Лидл ::78::

• 95 327
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, в Лидл Пловдив има от намаленията дамски каф,ви ботуши на 24 лв май бяха, намалени от 36лв. Струват ли си, мирише ли им кожата на гадно, пропускат ли, държат ли топло?

# 676
  • Варна
Здравейте, в Лидл Пловдив има от намаленията дамски каф,ви ботуши на 24 лв май бяха, намалени от 36лв. Струват ли си, мирише ли им кожата на гадно, пропускат ли, държат ли топло?
Купих си преди 2-3 седмици. Кожата не мирише,но са тънки, нямат вата и не топлят. Не се е случило да пропускат, но не съм газила сняг все пак. Не вмирисват краката. Стават според мен за есен/пролет, не за много агресивни условия. Доволна съм, при нас във Варна имаше три цвята.

# 677
Бихте ли ми предложили грил тиган от ЛИДЛ?
Аз имам керамичния, преди няколко месеца го взех и съм доволна, през ден се ползва Peace

# 678
Бихте ли ми предложили грил тиган от ЛИДЛ?
Аз имам керамичния, преди няколко месеца го взех и съм доволна, през ден се ползва Peace
На каква цена е бил? Решила съм да взема, керамичен ли е?
Благодаря! Peace

# 679
Около 30 лв беше, но не помня точно колко. Керамичен, да.

# 680
Ползвам All in 1,защото в тях има,и сол,и гланц.A този чопър наистина не е хубав,защото лука остава в ножа и не слиза надолу за да се накълца и трябва постоянно с ръка да се избутва надолу.Имам от др.вид който се върти и в двете посоки,много го използвам и ми върши страхотна работа.

# 681
Идеи за телешкия бургер?Ако може без пържене и без скара- фурна или парти грил някаква идейка  newsm78 Никога не съм правела подобно нещо досега Rolling Eyes
Аз правя така: питки разрязвам и ги слагам на грил-тиган докато се получи златисто кафява коричка, махам ги и на същия тиган пържа месото без мазнина, понякога слагам и лук. Намазвам питка със сосове: аз предпочитам майонеза и BBQ, но иначе може смес от майонеза, кетчуп и горчица. Добавям нарязан айсберг, кисели краставички,  сирене за сандвичи.

Кайма от млади телета за бургери купувам само от Лидл (от 400 г стават 4 броя), стават хубави и без мазнина, а кисели краставички предпочитам да бъдат леко сладки, купувам онези нарязани от Американска седмица.

# 682
...........Прясната пица също е вредна, мен ако ме пита някой. Чак пък толкова негативи за замразената е пресилено според мен. Всъщност аз тесто, захар и въглехидрати почти не консумирам /на НВ ВМ хранене съм/, тъй че от моята гледна точка еднакво вредни са както прясната, така и замразената пица Mr. Green...

Тук някои са на друго мнение за пицата Simple Smile, чак ми се прияде пица с домати и моцарелка! Heart Eyes

Този ръчен чопър дали е пускан (губи ми се нещо, май не съм го виждала или съм го подминала newsm78) и дали върши работа, да не вадя електрическия за глава лук например? Двата анти-мухъл препарата, които в момента предлагат, стават ли? bouquet

Не се отваря първия линк при мен.
Аз също хапвам пица, но с друга подложка просто, не от тесто Whistling

Контекста беше друг просто, но няма значение де...здраве да е Laughing

# 683
  • Русе
От анти мухъл препаратите имаме този http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=35482&rdeLocaleAttr=bg => за нищо не става. Ама наистина за нищо. Предполагам и другите препарати са същатата хубост  Thinking , макар, че имат интересни "впечатляващи" названия - "блокер против петна","импрегниращ грунд против мухъл" и т.н., но в крайна сметка това е целта на търговците наверно - с рекламата да се продава и сламата.  Laughing
Аз съм доволна от този препарат. Целта му е да убива, а не да заличава, както правят другите препарати. След него си трябва почистване или дори пребоядисване. Там, където съм пръскала с него, мухъл повече не изби. Този препарат е аналог на Церезит Стоп мухъл, но е 3 пъти по-евтин. Вчера си купих за банята ми на село, защото откакто сменихме прозореца с алуминиева дограма, се появи мухъл по стените, а Церезита ми е на свършване и не ми се дават 7 лв. за 500 мл.

# 684
  • Варна
Здравейте!
И аз съм доволна от препарата за мухълhttp://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=35482&rdeLocaleAttr=bg.Ползвам го точно така както е описано на етикета.
Мухъл не виждам вече 2 месеца ,там където съм пръскала. Peace

# 685
amia,  viki_1974, благодаря, момичета! bouquet Явно ще трябва да пробвам, на едната тераса изби мухъл в ъгъла, според мен е протекла, според ММ конденз. Готвя там, но от години, печката ми е на нея, изобщо не мисля, че е конденз.
А чопърчето - ще го видя на живо, явно съм чела за другия, мисля, че имаше добри отзиви, но не намерих оная вечер, а и не се сетих точно за кое чопърче бяха. Peace

teta75, някакъв готвач отслабнал с пица Шеф-готвач свалил 38 килограма с пици, измъдрил си човекът хубава диетка! Не беше на сериозно! Продължението е по линка под материала. Peace

# 686
  • Русе
labrex, от другия чопър сме доволни. Него през август го пускаха. Благодарение на теб и на още една дама си го купих от Плевен Hug
Скрит текст:

Похвалвам кебапчетата и кюфтетата. Взех произведени от Месокомбинат Ловеч. Тези на Тандем нещо не ми вдъхнаха доверие на външен вид, бяха по-белясти. И друго констатирах - при нетно тегло от 480 гр., бруто опаковките на Тандем бяха 505 гр., дори едната опаковка беше 495 гр., а тези на БОНИ бяха по 520 гр. Първо бях взела Тандем, но в последствие открих другите и ги смених. Пък и трябва да подкрепяме местното производство  Wink Laughing

# 687
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте
Шкафа за обувки в какви цветове е .
Хубав ли е ?
Събира ли ботуши.
Благодаря.

# 688
  • София
Знам, че тук има предимно жени, но да попитам.. В четвъртък купих на приятеля ми комплект 15 бр. гаечни ключове и негов приятел също иска, но в този филиал в Дружба, София са свършили. Някой да има информация или да е минавал днес през този при Джъмбо Плаза на Ботевградско и да е видял случайно? Благодаря.

# 689
Сега пекох един солен кекс с бакпулвер  Belbake - няма такава смрад!  #Cussing out
Спазила съм си рецептата и не съм сложила повече, но щях да припадна от миризмата като отворих фурната.
Погледах и срока на годност да не е изтекъл случайно, но не!

Общи условия

Активация на акаунт