през ден, сешоар и преса след всяко измиване. А сега съм решила да й дам почивка. От месец-два я мия през около 2-3 дни. Преса най-много 1-2 пъти в месеца, сешоар също по-рядко, може би веднъж на седмица. Сега често я оставям да изсъхва сама и даже резултата ми харесва - оформят ми се хубави буклички, както никога до сега  Mr. Green Спомням си, че преди когато ползвах масова козметика и когато я оставях да съхне сама, ставах като гнездо в главата  Joy

Скрит текст:
В тази връзка искам да питам момичетата, които имат кератиновата на Ремингтън.. Струва ми се, че от тоя "кератин" косата ми на втория ден мазнее в корените  newsm78 При вас така ли е?

Редактирам се да кажа, че в Арлен са намалени с 10% маската Анти фриз, както и шампоаните от хайверените серии moisture и repair. Кода също хваща  Peace

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 11:41 от Сис_

# 178
  • Чукарландия
Скрит текст:
В тази връзка искам да питам момичетата, които имат кератиновата на Ремингтън.. Струва ми се, че от тоя "кератин" косата ми на втория ден мазнее в корените  newsm78 При вас така ли е?

Скрит текст:
При мен кератина никакъв го няма, само, че плочите сякаш "стържат" по косата ми. Въобще не ми заглаждат. Спрях да я ползвам, прибрах я, да не се ядосвам, имам на Ремингтон S9500 Pearl, много по-доволна съм от нея.

Да попитам, Бамбуковата серия на Алтерна за блясък, каква е според вас? Протеинова или хидратираща? Как я усещате? Hug

# 179
Да попитам, Бамбуковата серия на Алтерна за блясък, каква е според вас? Протеинова или хидратираща? Как я усещате? Hug
точно преди 2 страници имаше коментари,протеинова е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт