Искам да кажа ... (69)

• 57 677
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
  • Ямбол
...Казваш покрай миглите и други неща да пораснат поне Mr. Green
За другите неща важно е да се спи с лице към трафопоста.

# 226
  • Euskal Herria
Вярно, че така беше. Ама подсещайте навреме за тия неща, де. Че да не стане някой гаф - да порасне едно, вместо друго.  Mr. Green

# 227
...Казваш покрай миглите и други неща да пораснат поне Mr. Green
За другите неща важно е да се спи с лице към трафопоста.

Ама не по гръб,че тогава само едната....  Joy

# 228
Аз, да ви кажа, съм много задръстена. Не само, че не мога да я кажа тази дума, ами като я чета се изчервявам.  Embarassed Сериозно. И поесле се смея сама на себе си, защото не е нормално. Знам.

А като изпитвах дъщеря ми по латински изпадах в истерия, защото имаше дума "к*р". Всеки път щом я кажех изпадах в нервен смях и после умирах от смях със себе си. Не мога да го обясня. Явно много строго са ме въпитавали едно време. Мога спокойно да кажа пенис, копулация и тн., обаче по-общопритетите думички - абсурд!

# 229
  • София
Сандо, трета пералня ли вземаш?!  Shocked
Скрит текст:
Да го иба.... и аз

# 230
  • Sofia
И аз като софи, свенлива булка съм  Crossing Arms, да го (р)иба  Embarassed

# 231
  • Euskal Herria
Тююю, че много свенливи сбрани тук.  Joy Да се чуди човек тия деца отде са ви  :35

# 232
Сандо, трета пералня ли вземаш?!  Shocked
Скрит текст:
Да го иба.... и аз
Учим по български, пък се хиля кат глаГол, не ме разсейвате бре, малииии. Трета земам, търсих сушилня, но на това пералне не можах да устоя, да го иба. Хохохо

# 233
Тъкмо си помислих, че темата върви пак към среднощни гозби , а тя поела неочакван обрат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green няма да си развалям режима, че с тея рецепти бях готова.....няма да повтарям мантрата, свенлива съм, сещайте се на многоточието Blush Blush

Мен пак ме болят бъбреците  Cry Cry направо не е истина, малко се разходих по студа, а уж облечена, ако пак направя криза- не знам.
Скрит текст:
Предишният път толкова ми беше зле, че си представях как съм на диализа до края на живота си........ей такива глупости

Утре майка ми идва на гости, поне ще отдъхна малко, смятам да спра детето от ясла, че голям студ го дават, не ми се разправя с болести пак, а и не го е виждала отдавна. Ако все пак пощурее вкъщи, ще го карам до обяд  Thinking Thinking Thinking

# 234
  • Euskal Herria
Искам да кажа на Звезден прах, че има още една съфорумка с такъв ник. Поне три пъти се връщах да чета темата, но накрая видях разликите.

# 235
  • Sofia
Темата за месечните разходи и т.н. на чий Звезден прах е?
Прахче, пази се...веднъж съм преживявала бъбречна криза  Shocked,как оживях, и аз не знам  Sad
Имала си рожденичка тия дни, да ти е здрава  Hug

# 236
Правоъгълна баня с обиколка 8м и плочки 20 на 10 см. Колко най- малко плочки трябва да сложи майсторът? Ай да ви видя.

# 237
Искам да кажа на Звезден прах, че има още една съфорумка с такъв ник. Поне три пъти се връщах да чета темата, но накрая видях разликите.

newsm78 newsm78 брейй , съвсем същата......плагиати гадни  #2gunfire Mr. Green

# 238
  • Euskal Herria
Правоъгълна баня с обиколка 8м и плочки 20 на 10 см. Колко най- малко плочки трябва да сложи майсторът? Ай да ви видя.
Ааа, тук не ни барай, ти си майстор, смятай си ги, де  Joy Joy Joy.

Ако някой иска старо помагало по български език, сканирано е, да казва да пращам. И преди го бях предлагала. По най-елементарен начин е обяснено за частите на речта и изречението. За ученици от 3 до 7 клас. Вярно, старо, от моите деца, обаче мисля, че и сега ще върши работа.
Или има нови теории?

# 239
Ааа, тук не ни барай, ти си майстор, смятай си ги, де  Joy Joy Joy.

Ако някой иска старо помагало по български език, сканирано е, да казва да пращам. И преди го бях предлагала. По най-елементарен начин е обяснено за частите на речта и изречението. За ученици от 3 до 7 клас. Вярно, старо, от моите деца, обаче мисля, че и сега ще върши работа.
Или има нови теории?

Плочки слагам само при изнасилване, Янче. Смятам ги 40, ама дали е вярно. Дребната пак ме разкости. Пращай помагалото, че и българския учим здраво.

Общи условия

Активация на акаунт