Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 33 875
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Мацето, за съжаление не си спомням някой да се е оплаквал от алергия към триците, а от години следя темата. Да не би яйцата да са му дошли в повече? Друго за което се сещам е, че ако приема някакви лекарства, не е хубаво да са по едно и също време с триците, че се намалява действието на лекарството. Дано откриете проблема.

И аз първо си помислех за яйцата.. Да го види док - може да не е от храната  newsm78
За триците - единствено непоносимост към глутена, ама тя не знам да е с обриви. А и глутена не е кой знае колко..

Бубка, пишеш си и толкоз Simple Smile какво има да се интегрираш..

# 676
Добро утро,Дюканеси!
Смайлзче ,ти си сърцето на темата- прегрдкааааа Hug

Пиратка,как риба тон в чнтата:))))) Е ако съм навън как да я ям:))))) Но и ти си права,то какво друго освенн месце,варено яйце( само не лятото,да не се овоним приятно:)))))' Виж,мъфините са друго нещо:peace:

Бубка,я сподели как върви при теб? 5 дни л ще си на удрна? Колко кг искаш точно да свлиш? Аз искм 20, свялих 3 за около месец става утре,но на снтиметри имам видим минус.Нврях се в едни пнталонки,които не ми ствха.Пиши,тук всички момичета са много отзивчиви:) Ей сега като те почнем с тиганите ще видиш:)))))

Еййй,времето е за скиторене навън.Наслаждвайте се и ПИЙТЕ МНОГО ВОДА!

# 677
Добро утро и от мен bouquet
Чудя се да се похваля ли или да изчакам до утре newsm78...я да си кажа,че незнам кантара какво ще му хрумне утре - след повече от две седмици показания от 80 - 79.5 ,днес изненада -78.3 Grinning Все още не смея много да се зарадвам,че да не хукнат пак нагоре утре,но като се сетя за цифричките тази сутрин доволно се усмихвам Laughing
Бубкапоздравления  bouquet Стискам палци да не попадаш скоро в платото,не и докато не изчезне притеснението дали ще има или не резултат от режима.А резултат ЩЕ има.
Пинк тази събота ще пробвам и твоя вариант на чийзкейка (това ми е любимия десерт).Бъркоча ти звучи интересно,но не става ли много  newsm78

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 10:52 от meri66

# 678
Йеййййй,Мери, поздравления.Много се радвам като чета такива резултати! Мотивирате ! Бравос!

А какво става с Тери?
Фрактал,Кари,Алинка-  неизвинени отсъствия!

# 679
  • Испания
Йеййййй,Мери, поздравления.Много се радвам като чета такива резултати! Мотивирате ! Бравос!

А какво става с Тери?
Фрактал,Кари,Алинка-  неизвинени отсъствия!

А, така. Давай по домовата книга!  Joy

Мериsmile3501 Честито!  Hug

# 680
Ха, добър ден!  Hug
eleaa, тъкмо пишех, бързо да ми извиниш отсъствието!  Naughty  Grinning
bub.ka, Пиратче, тука сме, момичета  Peace То да ви кажа, и аз свикнах, че на някои въпроси отговарят само някои хора, другите колко четат, колко минават транзит..., но то на всеки се случва. То и на моите питанки за спорта, за рибката и т.н. само един - двама ми отговориха, ама каквото такова, едва ли всеки на всеки ще се включи  Wink Впрочем и аз изпуснах явно няколко страници, барабар с нулевите пасти на Фракталчето, ама си посипах главата с пепел и ми бе опростено  Mr. Green
Като се разпролети най-вероятно съвсем ще има изчезващи/прииждащи, не се учудвайте  Wink
Това с кимиона ми се стори луда работа, но ако има пробвали и неповръщали след това  Grinning, да обадят как им се отразява, то какви ли не чудатости сме яли и пили покрай желанието да се вталим, че един кимион ли ще ни стресне  Crazy
meri, как няма да се похвалиш! Браво, от къде го взе тоя минус, давай малко и насам  Mr. Green
Маце, и на ми дойде на ум за яйца, от тях не рядко може да се прояви алергия, но е най-добре лекар да го види твоя човек, стискам палци да не е нещо сериозно  Hug Не ми се вярва впрочем да е от триците, аз както бях писала преди, имах известно време някаква непоносимост от тях, разстройваха ми сериозно организма, но алергия чак не съм имала, пък и не съм чувала някъде за това  Confused
Аз днес съм подпухнала, леко поднервена, не се трая, познайте що  Embarassed И триста грама нагоре барабар, пак познайте що  Close

# 681
Здравейте Дами!
Аз се казвам Стайко и, срам - не срам, съм от повтарящите Дюкан . Преди 2-3 години смъкнах 23 кг. От 130 за половин година паднах до 107 кг, но не успях да се справя с трета фаза.
Сега пак почвам от 130 кг. Целта ми е под 100 кг . И 99.9 кг ще е добре. На 53 г. съм, висок 168.
Ако ме приемете пак, ще се радвам да ви чета и да се мотивирам.
Лек ден на всички Дюканки!

# 682
  • Бургас
И аз съм днес за първи ден,
имах разстройство сутринта и затова пропуснах триците, пих само вода с лимон,   Направо късна закуска с две варени яйца. За обяд 100гр пилешка флейка и 100гр свинска флейка, нямаха две пилешки, за следобедна ще изпия едно кисело мляко, вечеря пилешка пържола. Добре ли е  така?
Трябва да правя 5 храненета, вечерята до колко часа е?

# 683
Стайко, добре дошъл отново  Hug Тук никой не връщаме, разбира се. Присъединявай се спокойно и смело напред. И аз засега бленувам за 99,99 кг, знам какво е  Wink
Добре дошла и на yana_kuncheva  Hug Щом казваш, че днес ти е първи ден, приемам, че си в ударната фаза, а там е свинското месо не е позволено  Naughty Триците също са от първия ден. Хапвай повече и на често, но режимно и ще имаш успех!  bouquet
И пийте вода!

# 684
Бъркоча ти звучи интересно,но не става ли много  newsm78

доста мъфини излизат, 15-17. Понякога пропускам изварата, друг път слагам по-малко кайма и имат по-мъфинен вкус, а като е с повече кайма, е по-кюфтен вкус, разнообразие  Joy
успех на всички започващи!
пишете какво готвите
искам да си направя имитация на пържен котлет от толстолоб, избягвайки пържене, идеи?

# 685
Ама как неизвинено отсъствие....тук съм-дъвча едно мляко с ленено семе и карамфил  Sick

# 686
  • Плевен
Привет, сладуриии!
Извинено, неизвинено отсъствие - каквото ми напишете! Вече съм тук! Пак нямах време и за четене!

Иииии... днес какво виждат очите ми: СТАЙКО1!!!! Здрасти, друже!  HugЛошо, че си ги върнал килцата, но пък ми стана хубаво на душата да те видя!!! А, добре дошъл и успех! Знаеш какви са правилата на играта! Там поне имате хубави риби - наблягай на тях и като представител на мъжкия пол ще ни смаеш с бързи резултати!
Виждам и други новопостъпили сладурчета: Бубче, не се коси за нищо! Само хубавото настроение действа отслабващо! И писането! Споделяй своите стъпки и терзания! Хайде, интегрирам те с цялото си сърце!!!  Hug
Яна, и на теб добре дошла при нас!  bouquet Не ограничавай количеството на разрешената храна. Можеш по всяко време да си хапваш от нея - няма часове и ограничено време, нито брой хранения! Важно да е филе - свинското, хайде ще го преглътнем! За 10 кг - може само 3 дни ударна да караш!
След малко следва продължение!
Пиратченце, любимо, много си права - най-после и аз влязох в релси и напипах верния пулс на нещата! Много съм щастлива, че достигам до някаква култура на хранене, което, бленувах отдавна и незнам как и защо, но изобщо не ми се посяга и не ми се яде сладко...! Но аз казах - ям малко повече от това, което досега съм яла на едно ядене, но само режимни мръвки + салати. Редувам нещата и така се засищам и не се чувствам на режим, не огладнявам по-рано от 4 часа до следващото хранене! Може би и фитнеса много ми помага! Като се напъвам там пък хем си ценя труда, хем допринася за правилното усвояване на калориите от храната (знам, че не се броят!), хем за по-ниски показания на кантарчето! Хепи, хепи - имам още -500 грама от тези два дни! Даже онзи ден беше сутринта с +100 грама, но пък вечерта ми даде сутрешното показание, което почти не се случва и на сутринта - дългоочакван тлъст минус от 600 грама! Както и Мери писа - това ме кара да се усмихвам! Ха, честито, Мери!
Кари,  Hug Ще мине и този период! Стискай зъби!
Мацинко, какво каза доктора за тази алергична реакция? То алергии нали знаете, че трудно се откриват от какво са предизвикани - по метода на изключването!
Пинки, и на мен ми хареса твоята рецепта на мъфинки с кайма. Снощи правих телешко/свински ~60/40 кюфтета от смляно месо (от както Дюки разреши свинското си позволявам да хапвам и от него!) и ми остана малко от каймата - не успях да побера повече кюфтаци в тавата на фурната! Та довечера си мислех или на някаква запеканка - нещо като пица с блат от каймата и отгоре разни неща да нахвърлям или като твоите мъфинки да направя! Както ми дойде времето и желанието след фитнеса!  

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 14:20 от ArhMih

# 687

Иииии... днес какво виждат очите ми: СТАЙКО1!!!! Здрасти, друже!  HugЛошо, че си ги върнал килцата, но пък ми стана хубаво на душата да те видя!!! А, добре дошъл и успех! Знаеш какви са правилата на играта! Там поне имате хубави риби - наблягай на тях и като представител на мъжкия пол ще ни смаеш с бързи резултати!
Благодаря за приема на всички!
ArhMih,  особено се радвам да те видя /чета! Аз прочетох две теми преди тази и виждам , че сериозно си се заела с фитнес. Браво!

# 688
  • Плевен
Мерси, Стайченце! Heart Eyes Заех се, ами как! Ще ги махаме тези кила! Нали съм вече баба и на лято ще тичам след внуче!
Ох, не мога да си допиша поста! Да не си мислят другите момичета, които още не съм споменала, че ги игнорирам! Неее, просто не насмогвам, милички! А и трябва да се подсетя за какво сте писали...
Сега ще ме извините! Пращам ви прегръдки и до скоро!  Hug
Ох, да добавя - само Алинката може да сложи карамфил в млякото! Тя чете за кимиона и послуша
On the run -
Цитат
То ако сложим канела, кимион, куркума, индреше, индийско орехче и люта чушка  35 35 35 накрая съвсем ще се стопим и ще изчезнем  Laughing Laughing Laughing
!!! bouquet та взе да пробва с карамфила!

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 14:17 от ArhMih

# 689
Ринк аз пък няколко дни умувам как да си направя панирана акула.В неделя ще пробвам с панировка и във фурната,ано поне малко наподобява оригинала.
Успех на новичките. Peace

Общи условия

Активация на акаунт