Искам да кажа ... (69)

• 57 698
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
И на мен може да го метнеш Янче, че догодина матури ще държим ooooh!
Сандо, ти с пералните си като жена в магазин за обувки, винаги има място за още  Simple Smile Да ти е сполучлива покупката и да ти служи вярно Peace
Момичета, вие, понеделнишки-петъчно сте го подкарали, момичето с изгореното оче изчезна, не може да ви насмогне и изчете. Боожеее, ама и аз съм бг реотан, тя си е извивала миглите и си е изгорила окото, нали така? Така е то като чета по няколко теми наведнъж  Blush

# 241
  • Euskal Herria
Мне, писа, че си е изгорила окото с ютия.

Така, за да пратя помагалото - трябва ми или имейл, или да дам линк към торент, където е качено. Обаче за торента се иска регистрация. Не знам доколко ще ви върши работа, съвсем простичко и схематично е дадено - сричка, дума, подлог, сказуемо, обстоятелствено пояснение...  Дадох на приятелка, която работи с деца с увреждания - каза че им било много полезно, достъпно било.
Та, след всички тези обяснения, ако все още го искате...

# 242
Прати ми го на ел. пощата. Объркал съм лице и обиколка. Сега изкарахме 100 плочки, най малко. Уф, да взема виШу да запиша ли?

# 243
  • Телиш/Плевен
Искам да кажа на Звезден прах, че има още една съфорумка с такъв ник. Поне три пъти се връщах да чета темата, но накрая видях разликите.

newsm78 newsm78 брейй , съвсем същата......плагиати гадни  #2gunfire Mr. Green
Вероятно за тази става дума, аз също съм я засичала, но ви различавам.

То всъщност доста хора имат "двойници" и понякога и аз се обърквам. Даже когато си избрах този ник, точно преглеждах списъците с потребители, за да видя дали няма подобен. Доста лалета имаше (и сега има, де), но дъждовни - не. Mr. Green Иначе аз съм регистрирана като stewardess и съвсем за кратко се изявявах под това име, после се прекръстих и вече трета година съм си така. Стюардеси не съм срещала други, само този потребител, който е регистриран ден след мен и е с много подобен ник. Още преди години го забелязах, но тъй като потребителят не е бил активен след регистрацията си, така и не разбрах съвпадение ли е или някой ме е надушил. newsm78

# 244
Потребителката е от 2007-ма година, та не се знае кой на кого е взел ника Simple Smile Между другото и аз съм Star dust, само че в друг сайт Simple Smile

# 245
  • София
И аз искам помагалото по български, Янче. Уж голямото момче се справя, но още двама ученици ми предстоят. Добре е да съм подготвена и подплатена Wink
Забравих да ви се похваля миналата седмица, че нашата балерина я преместиха в по- горен клас, защото се справяла много добре.

# 246
  • Euskal Herria
Онна, поздравления за балерината. Ще ти пусна помагалото във фейса.

Сандоканчев, дай имейл, за да пратя.

# 247
Искам да ви кажа, че днес имах големи разправии с тия малоумници от Е маг. Два месеца ме мотаят за връщането на парите за скапания, неработещ принтер.Напрау много съм ядосан. Ще им се изтупам в офиса и ще гризкам вратлета. Ай стига са ме прайли на Чуи.

# 248
Яна, ще ти пусна мейл на лични и предварително благодаря Simple Smile

# 249
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тонка, аз питах за виното. Ама разбрах, че няма да мога да да му се изкефя, щом го е купил от човек.

Яко сте се позабвлявали, и аз се посмях.

Сандоканчев, добре даваш обиколката, ама дай и височината.

# 250
То, да не е паралелепипед, че височина искаш, светулке. Последно 150 писахме. Немам нерви, лягам, ай.

# 251
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
То, да не е паралелепипед, че височина искаш, светулке. Последно 150 писахме. Немам нерви, лягам, ай.

Ама ти само на пода ли ще слагаш newsm78

# 252

Добре де, това 8 последно какво е? Обиколка в м или лице в м^2?

Иначе разделяш лицето на 0.02 (лицето на една плочка в метри).

# 253
Добро утро! Много се смях с вас. Добре се и разсъних, сега, ако можеха и торбичките под очите ми да изчезнат, щеше да е супер, ама не би Simple Smile

# 254
  • София
Правоъгълна баня с обиколка 8м и плочки 20 на 10 см. Колко най- малко плочки трябва да сложи майсторът? Ай да ви видя.
Въпросната баня би могла да е с размери 2 х 2 м или 3 х 1 м. В първия случай ще са нужни 200 плочки, а във втория 150

Добро утро. И нази нощ с дребосъчко не можахме да спим от кашлицата Tired Ставахме посред нощ инхалация дори да правим. Лекарката му вчера му изписа антибиотик, който да давам ако не започне да се подобрява. Направо ръцете ме сърбят да отида да го купя, хем знам че реално подобрение от инхалациите и сиропа ще има евентуално тази нощ. Ще стисна зъби и днес пък ще видим утре как ще са нещата.

Общи условия

Активация на акаунт