Варненски благотворителни деяния

• 20 841
  • 478
  •   1
Отговори
# 300
А това не може ли да влезе в подаръците,за всяко дете :фулмастери ,книжка, диск с филмче+една играчка.Не се сещам какво друго сте купили.Може да не слагаме нищо за хапване ,нали ще ги черпим паста ,сладолед и сок.Мисълта ми беше вместо да носим нещата просто в дома, да са подаръци лично за всяко дете ,касетофона също!

Последна редакция: чт, 18 май 2006, 18:35 от mama diana

# 301
Ама вие всичко сте накупили, исках и аз да участвам, какво мога да купя тогаз? Отделно ще направя наколко CD-та с приказки и песнички, както казах. Или да дам пари на Алма и да отидат за почерпка newsm78

# 302
Не знам дали ще е от помощ, но знам един сладкарски цех, където правят много хубави торти на прилични цени. Торта за около 18-20 парчета излиза 6- 7 лева. Ако не сте измислили друго място откъдето да се вземат пасти за децата, това може да свърши работа.

# 303
Абе мисля,че можем да пуснем по някоя близалка и дъвка поне. Момичета, давайте кеш, защото  Дома сигурно има нужда и от пари. Мисля,че тези блага на първо време са достатъчни.

# 304
Не знам дали ще е от помощ, но знам един сладкарски цех, където правят много хубави торти на прилични цени. Торта за около 18-20 парчета излиза 6- 7 лева. Ако не сте измислили друго място откъдето да се вземат пасти за децата, това може да свърши работа.
Торти аз мога да им правя и да им нося всеки път като ходим, но нали че имат почерпка?! Можем по 1 пакет малки кроасани да им сложим също...

# 305
Аз също мисля ,че това което сте купили е достатъчно.Пастите ,сладоледа и соковите осигурява заведението ,ние ще ги платим,смятам че по левче на дете въобще не е много ,че от тука да търсим! 

# 306
По принцип разделянето може да стане. Наистина, ще е малко играчка, но ще го направя по-късно довечера, защото сега нямам време.
Като гледам обаче накъде вървят нещата, щем не щем, ще се наложи отваряне на нови теми, защото както виждате, като станат от по 100 страници стават и тежки за четене. Можем да правим тема за благотворителните варненски деяния от по , да речем 25 страници, която да се заключва, а във всяка следваща да се дават линкове към старите теми.
Съгласни ли сте?

# 307
Ох, правих каквото правих, и забравих да сложа заглавие на новата тема Blush Сега ще я търся. Само да ви кажа, ако видите някое мнение липсващо или да не му е там мястото, да ми свирнете да го метна в неговата си тема.
Има и мнения, където майчетата са писали за домовете и за мама Роси....не всички съм ги включила в новата темичка...Ако искат самите майчета да си изредактират постовете, ако не-аз ще ги оправя по-късно.

# 308
Аурелия, прекрасна си, всички те обичаме Grinning

# 309
Аурелия, много благодаря.

# 310
Туфи, страхотна си, браво !
Предлагам Алма да се разпише, като оповести какви са наличните средства, за да си направим сметка. Методичните материали са закупени отделно и не бъркат събраните средства, също така , Ив- Надин лично се ангажира със заплащането на почерпката на 1ви   bouquet, което означава, че до момента са похарчени само пари за СД- плеъра.
Според мен, може да се купи по една дъвка с близалка примерно, какъвто бе и първоначалният замисъл.
Който може, нека да дава кешец на Алма, дори и да не ги оползотворим сега ще им намерим приложение за в бъдеще.

# 311
Туфи, страхотна си, браво !
Предлагам Алма да се разпише, като оповести какви са наличните средства, за да си направим сметка. Методичните материали са закупени отделно и не бъркат събраните средства, също така , Ив- Надин лично се ангажира със заплащането на почерпката на 1ви   bouquet, което означава, че до момента са похарчени само пари за СД- плеъра.
Според мен, може да се купи по една дъвка с близалка примерно, какъвто бе и първоначалният замисъл.
Който може, нека да дава кешец на Алма, дори и да не ги оползотворим сега ще им намерим приложение за в бъдеще.

Говорихме с Маленна и за по една малка плюшена играчка за всяко дете. Тя  беше някъде около 1 лев.

# 312
Чакам заветният касиер да се включи тогаз и ще го подпомогна за екскурзионната му мечта Grinning

# 313
Играчка, дъвка, близалка, солети, бони- бон  Crazy, ФаФла - 2лв.......... Колко му трябва на детето  Hug

# 314
  • Варна
Засега има 100лв в касата, но очаквам увеличение, трябва да обявя място с час за събиране на средството. Но има вероятност да посещавам вилна зона този викенд, сложност ми се види...
Ако някоъ много настоява, бих предложила да остави парички при Стела в магазина, тя скоро не е ходила за стока..  Crazy Ако госпожата няма против, разбира се.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт