Лидл ::78::

• 95 408
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
zvanche, значи сега е ред на кебапчетата Wink.
Аз смятам да ги пробвам. Досега не смеех. Във фурната стават ли добре?
Аз съм ги пекла във фурната на функция скара, пекла съм и на парти грил. Не е като на скарата, но - стават.

# 616
На грил тиган ги правя . Карначетата също не са лоши.
Но рядко купувам не сме по кюфтета и кебапчета.
Инак стават и на фурна върху хартия за печене или пък в тава с доматен сос / кебапчета - кюфтета или карначета / - с картофи също стават добре .
Бързи манджи Grinning Които за съжаление в къщи не вървят Grinning

# 617
  • Пловдив
Карначетата и ние ги уважаваме, но последния път попаднахме на много пресолена партида, та бая вино и вода изпиха.  Joy
Кебапчета не сме купували и като ви чета се замислям дали да не взема. Wink
От каталога за идната седмица се спрях само на лазерната показалка за сега.

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 23:48 от Наирянка

# 618
  • софия
Аз да питам кое е това пюре от кестени? Има ли го в асортимента постоянно, или е от тематичните седмици?
Беше от някоя от тематичните около НГ, но не помня коя. Виж във фризерите, може да е останало някъде.

# 619
Пюрето от кестени е от миналата седмица и при нас е във фризерите до сладоледа  Peace

# 620
Купете си импрегниращ спрей по-добе и пръскайте редовно обувчиците
Обувки тип туристически също са добър вариант
Но не гумени
Гумени за топло време с много дъжд и големи локви, което тук рядко имаме
Като стана въпрос- кога пускат импрегниращия спрей?

# 621
  • София
Здравейте,може ли да ми препоръчате ориз,видях вчера намален средиземноморски,но не посмях да взема преди да ви питам Grinning.Не намирам вече подсладеното кондензирано мляко..има само от това за кафе.Ако и това са спрели вече.. #2gunfireБлагодаря!

# 622
  • София
За ориз препоръчвам този, който пускат през XXL седмицата - вече е в червени кутии, пише Golden Sun на него. Много хубав и едър.

# 623
  • Варна
Здравейте,може ли да ми препоръчате ориз,видях вчера намален средиземноморски,но не посмях да взема преди да ви питам Grinning.Не намирам вече подсладеното кондензирано мляко..има само от това за кафе.Ако и това са спрели вече.. #2gunfireБлагодаря!
Купих вчера от този ориз ,сготвих го със свинско месо  и стана много вкусно.Според мен добър си е ориза. Peace

# 624
  • София
Благодаря,ще се пробва значи!

# 625
  • Бургас
От известно време в Бургас няма замразено филе от треска. И в другите градове ли е така?

# 626
  • Хасково
Здравейте
Сега в италианската седмица са пуснали един балсамов оцет в стъклено шише със спрей , пробвали ли сте го , хубав ли е и дали после може да се напълни отново да се ползва спрея  Hug

# 627
Здравейте
Сега в италианската седмица са пуснали един балсамов оцет в стъклено шише със спрей , пробвали ли сте го , хубав ли е и дали после може да се напълни отново да се ползва спрея  Hug
Оцета ми харесва, бутилката после може да се пълни.
Винаги купувам от него на италианска седмица, сега не го бях видяла.
Благодаря.

# 628
  • София
Аз взех миналата година от оцета, от тъмния и сега се чудя дали да не пробвам светлия. Някакви отзиви за него?

# 629
Кебапчета Стара планина наистина са много добри.
Да похваля Телешко от млади телета на стекчета. Много вкусно беше.

Общи условия

Активация на акаунт