Искам да кажа ... (69)

• 57 728
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
Препоръчайте ми хубав сръбски филм.

# 271
  • София
Зона Замфирова.  Peace Гледала съм го поне 10 пъти.

# 272
  • Mediterraneo
Aз нямам проблем с цинизмите, но се въздържам. Да си призная, на английски ми звучат ок Simple Smile.

И на испански не звучат никак лошо  Mr. Green
Аз с българските нямам никакви проблеми, ама никакви. Поне гледам да не са децата наоколо като ме напъне да псувам  Blush

# 273
Зона съм я гледала няколко пъти.

# 274
  • В Космоса
Ехее, имало е свежо включване с цветущ език. Браво! Joy

Ох, тази зима пак само болести. Само се редуваме тримата тука. Тамън оздравя малката и онзи ден като я изведох на снега, един час се рови в него като невидяла, мина цялото училище по диагонал по неотъпканото, в най-дълбокото, голяма радост, голям кеф, но сега пак казва, че я наболява гърло. Аз също още не съм нацяло оздравяла. Аман!

# 275
  • Euskal Herria
Ехее, имало е свежо включване с цветущ език. Браво! Joy
Да, ама сигурно ще остане само с едно включване май. Покри се авторката/авторът.  Joy

# 276
Вечерта тепърва предстои Simple Smile

# 277
  • някъде ... тук ...
Прочетох ви Crazy Crazy Crazy

Позабавлявали сте се  Laughing
Нямам проблем с цинизмите, само се въздържам и говорим по въпроса с децата.

За първи път се цамбурках и киснах във външен басейн докато вали сняг. Страхотно беше. Пак ще се върнем в Сапарева баня. А дребният колко въодушевен беше, не е истина... Баткото съжалява, ама си реши да ходи на олимпиада.

От допрочетеното в старата тема разбрах, че със Силвия сме колежки по техникум и специалност. Аз си продължих и с висшето, че и това си работя.
Иначе и с машинката съм на ти (мъжете в нас не ходят на фризьор), и с шевната машина - също.
Умря ми циганката Joy

# 278
Много приятно времето навън, слънчице, нищо, че щипе бузките. Попързаляхме се с шейна, поиграхме в снегс, а сега на топъл чай и вана иска моята госпожица Simple Smile

# 279
ЕлиТ, къде точно бяхте, я раздухай подробности, че ваканции идат, а аз преговарям за отпуска   Laughing

# 280
  • София
Завидях за уменията с шевната машина.  Blush Все много ми се иска да се науча да шия и все нищо не правя по въпроса. Шивашките ми способности се изчерпват със зашиването на копче. Да е жива и здрава майка ми, че може да шие и прави разни дребни поправки по дрехите на децата.
На Хелоуин голямото момче беше със сестра си на парти в негов съученик. Аз ги оставих за малко да закарам дребосъчко при баща му и през това време девойката си закача роклята на някакъв розов храст и я къса. Тръшва се и започва да реве за скъсаната си прекрасна рокля. Една от майките започва да я успокоява: "Няма страшно, спокойно, ще кажеш на мама и тя ще я зашие", при което тук вече се отприщва истински потоп от сълзи: Моята майка не може да шиееееее Embarassed голям срам

Никога не съм ходила в Сепарева баня. МОже ли по-подробно, ЕЛи

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 15:51 от Onna-bugeisha

# 281
  • Пловдив
В Сапарева баня се ходи за да киснеш в басейните Simple Smile Не кипи бурен нощен живот, или поне аз не можах да надуша да има такова нещо. А майка ми беше с нас и щеше да гледа децата!

# 282
И аз искам подробности за Сапарева баня. Ходи ми се някъде, а не знам къде.
Онна, ти много можеш да шиеш, аз и с копче се справям трудно. Мога да го зашия, но ще си изподупча пръстите и накрая може да отрежа дрехата вместо конеца.
Значи не е за мен, не обичам да се кисна.

# 283
  • София
Ако искате да ви вали сняг, докато сте в топъл минерален басейн, ви препоръчвам Чифлика. Ходили сме веднъж, скъпичко е, но си заслужава. И в басейните не се киснеш, освен, ако не си си взел питието в ръка.  Wink

# 284
В Сапарева баня се ходи за да киснеш в басейните Simple Smile Не кипи бурен нощен живот, или поне аз не можах да надуша да има такова нещо. А майка ми беше с нас и щеше да гледа децата!
Чета вече из нета и май е само за мен за болния ми кръст. Но бих отишла за 3 нощувки, повече не бих издържала, не обичам много празни и скучни места.

Тони, а за Чифлика, това ли е: http://www.chiflikaresort.com/price1.html

Общи условия

Активация на акаунт