Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко калории има в едно пиле и какви са неговите размери?
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
Какви са алтернативите на овесените трици в диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко калории има в едно пиле и какви са неговите размери?
-
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
-
Какви са алтернативите на овесените трици в диетата на Дюкан?
Ако тялото не понася овесени трици, те могат да бъдат заменени с 1 супена лъжица ленено семе + 1 супена лъжица чиа + 1 супена лъжица сусамово семе. Тези семена съдържат същото количество полезни фибри и имат същия ефект като триците - извличат и отстраняват токсините и вредните вещества от тялото, както и подпомагат изгарянето на мазнини.
-
Какви са основните предимства на диетата на Дюкан?
-
Какво представлява редуването на ПЗ/П дни в режим на Дюкан?

В смисъл, никой не знае какво ще му донесе бъдещето. Аз тренирам, защото ми носи удоволствие, тонус и здраве, външният вид е последното заради което спортувам. Ако нямам травми ще продължавам със същото темпо, а сигурно и повече, защото ще имам повече време. За сегаа съм участвала само във полу-маратони, бях започнала да тренирам за триатлон, но забременях. А сега с бебето поне няколко години няма да имам време за това. Ето такива предизвикателства ме чакат 
Майтапът настрани, знам за какво говориш, но забелязвам, че когато правя 50/50 кардио и силови, и кантарът изобщо не мърда надолу. Затова засилих малко повече кардио упражненията, но задължително започвам със загряване със собствено тегло и упражнения с гирички по 2 и 3 кг
не цели лажици.
))) Наистина ли? Добре,че е опитала.

Скоро не съм опитвала трици, надявам се този път да нямам проблем с перисталтиката и не само ...