Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 35 357
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро,Дюканеси!
 Радвам се, че се увеличаваме:)
 Пожелавам на всички голяяяяяям минус! Peace
Аз тези дни се излагам нещо с яденето,не ям много,което не е добре.Странното е,че не чувствам глад...
Обаче вчера опитах от плодовото пюре на бебенце:( Направих го по инерция...Сега ще ми стопира напредъка  Cry
Eleaa, от една страна не е хубаво насила да преяждаш, разбира се, ако не си гладна, но има ли някаква причина? Старай се поне здравословния минимум белтъчини да поемаш, че да не си застопориш обмяната и да не вземе пък да ти премалява от глад, че тогава да видиш преяждане...  Hug

Кама3ка, теб прочетох, че си била на спортен поДлуден  #Crazy

Costa, теоретичен въпрос - с какво темпо ще спортуваш на 40-45-50 и нагоре? Това, което правиш ми звучи направо като профи натоварване, или поне близко до профи; какво се случва със спортистите, когато спрат активно да тренират, как се адаптират? Много е офф от темата де...

# 436
Costa, Des Iv, благодаря ви искрено. Ще следя с интерес какво ще пишете за спорта редом с режима. Аз категорично си го продължавам (фитнеса имам предвид), три пъти седмично, с предимно кардио натоварване, за да горя повече мазнини. Ще наблегна и на редовното хранене. Успех и на вас!
fractal, вероятно в голяма степен си права  Peace

# 437
Фракталче,главата ми е заета с много неща и си имах доста тревоги тези дни,а и мисля меню на бебенце и общо взето готвя за него,после за баща му. За мен си мисля последно,а аз оо принцип обичам да готвя.Ще се постарая повечко.От 3-4 дни я карам само на полуфабрикати и каквото има в хладилника+ яйца( като варя за малкия си слагам и за мен:)

# 438
  • София

Обаче вчера опитах от плодовото пюре на бебенце:( Направих го по инерция...Сега ще ми стопира напредъка  Cry
Всеки път опитвах от пюрето преди да го дам, я ако е развалено, кисело, люто? Задължително малко пробвам. Тези дни беше депресивно вкъщи, не може да излезне човек, особенно с бебче. Сега ще се подстопли и ще се раздвижиш и ще ти се отвори апетит!

# 439
Значи няма проблем да опитвам.Мацка,благодаря:) Hug

# 440
Фрактал не знам дали ннякой може да отговори на такъв въпрос  Crazy В смисъл, никой не знае какво ще му донесе бъдещето. Аз тренирам, защото ми носи удоволствие, тонус и здраве, външният  вид е последното заради което спортувам. Ако нямам травми ще продължавам със същото темпо, а сигурно и повече, защото ще имам повече време. За сегаа съм участвала само във полу-маратони, бях започнала да тренирам за триатлон, но забременях. А сега с бебето поне няколко години няма да имам време за това. Ето такива предизвикателства ме чакат  Party
 Общо взето на 30+ тренирам много повече, отколкото когато бях на 20+. Като студентка нямах време за нищо
Кари с кардио се горят мазнини+мускули. С тежести (не задължително някакви щанги, може и собствено тегло) се горят само мазнини  Peace  Силови тренировки със собствено тегло са клекове, напъни, лицеви опори, набирания, всиччки видове планк. Много по-добре оформят тялото и да, горят мазннини повече отколкото едно монотонно кардио. Опитай се да съчетаваш и двете - силови и кардио  Peace

# 441
Costa, при мен има за горене от всичко  Joy Майтапът настрани, знам за какво говориш, но забелязвам, че когато правя 50/50 кардио и силови, и кантарът изобщо не мърда надолу. Затова засилих малко повече кардио упражненията, но задължително започвам със загряване със собствено тегло и упражнения с гирички по 2 и 3 кг  Peace Благодаря ти отново за съветите  Heart Eyes

# 442
  • София
Хаха абе близвай само.  Wink не цели лажици.  Wink че една мама така от отчетната направила пюре с люта чушка, и добре че беше близнала преди това

# 443
Хаха абе близвай само.  Wink не цели лажици.  Wink че една мама така от отчетната направила пюре с люта чушка, и добре че беше близнала преди това
Simple Smile))) Наистина ли? Добре,че е опитала.
Днес с бебе ще ядем еднакво,мляко,на обяд пилешка супа,следобяд съм намислила тиква,после ше видим:)))) Съчетавам всичко оттук нататък:)

Относно тренировките,аз преди да забременея бях свалила доста кг. с кардио и каланетика.Не знаех,че с тежести се горят само мазнини...Аз пък не мога да правя лицеви опори  Blush

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 18:09 от eleaa

# 444
  • Плевен
Привет, дами!
Днес имам малко минусче от 100 грама. Снощи за първи път не ми се дояде нищо сладко, но понеже видях, че младежта из нас са ми изяли шоколадовите елхички, взех, че си забърках този път за 6-те гнезда в силиконовата форма. Ще опитам да кача снимката, която е в албумите ми в подписа. Проба: http://bg.fotoalbum.eu/ArhMih/a863421/00000001
Довечера пак съм на фитнес. Приятна и режимна седмица!

Ми не стана с вмъкването... а... така стана - направо с посочване на адреса!

# 445
Аз пък не мога да правя лицеви упори  Blush
И аз не ги владея тези лицеви опори. Но пък се "сприятелих" отново с коремните преси, всеки ден ги "поздравявам"  Grinning
Архмих, чудесно изглеждат тези елхички  Heart Eyes
Аз следобед си спретнах хляба с трици и подправки, като малко смених самите подправки - сложих по мъничко джинджифил, розмарин, риган, босилек, сминдух, сол. Стана доста вкусно и ароматно  chef Скоро не съм опитвала трици, надявам се този път да нямам проблем с перисталтиката и не само ...  Rolling Eyes
Ето малко снимков материал - тук, тук и тук.

# 446
Кари,хлябът изглежда много сполучлив- браво! Какви коремни преси правиш и по колко?

Момичета къде сте? Пожелах ви минуси в килограмите,не в присъствието  Naughty
Много отсъствия писах днес,да знаете:)

# 447
Елеаа, за момента съм стигнала до 60 (4 х 15) повторения за горни коремни и 80 (4 х 20) повторения за долни коремни мускули. На всеки две седмици вдигам броя на повторенията. Правя и други упражнения в домашни условия, а през другите дни тренирам сериозно във фитнеса  Peace

# 448
Заинтригува ме с дом.упражнения сега. На мен ми трябват за бедра...ако може в комбинация с бебе:))))

# 449
Заинтригува ме с дом.упражнения сега. На мен ми трябват за бедра...ако може в комбинация с бебе:))))
Изтегли си упражненията на Синди Крауфорд. И половината да ги правиш, ще е добре  Peace Има ги в замундата  Wink
Има и много сайтове за фитнес и тренировки, те също може да са ти полезни. Аз лично често посещавам този.

Общи условия

Активация на акаунт