Искам да кажа ... (69)

• 57 707
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро, голяма веселба било. Вчера девойката паднала телефона изхфърчал и колата минала през него. Добре, че е телефона а не детето.

# 256
Правоъгълна баня с обиколка 8м и плочки 20 на 10 см. Колко най- малко плочки трябва да сложи майсторът? Ай да ви видя.
Обиколка 8м
Цели числа.
Най-малко лице 3кв.м (3мx1м)
1плочка=0,02кв.м
3/0,02= 150бр. плочки
Объркал съм лице и обиколка. Сега изкарахме 100 плочки, най малко.

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 09:34 от Анонимен

# 257
Добро утро
Скрит текст:
 Hug
Бързо оздравяване на детенцето Онна  Hug
Станах  и си направих горещ шоколад . На коминчето на парното имаше огромна висулка и аз се катерих и провирах през едно малко прозорче и я бухнах с една дръжка на моп . Та тръгна котела де - май и това му пречи - притока на въздух.
Мисля баница или пица да правя -ама не ми се мърда и до 13ч дали ще успея.

# 258
  • София
Правоъгълна баня с обиколка 8м и плочки 20 на 10 см. Колко най- малко плочки трябва да сложи майсторът? Ай да ви видя.
Обиколка 8м
Цели числа.
Най-малко лице 7кв.м. (7мX1м)
1плочка 0,02кв.м. (0,2мX0,1м)
7/0,02 = 350бр.плочки
Това не е вярно. Банята има 4 стени, а не само 2, така че нямам как едната ѝ стена да е 7 метра, другата 1 и да има обиколка 8 метра

# 259
Добро утро! Боли ме главата, болят ме очите, направо ми се вие свят. Сутринта към 5 часа звъня телефона - "ало, ало" и затвориха. Да, ама аз се събудих и нямаше смисъл да заспивам както трябва. Жумяла съм и явно затова сега съм като смазана, как ще го изкарам този ден не знам...Оплаках се  Sad

# 260

Добро утро. И нази нощ с дребосъчко не можахме да спим от кашлицата Tired Ставахме посред нощ инхалация дори да правим. Лекарката му вчера му изписа антибиотик, който да давам ако не започне да се подобрява. Направо ръцете ме сърбят да отида да го купя, хем знам че реално подобрение от инхалациите и сиропа ще има евентуално тази нощ. Ще стисна зъби и днес пък ще видим утре как ще са нещата.
[/quote]

Пробвай рецептата с черна ряпа, на нас много ни помогна. Давай и ананас-наистина помага   Whistling Peace

# 261
Това не е вярно. Банята има 4 стени, а не само 2, така че нямам как едната ѝ стена да е 7 метра, другата 1 и да има обиколка 8 метра
Embarassed Поправих си сметките, но принципът е верен за най-малко...

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 09:42 от Анонимен

# 262
Някой да има опит и да е вадил на фирма КИД от НСИ  newsm78 но да е от друг град , чета сега из нета, че мога да го пусна заявлението по пощата или по електронната поща , а после да ми го пратят препоръчано , ама на заявлението пише само лично или с изрично пълномощно. Ест, не ми вдигат тел-а, ще настоявам , ама все пак ако някой може да помогне  Praynig Praynig

# 263
Добро утро! Аз съм в КАТ и съм наредена на километрична опашка. Чакам да мина канал и смяна на номера. Ще си откарам тук до довечера.

# 264
"Спокойствие и само спокойствие"- е казал един "прилично дебел мъж в разцвета на силите си " Grinning
Как го обичам това самовлюбено и наперено човече  Laughing

Скрит текст:

# 265
  • Пловдив
Тююю, че много свенливи сбрани тук.  Joy Да се чуди човек тия деца отде са ви  :35
На тъмно и през дупка в чаршафа. Laughing

# 266
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Спомням си какъв шок изпитах, когато за пръв път видях въпросната дума в речник Joy Гледах като хипнотизирана - не можех да повярвам на очите си - написана с печатни букви! Joy(дотогава я бях виждала написана ръкописно и несръчно по стените на обществени тоалетни, асансьори и калкани на панелни блокове. Joy
В своя защита ще кажа, че моето поколение е възпитано с евфемизми по тези въпроси. (За добро или за лошо, не мога да преценя. Имам доводи и в двете посоки. Joy)
Освен тази, не мога да произнеса и още две други възлови за това действие думи Joy Joy

# 267
  • Sofia
Освен тази, не мога да произнеса и още две други възлови за това действие думи Joy Joy
И аз тъй, обаче забелязвам,че в училище децата нямат такива затруднения  Shocked ooooh!.
Яна, добре,че е добрият стар щъркел  Mr. Green, да ни уважи  hahaha
Студенко,но пък слънчево,което изключително дразни домашната ми любимка и тамън я наказах в спалнята да ...спи  Laughing.
На зъболекар сме по-късно ooooh! и според случая-на тенис  Whistling.

# 268
Aз нямам проблем с цинизмите, но се въздържам. Да си призная, на английски ми звучат ок Simple Smile.
Много съм кисела Sad. Трябва да правя шницели и картофено пюре, а ужасно ме мързи.

# 269
  • София
Aз нямам проблем с цинизмите, но се въздържам. Да си призная, на английски ми звучат ок Simple Smile.
Да де, то на английски цели две цветисти думи - fuck и shit. Mr. Green Аз сърбите съм ги признала, те са виртуози. При тях е нещо нормално майка да псува децата си на... майка. А как кълнат. Не срам да те хване, ами ми е идвало да си сложа тапи в ушите.

Общи условия

Активация на акаунт