Великобритания - тема 62 Зимно Великденска

• 67 233
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,
предимно чета тук, но сега ме вълнува много един въпрос и ми се ще да разбера вашето мнение.
В търсене съм на нова работа. Желанието ми е да работя като Администратор, но нямам никакъв опит тук.
Чудя се, дали съм голям ентусиаст като си пускам СВ-то или да не се надявам въобще.
Благодаря ви.

# 151
  • UK
Аз съм Женя... Всички го произнасят Джениа, което страшно ме дразни, затова се прекръстих на Джени.

# 152
  • постоянно
Здравейте,
предимно чета тук, но сега ме вълнува много един въпрос и ми се ще да разбера вашето мнение.
В търсене съм на нова работа. Желанието ми е да работя като Администратор, но нямам никакъв опит тук.
Чудя се, дали съм голям ентусиаст като си пускам СВ-то или да не се надявам въобще.
Благодаря ви.
Едно добро СВ и пускай смело.  Simple Smile

# 153
  • някъде в орбита...
Аз се подвизавам с две имена в UK Mr. Green
Пълното ми име, както съм си кръстена, стои на най-официалните документи (например HMRC или UKBA). Другото име, което е умалителен вариант на моето (и си е типично българско уж) тук е доста разпространено, и го ползвам навсякъде, включително трудов договор и т.н.
Единствено като попълвам нещо важно, и трябва да изпиша пълното си име, трябва да слагам в "други ползвани имена" съкратеното, за да не стават грешки. Но не ми е проблем, а и работи добре схемата  Peace

Mademoiselle_Freya, стига СВ-то ти да е на ниво, и да имаш умения, които да са ти от помощ като администратор, не виждам проблем да опитваш. Нали знаеш - който търси, намира  Wink

# 154
  • Bristol
Здравейте,
Благодаря ви.
Въобще не си голям ентусиаст, пускай смело. Късмет с търсенето на работа!

# 155
Момичета, къде мога да намеря бейбифон с монитор? И от къде мога да купя бебешки неща?
Моя близка в България ще ражда през март и искам да и купя от тук някои бебешки необходимости. Пък ако някой има такива излишни, моля да ми пише.

# 156
Да се запиша , че няколко теми изпускам вече.

Момичета преди Коледа връщах една покупка с Ройал Мейл и още не е пристигнала. Тъпото е  че съм я пуснала без тракинг  номер , дали има смисъл да ходя да пощата да ги питам само с касовата бележка кочто издават?

За чужбина са 200 работни дни, за вътешното в страната нямам идея колко изискват да е минало, но със сигурност ще 3-4 седмици. От пощата ще ти дадат да попълниш една бланка. Не са ми искали касовата бележка.

Мен пък все бразилка ме изкарват  Mr. Green А по това, което чувам - много си обичат нашето черноморие с евтини цигари  hahaha

И аз все карам да ми се спелуват отсреща, нищо че понякога правилно се оказва, че съм го чула.  Crazy

Да се оплача - трябваше да си направя снимка от ония автомати - ОЛЕ УЖАС! ooooh! То, не стига, че от светлината съм като мумия и сенките под очите ми са до коленете, ами всеки ден ще я размахвам тази снимка през всички превозни средства дето ще се качвам  hahaha 5 минути я гледах докато повярвах, че това на снимата съм аз.

# 157
  • постоянно
 Монии, 
Ако търсиш втора употреба то по карбути и чарити шопс,  а също от местни фейсбук групи.
Нови -Буутс,  Мадъркеър, Амазон,....

# 158
Момичета, къде мога да намеря бейбифон с монитор? И от къде мога да купя бебешки неща?
Моя близка в България ще ражда през март и искам да и купя от тук някои бебешки необходимости. Пък ако някой има такива излишни, моля да ми пише.
Дрешки - Asda, morissons , boots, mothercare, mamas and papas, tkmaxx, Amazon, ikea. Втора употреба - preloved.co.uk, eBay.co.uk, gumtree Peace

# 159
  • Оптимист по принуда
Мони, в момента има големи намаления по магазините - последно купих бебешки гащеризон с боди в комплект за £1 от Асдата. Виж Matalan, Primark дори, не знам дали все още има и в Некст. За бебефоните - гледай втора ръка в ибей, амазон и има едно приложение shpock, нещо като он-лайн carboot, като ти дава обяви от твоя район. Иначе са си доста скъпички.

# 160
Благодаря ви.

Пускай смело! Ако си си харесала определени обяви прочети внимателно изискванията и "поизлъскай" СВ-то да звучи в унисон с това, което търсят. Освен джоб сайтовете, пробвай сайтовете на разни по-големи компании (за които може да се сетиш) - те често имат секция Vacancies / Work for us, или нещо такова. Напливът би трябвало да е по-малък, в сравнение с този по джоб сайтовете.
Докато си търсех работа съм пробвала най-различни варианти за оформяне на това пусто СВ, установих, че е най-добре да бъде по-сбито и конкретно насочено към позицията, за която кандидатствам. Например, ако кандидатствам за Администратор, отделям повече внимание на опита, който съм имала на тази длъжност, отколкото на описването на работата ми като камериерка преди 10 години (примерно).

Ох, автоматите за снимки  Crazy И аз опрях до тях, точно заради карта за влаковете...Хем бях подготвена, че на подобни снимки никога, ама никога няма шанс да се харесам, но като видях резултата, направо се замислих дали да не ходя с торба на главата, ако наистина изглеждам по този начин  Joy

# 161
  • UK
 Ще ходя аз в понеделник до пощата да видя какво мога да направя , за пръв път имам проблем с Ройал Мейл . Все тайно се надявам се , че ще е пристигнала пратката ,за ЮК става въпрос не е международна.

monii в Аргос има бебефони , но тези с камерата даже на промоция са си скъпички. Аз докато ползвах Фейсбук много ми бяха полезни групи на майки в моя район , винаги продаваха хубави неща на ниски цени. Ако искаш аз имам комплект бодита и пижамки , розови 0-3 месеца ползвани са само месец и половина , че моето се роди голямо и вече носи по-голям размер.

# 162

От всякъде Simple Smile. Amazon.co.uk. Argos, Sainsbury's, Tesco, Mothercare, Boots

Аз лично винаги проверявам Амазон и чета ревютата на потребителите. Счупи ни се преди няколко седмици стария бебефон и си купихме най-обикновен (без монитор) за 17 паунда от Аргос. Много съм доволна от покупката Simple Smile.

# 163
Ще ходя аз в понеделник до пощата да видя какво мога да направя , за пръв път имам проблем с Ройал Мейл . Все тайно се надявам се , че ще е пристигнала пратката ,за ЮК става въпрос не е международна.

Ще се радвам да споделиш колко е срока за вътрешни пратки да знам и него.

# 164
Аз лично живея в момента в Бристол и тук има хубави и лоши места за живеене. Но за да може да се отговори конкретно, трябва конкретен въпрос  Peace Rolling Eyes
Ето една "класация":
http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/the-19-best-uk-ci … led-a6723046.html

ПП Суиндън е на 14-то място! Преди време го бях коментирала със съфорумка, няма да казвам никове, тя ако чете, ще се сети  Hug

Здравейте,
Бях много изненадана, че Суиндън го има изобщо в класацията. Живея там и е много скучно, добре че е оутлетът, друго нищо няма Sad. Сега съм за уикенда в Бристол и искам да знаеш, че много ти завиждам  Mr. Green Бристол е страхотен  Peace. Аз работя в Чипенхам и хем не ми се мести на още по-голямо село там, хем Бристол ми е двойно по-далеч да пътувам до работа, та съм в дилема къде да търся квартира  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт