Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 36

• 64 444
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Интересна игра, аз сега си чакам поръчката оt My mall, те ги носят със Спиди, но до адрес..това май не ми върши работа за играта? newsm78

# 691
Интересна игра, аз сега си чакам поръчката оt My mall, те ги носят със Спиди, но до адрес..това май не ми върши работа за играта? newsm78

Да, пише че трябва от офиса им да я получиш. Ако имаш офис в близост може да им кажеш да доставят пратката там и от там да я вземеш  Peace

# 692
Чаша и възглавничка от милка, но не от един номер..Wink
Възглавницата първа награда ли ти е за този номер, с който си я спечелила?
Бях останала с впечатление, че от един номер задължително първо се печели чаша, а след това може и възглавница...
За Спиди - може и сами да си пренасочите пратка  през сайта им, като пращат СМС да чакате доставка има такъв линк. Аз един път съм го правила, но се удължава с 1-2 дена срока за доставката.

# 693
моята възглавница беше първа, т.е без преди това да съм имала чаша

# 694

Да, пише че трябва от офиса им да я получиш. Ако имаш офис в близост може да им кажеш да доставят пратката там и от там да я вземеш  Peace

Мисля че имат офис на Цветница в Ахелой.

# 695
А милка с кой куриер носят наградите? 

# 696
  • София
Според мен Милка за играта с шоколадите ще се активират да разнасят награди след края на играта. Така си мисля-на мен ми казаха 45 дни след телефонното обаждане за даване на точен адрес за доставка.
Някой осведомил ли се е какъв цвят са възглавничките?Картинките в сайта са много сладурски, но пише, че са с илюстративна цел.

# 697
А милка с кой куриер носят наградите? 

По принцип Тип Топ носят техните награди. Едва ли са сменили куриера.

# 698
  • Телиш/Плевен
Честито! И наистина не зависи от часа!
Благодаря ти! Hug
Да, напълно съм сигурна вече. Сестра ми и зет ми са спечелили тази сутрин. Обаче никой от нас не уцели възглавница. Аз имам още една бележка и ще я пробвам някой ден.

И аз мисля, че Милка още са с Тип Топ куриер. На мен това са ми най-противните куриери, почти никога не ми носят наградите, само известия за тях и сама ходя да си ги взимам. Вдигах скандали на няколко пъти и ми ги носиха, ама ей го, че и вчера ходих за кутията от Морени. Всъщност имах работа из града и не ми беше проблем да отида, ама я да ме уцелят когато не ми се излиза, пак ще има скандал. Twisted Evil

# 699
Спечелих чаша от Милка с първата регистрирана бележка,това е първата ми награда за тази година,надявам се и на по-хубави до края на годината! Praynig Simple Smile Simple Smile

# 700
  • Русе

Ще опитам по този начин, нали трбва да сме в играта  Joy

# 701
И ние си получихме пъзела от Хиполендл Дори вече работим по него

# 702
  • Пловдив
И ние си получихме пъзела от Хиполендл Дори вече работим по него

Горе долу за колко време ти го доставиха?
Защото моята дъщеря от както разбра,че сме спечелили кутия монстър хай ме подлуди
да ме пита кога ще дойде Twisted Evil ooooh! #Crazy
Мерси Hug

# 703
Три четири дни, след като им потвърдих имейла-

# 704
Да се похваля и аз с чаша от Милка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт