Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 34 473
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, имам нужда от приятелски тигани. Не че съм се отклонила, не, но нещо се вкисвам, мотивацията се изпарява и ... не ми е за първи път. Какво правите в такива случаи?

Иначе днес имах една супер изненада, приятна! Кама3ка  bouquet
Та... да идват тиганите...

Аз не схванах Embarassed Rolling Eyes
А бе дупка. Емоционална. Такава. Наближава една година откакто загубих майка. Уж съм силна натура, но издишвам нещо. Не е до Дюкан и дисциплината, ами генерално издишване. Такива ми ти работи. Идеята на тиганите е да се стресне човек, предполагам. Simple Smile Шокова терапия? Когато не е ясно защо-то; как-то, то е ясно, но защо-то се замъглява.

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 22:53 от fractal

# 601
  • Испания
Идеята на тиганите е да се стресне човек, предполагам. Simple Smile Шокова терапия? Когато не е ясно защо-то; как-то, то е ясно, но защо-то се замъглява.

Сковородка - оружие свободы:

# 602
Идеята на тиганите е да се стресне човек, предполагам. Simple Smile Шокова терапия? Когато не е ясно защо-то; как-то, то е ясно, но защо-то се замъглява.

Сковородка - оружие свободы:
Именно!  Hug

# 603
Фракталче,
Скрит текст:
Горе главата, момиче! Знам какво изпитваш и знам, че има моменти, в които ти се иска да си завреш главата някъде на тихо и тъмно ако щеш ...  Rolling Eyes НО, ти си борбена и силна, пълна с въображение и много позитивизъм, така че зареждай батериите и смело напред с усмивка!
Не тиган, ами тиганище, а  Mr. Green 

# 604
Благодаря, Кари! Споко, корава бисквитка съм, ама на моменти се пропуквам. Утре пак ще ви погна с рецепти, няма да се отървете лесно.

# 605
  • Испания
Споко, корава бисквитка съм

...приема се, но... само ако е режимна.  smile3521 love001

# 606
Споко, корава бисквитка съм

...приема се, но... само ако е режимна.  smile3521 love001
А бе.. май не съм много режимна в качеството на бисквитка, като имам предвид ИТМ...  newsm78

# 607
  • Испания
Утре пак ще ви погна с рецепти, няма да се отървете лесно.

Хайде, де! Ще плашиш куче с кокал и дюканка с протеин.  hahaha

А бе.. май не съм много режимна в качеството на бисквитка, като имам предвид ИТМ...  newsm78

Не ти вЕрвам.  smile3506 smile3534

# 608
ВЕрвай, вЕрвай - раирано беконче съм... Май в новозеландско такива прасчовци отглеждат, и сланинката е на раенца; диета-упражнения-диета-упражнения... Та по-добре да ме запазите като Дюкайнщайн, а не да ме пуснете в употреба като бекон.  Crossing Arms

# 609
  • Испания
... Та по-добре да ме запазите като Дюкайнщайн, а не да ме пуснете в употреба като бекон.  Crossing Arms

Стягай ти Фракталница "Дюкан" и не се помайвай!  Crazy Спирам, че ще ни санкционират за чат в темата.  smile3520 newsm43 newsm52

# 610
Ми ОК, по темата, тогава...
  • има ли начин, като сме в дупка, да не изпаднем от режима?
  • какво ви мотивира - когато целта е далече; когато не става дума за леко тесни дънки, а за няколко размера
  • пак за вътрешната мотивация, най-вече здравето -1/2/3 кг са козметичен проблем, 10-20-30 - здравословен
  • можем ли да се издърпаме от блатото за косите, като Мюнгхаузен - или е приказка? или?
А фракталницата още утре ще я задействам - имам нови играчки!

# 611
  • Испания
Ми ОК, по темата, тогава...
  • има ли начин, като сме в дупка, да не изпаднем от режима?
  • какво ви мотивира - когато целта е далече; когато не става дума за леко тесни дънки, а за няколко размера
  • пак за вътрешната мотивация, най-вече здравето -1/2/3 кг са козметичен проблем, 10-20-30 - здравословен
  • можем ли да се издърпаме от блатото за косите, като Мюнгхаузен - или е приказка? или?

1. Има. Зависи от мотивацията, ината и умението за провеждане на автопсихотерапия.
2. Огледалото, кантарът, старите снимки /преди нуждата от прилагане на хранителен режим, както и в момента, когато тази нужда се появява/, витрините на улицата, от които те гледа друг човек, а не този отпреди започването на режима...
3. Козметичният проблем е за кифлите, здравословният - за здравомислещите.  Wink
4. Може, може. Реалност е, както съм ти казвала.  Peace

# 612
 fractal  Hug
от няколко дни и аз съм много  Tired  #2gunfire  Crazy  Confused палитра от бързосменящи се емоции, дори не съм си правила никакви десерти. Но днес, т.е. днес ли е, вчера ли е си направих един smileys чийзкейк с двойна заливка  Animal Pig и един smileys  кекс. Като има сладичко човек, по-човек се чувства.  Hug

# 613
  • Испания
Добро утро!

За подобряване на настроение, мисли и поглед върху нещата от живота:

pink pill, да ти е сладко!  Hug

Усмихнат и режимен ден!

# 614
Добро утро,прекрасни мои!
 Как сте в този слънчев Неделен ден?Simple Smile Ние сме на село сред природата и е пълно с режимни нещица  Joy
Смайлзче,  Hug

Фракталче,за теб съм ти приготвила една селска чугунена тава,ако не върши работа имам и метален тиган с двойно дъно...Кое си избираш Joy
Девойко хубава,всички сме хора и си е човещинка да има такива моменти на отчаяние зараади натрупани преживявания и емоции.Въпросът е дупката да не е дълбока,че ако паднем в нея набързо да се поизтупаме и да излезнем... А ти си толкова силна,направо си вдъхновение...
Е хайде,поизтупаай се и излез...
Подаваме ти не две,а не мога да сметна колко сме,ама около 1234566 ръце  Hug

Общи условия

Активация на акаунт