Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко калории има в едно пиле и какви са неговите размери?
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
Какви са алтернативите на овесените трици в диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко калории има в едно пиле и какви са неговите размери?
-
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
-
Какви са алтернативите на овесените трици в диетата на Дюкан?
Ако тялото не понася овесени трици, те могат да бъдат заменени с 1 супена лъжица ленено семе + 1 супена лъжица чиа + 1 супена лъжица сусамово семе. Тези семена съдържат същото количество полезни фибри и имат същия ефект като триците - извличат и отстраняват токсините и вредните вещества от тялото, както и подпомагат изгарянето на мазнини.
-
Какви са основните предимства на диетата на Дюкан?
-
Какво представлява редуването на ПЗ/П дни в режим на Дюкан?

какво има да се интегрираш..

Все още не смея много да се зарадвам,че да не хукнат пак нагоре утре,но като се сетя за цифричките тази сутрин доволно се усмихвам

Честито!
То да ви кажа, и аз свикнах, че на някои въпроси отговарят само някои хора, другите колко четат, колко минават транзит..., но то на всеки се случва. То и на моите питанки за спорта, за рибката и т.н. само един - двама ми отговориха, ама каквото такова, едва ли всеки на всеки ще се включи
Впрочем и аз изпуснах явно няколко страници, барабар с нулевите пасти на Фракталчето, ама си посипах главата с пепел и ми бе опростено
Заех се, ами как! Ще ги махаме тези кила! Нали съм вече баба и на лято ще тичам след внуче!