Да се изпуснеш...

• 12 929
  • 70
  •   1
Отговори
# 15
Стига си се тревожила за глупости - пръцнала си в тоалетната, не насред хола...
Което ми дава страхотна идея как да забрави случката! Предлагам да го направи в хола  Mr. Green Joy

Или под юргана за по-голяма интимност.

# 16
Стига си се тревожила за глупости - пръцнала си в тоалетната, не насред хола...
Което ми дава страхотна идея как да забрави случката! Предлагам да го направи в хола  Mr. Green Joy

Или под юргана за по-голяма интимност.

За това даже си има отделен термин - холандска фурна - dutch oven. Laughing

# 17
Това ме подсеща за един филм (ех, забравих му името), в края на който задават тъпи въпроси на двойката.
При въпрос "Чувал ли те е да пръцкаш?" Тя отговаря - "Никога!"
Питат него дали я е чувал и той отговаря, че го прави в съня си Mr. Green

# 18
Писа ми преди малко, така че явно ограничих щетите с пръднята, упс - сръднята. Grinning

Ще докладвам дали газовият ми гаф ще има дългосрочни ефекти върху еректилната (дис)функция и статуса ми на секс богиня, която е перфектна и всичко газово-тленно й е чуждо.

# 19
Хахаха,аз го направих това по време на секс!Е,няма да ти казвам какъв срам...А,той,се спука от смях естествено.Не си искала,ама е станало.

# 20
  • София
Хахаха,аз го направих това по време на секс!Е,няма да ти казвам какъв срам...А,той,се спука от смях естествено.Не си искала,ама е станало.
Именно. Всичко е в главата на авторката, пичът 100% го е забравил вече

# 21
И да не го е забравил,ще си спомня със смях 100%.

# 22
Нормално  в главата на авторката да има притеснения, ама  вие с този начин на изразяване изобщо не помагате на никой - какво значи  "пръднята", всъщност никой не е уточнил дали просто е изписукал фойерверк безвзривно или е било  новогодишна канонада.  Сериозно, във всяко нещо може да има поезия, дори в дребосъчните импулси физиологични... ако харесваш някой. Ако не,то и смиреното  покашляне на някой, може да ти се стори - "пръдня" /отвратителна дума/ Rolling Eyes

# 23
  • София
По-странно ми е защо младежа отваря вратата на тоалетната докато там се върши нещо.
Все пак мястото е за уединение. Ако не беше отворил нямаше да го подложат на газов залп.

# 24
Да и на мен ми стана много странно това с тоалетната...как така той е влезнал и даже не се е извинил, а е почнал с шегите...
Все пак интересно, защо тя не се смути от това, че пишка, а се притеснява от това, че пръцнала?? Пишкането по-романтично ли е от пръцкането?

За мен е недопустимо някой да влиза в тоалетната, докато съм там. Аз по принцип, когато връзката е нова, пускам водата, за да не се чуе как пишкам. Simple Smile)))

Но майка ми, например, винаги седи на вратата на тоалетната (е тя е заключена, де) и ми говори разни неща, докато съм в тоалетната. Това винаги ми се е струвало безумно навлизане в личното ми пространство и винаги съм протестирала.

# 25
Мистерия: как от богиня в началото на връзката ще се стигне до фаза "таткото да пререже пъпната връв".

Само да не го е приел пръцкането за покана- като във вица.

# 26

Сещам се първият ми път с ММ имах т. нар. 'вагинално пръцкане'. Ей, честно идеше ми да си изкопая една дупка и да се зарина от срам. Изпускането е човещинка стига да не си давате зор Flutter

И мен ми е чудно как така си влиза в тоалетната.

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 07:26 от Tatti

# 27
Не знам дали ще се стигне до пъпна връв, но поне в началото на всеки му се иска да запази един ореол на загадъчност. Притесняваш се дали изглеждаш добре, епилираш се редовно Grinning
Едва ли всички на втората среща сте изпускали топовни залпове пред съпрузите си и те са го приемали за военно-лирична романтика. Трябва да има някакво благоприличе, все пак.

Относно вратата на тоалетната - закачаше се просто, явно за него това е нещо нормално, понеже от няколко седмици почти живеехме заедно и границите се размиват. Моето въпросно намусване беше именно заради незачитането на личното ми пространство.

# 28
Еми, много обещаващо звучи...не се впрягай. просто те е почувствал вече близка и се е излигавил. 

# 29
  • София
[quote auНthor=Зилозавър link=topic=898280.msg32366549#msg32366549 date=1453063198]
 Притесняваш се дали изглеждаш добре, епилираш се редовно Grinning  
[/quote]
Не искам да се изтъквам, но епилирането го правя редовно и  за себе си. Не съм спирала и докато Скъпия беше 9 месеца извън страната. А сигурно съм на годините на майките ви.
Но пък никой от двамата не си е позволявал да отваря вратата на 00 докато другия е вътре.  Живеем заедно над 10 г. Най-малкото ще ми е гнусно и миризливо ако реша да отварям.

Общи условия

Активация на акаунт