Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 36

• 64 454
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз на Морени си бях дала данните само в отговор на имейла за спечеления часовник. На втория имейл с комплиментите им отговорих,че си искам часовника,а не комплиментите и без да си пиша данните,така че няма да чакам и кутията с вафли.

# 676
Спечелих чаша на Милка на кръгъл час, в 14.00.

# 677
Аз на Морени си бях дала данните само в отговор на имейла за спечеления часовник. На втория имейл с комплиментите им отговорих,че си искам часовника,а не комплиментите и без да си пиша данните,така че няма да чакам и кутията с вафли.
И аз. Grinning

# 678
И аз с кутия Морени. Май изпращат само от "старите" Морени, моите гледам са до 06/16. Не че ще останат дотогава.  Mr. Green

# 679
  • София
И аз. Grinning

И аз Simple Smile Въпроса е принципен Simple Smile Не сме играли за вафли Simple Smile

# 680
Счупих каръка с книга от FM+ и награда от Хиполенд.

# 681
  • Телиш/Плевен
Получих си и аз кутията от Морени, видяхте я как изглежда, така че няма да се мъча да качвам снимка от телефона.

Чакам календар от Куинс, течен шоколад от НуКрема и евентуално нещо (дано да е мече Praynig) от Харибо. Имам бележки за Милка, ще видим кога ще ми дойде музата да се пробвам, пък дано уцеля възглавничка.

# 682
  • Пловдив
Да се похваля и и аз с музикална кутия от Хиполенд.
Обадиха се на мъжа ми преди малко.От другаде нищо.

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 19:50 от momonka

# 683
Да се похвакя и сз с музикална кутия от Хиполенд.

Къде е тази игра на Хиполенд

# 684
  • Пловдив
Да се похвакя и сз с музикална кутия от Хиполенд.

Къде е тази игра на Хиполенд

http://vsichkiigri.bg/igra/specheli-podark-po-izbor-ot-hipolend/21296

# 685
  • Телиш/Плевен
Разписвам се и аз с чаша от Милка, но ще опитам и за възглавничка. В 19:33 ч. спечелих, но не мисля, че зависи от часа.
Скрит текст:

# 686
Разписвам се и аз с чаша от Милка, но ще опитам и за възглавничка. В 19:33 ч. спечелих, но не мисля, че зависи от часа.
Скрит текст:
Честито! И наистина не зависи от часа!

# 687
  • Русе
Чаша и възглавничка от милка, но не от един номер..Wink

# 688
Е аз явно съм егати каръка...от 3 номера пробвах и все нищо Grinning

# 689
Tsukihime, не си само ти и аз така и не пада ни чаша, ни възглавница  Confused

Играта на Хиполенд е само за новорегистрирани абонати, а аз отдавна съм им абонат, така че и там не се надявам, освен да включвам другите от семейството.

Ако получавате наградите си със Спиди и то от техен офис, ето една игра за случая http://konkurs-bg.blogspot.com/2016/02/spechelete-nagradi-speedy.html

Общи условия

Активация на акаунт