Професионални серии за коса - тема 96

• 50 964
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Ани, казваш 300 лв.? В сайта е 190 за трите стъпки. Доста съществена разлика.

# 196
Вчера посетих магазина на Витоша - Златната рибка. След дълго чудене и маене избрах шампоана на Nashi Phyto Repair Remedy, обаче нямаше балсам, нито пък олио... Останах си само със шампоана! Та сега се чудя- какъв балсам да купя??? И какво олио???
Моля посъветвайте ме нещо

# 197
Вчера посетих магазина на Витоша - Златната рибка. След дълго чудене и маене избрах шампоана на Nashi Phyto Repair Remedy, обаче нямаше балсам, нито пък олио... Останах си само със шампоана! Та сега се чудя- какъв балсам да купя??? И какво олио???
Ako държиш да са ти серия (като мен  Mr. Green) поръчай си ги от Арлен липсващите неща. Иначе с всякаква маска би трябвало да е ок  newsm78 според наличностите. И протеинова, и хидратираща.

# 198
Еее, пак съм изпуснала най-интересното!  Crazy И аз бих се включила при софиянки, щом за Наши става въпрос.  Heart Eyes

# 199
  • Чукарландия
Да попитам, Бамбуковата серия на Алтерна за блясък, каква е според вас? Протеинова или хидратираща? Как я усещате? Hug
точно преди 2 страници имаше коментари,протеинова е  Peace

Благодаря, сега пък друго открих из записките си, не мога да се сетя, кой го беше писал: "Серия за блясък - Alterna Bamboo Shine е лека и ароматна серия с бамбук и цариградско грозде, която е хидратираща, омекотява и дава наистина хубав блясък. Съдържа четири основни продукта - шампоан, балсам, крем за блясък и крем за блясък заедно със спрей за термична защита, за къдрици. Много приятен ефект, не утежняващ.".
Вече наистина незнам... Joy

# 200
  • Бургас/Пз
Ани, казваш 300 лв.? В сайта е 190 за трите стъпки. Доста съществена разлика.

Да, и аз бях така  Shocked , защото бях подготвена за около 230лв някъде. Но пък тъй като правят отливки по 30мл и така успях да я купя за проба Simple Smile Така, че от 190лв и аз я искам  Mr. Green Mr. Green Обаче има ли я налична в сайта на Наши втората стъпка??

# 201
Ako държиш да са ти серия (като мен  Mr. Green) поръчай си ги от Арлен липсващите неща. Иначе с всякаква маска би трябвало да е ок  newsm78 според наличностите. И протеинова, и хидратираща.
След всичко прочетено - да, държа всичко да е на Наши  Simple Smile
Благодаря за съвета! Още сега ще проверя този сайт  Hug

# 202
Бела,
Ако не се лъжа това е описанието на Магнолиа за сериите на Алтерна. По принцип такова е описанието на серията и от производителите, така я описват също в сайта на Арлен.
Но до момента от всички, които сме я пробвали не помня някоя да е усетила хидратация, съвсем балансирана е, а ако косата е по-скоро суха ще се усети дори протеинова серията. Peace

А да, и от вчера се каня да отговоря и аз по въпроса с миенето на Епона bouquet
Обикновено мия през ден, но напоследък (седмици наред) се налага и всеки ден, винаги вечер. Дали е възможно от пресушаване на скалпа косата да почне да ми се омазнява по-бързо? Заради това се налага всекидневното миене, иначе преди можех да изкарам поне по 2 дена (по принцип съм с по-бързо омазнаяващи се корени). Confused
Зимата суша, лятото в жегите най-често съхне сама косата. С мокра или влажна коса не лягам! Преса ползвам рядко, като ми втръсне от чупките ми и реша малко да се погледам с права косичка.

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 13:41 от Анонимен

# 203
  • Чукарландия
Благодаря, Линде! bouquet

От много чудене за протеинова серия, накрая им писах на Арленците и утре ще си получа ш+б PURE Keratin + прословутото Арганово масло. А за маска ще ползвам 2-минутния реконструктор на Афоджи (т.к. редувам на миене балсам и маска). Удачно ли е? Hug

# 204
 Peace

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 13:58 от bubka:)

# 205
Аз преди малко ти изпратих, не ми даде грешка.

Ани, втората стъпка я няма в сайата към момента, но след 20ти щели да я получат.

# 206
  • Чукарландия
Добра комбинация ли е, преди боядисване (изрусяване): ДПШ + 2-мин. реконструктор с кератин на Афоджи? Hug

# 207
Добра комбинация ли е, преди боядисване (изрусяване): ДПШ + 2-мин. реконструктор с кератин на Афоджи? Hug
Да,аз така правя  Peace

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 13:58 от bubka:)

# 208

А да, и от вчера се каня да отговоря и аз по въпроса с миенето на Епона bouquet
Обикновено мия през ден, но напоследък (седмици наред) се налага и всеки ден, винаги вечер. Дали е възможно от пресушаване на скалпа косата да почне да ми се омазнява по-бързо? Заради това се налага всекидневното миене, иначе преди можех да изкарам поне по 2 дена (по принцип съм с по-бързо омазнаяващи се корени). Confused
не само Може-ами направо си е задължителна последица това омазняване  Peace
и друго отчитам аз-безсулфатните ми изсушават много повече от обикнов.СЛС шамп.

Епона да не се цепи от софийската група  Wink моля.

# 209
Дали е възможно от пресушаване на скалпа косата да почне да ми се омазнява по-бързо?[/i] Заради това се налага всекидневното миене, иначе преди можех да изкарам поне по 2 дена (по принцип съм с по-бързо омазнаяващи се корени). Confused

Linda, според мен е напълно възможно - скалпът се опитва да навакса пресушаването с двойна секреция. Както писах по-рано днес, с рядко миене на косата се бях докарала до чисти корени почти цяла седмица.

Аз пробвах да сложа малко балсам и на корените, както бяхте писали, обаче моята коса веднага го усети и днес (втори ден) вече видимо утежнена и изглежда е за миене. Явно не ми понася този метод, но не тъжа особено  Laughing И без това издирвам друг вид грижа за скалпа сега.

Общи условия

Активация на акаунт