Да се изпуснеш...

• 12 928
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
Първоначалния сконфуз е ужасяващ, ама преживява се. Неудобничко си е, и оня поглед, ако аудиторията не реагира небрежно в стил "голяма работа", все едно си откраднал дарения от църква. Crazy

Не знам защо нахълта в банята, ще трябва да го попитам, когато позамия срама. Според мен търсеше еротичния ефект на голотата ми. Луда работа, днес хич и не е споменал, толкова явно му дреме, а аз тука сън не спах, че и гадженца иска да ставаме... Whistling

# 61
  • Куциндрел
Относно вратата на тоалетната - закачаше се просто, явно за него това е нещо нормално, понеже от няколко седмици почти живеехме заедно и границите се размиват. Моето въпросно намусване беше именно заради незачитането на личното ми пространство.
Mr. Green
И ти с реакцията си, т.е. пръцването, добре си очертала границите на това пространство.
Споко, случват се такива неща, тъкмо ще разбереш дали този момък ще е с тез и в добро, и в лошо... Mr. Green

# 62
Абе добре, че си била по малка нужда, само ще кажа!  Joy

# 63
Зилозавър, явно си го зашеметила Stuck Out Tongue

# 64
  • София
Много мъже го намират за напълно естествено и нормално, тъй че не мисля че му е направило някакво лошо впечатление, щом е реагирал така. Ако му беше гнусно, гадно и т.н.,  не би тръгнал да влиза въобще:)
ММ е от звучно попръцкващите и се кефи ако чуе жена да пръцне:) От осем години ме моли и мен, ама...
Иначе наистина има много култури по света, които въобще не приемат за невъзпитано пърденето, мляскането, уригването и т.н.
Например в Корея е комплимент за вкусната гозба на домакинята, ако се уригне госта:)

# 65
  • Варна
Нормално е на една баня да има ключ или поне резе.
Аз винаги го ползвам. Такъв ми е навик, че дори като съм сама в апартамента заключвам.
А не трябва. Чисто статистически, много голям процент (сега не ми се рови да видя какъв) от битовите злополуки се случват в банята. И тогава този навик може да е фатален... На мен ми се е случвало. Съквартирантка припадна в банята и въпреки, че не беше заключена, се забавихме доста, докато отворим (тялото й препречваше вратата). Беше много страшно... През цялото време се молих да не си е глътнала езика...
Моя е пък с кофти черва и му се случва доста по-често.
И моя. И аз постоянно го навиквах и се опитвах да го "възпитам", че това е недопустимо и жив-умрял трябва да се добере до банята и там да свърши звучната част от тези неразположения... Човека се стараеше, ама не винаги му се получаваше. Особено нощем... А аз все му мятах по някой сърдит поглед (поне). Докато не забременях... Embarassed Чак са ми се насълзявали очите от болка. И се примирих... Когато ми се случи, казвам просто: "Бебето беше..."  Embarassed

# 66
Хах, каква забавна тема!!!
Като се замисля и аз съм богиня и такива неща не правя и не се случват с оргнизЪма ми, ама до време. Освен ММ, никое друго гадже не ме чувал ,е, не че пръцнам  Wink, но така е приказката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Шегата настрана, но когато имаш стомашно-чревно неразположение понякога газовете излизат без шанс за какъвто и да е контрол! Споко! Когато ми се случи, той си ме подмайтапва и ми поощрява, като ми казва, че се радва че ми е олекнало  Embarassed Mr. Green Rolling Eyes
С всеки изминал ден съвместно съжителство ще започне всичко около теб да ти прави все по-малко впечатление, хич не се притеснявай, а за това което ти вади очите, ще намериш все някакво решение. Както са ти казали другите, щом е нахлул в банята сам си е поел риска да стане свидетел на нещо смущаващо!
ММ също пръцка, но се старае да стига до банята. Докато спим оставяме организЪма отпуснат и всичко ненужно се промъква и излиза в атмосферата, решение - отделни завивки!

# 67
Така е. Като се съберат мъж и жена - научават доста за себе си и другия. Приемаш философски и забавно нещата и караш напред.
А какви неща прави тялото ви докато спите - звуци всякакви от "вход" и "изход" и това е при всеки индивид. А някои мадами дори твърдят, че не изпускат газове - хо хо хо  Grinning Та... подробностите от този род ги приемайте с усмивка и тренировка за гордостта - да не се обиждате чак толкова лесно, защото реагирайки обратното му придавате тежест.

# 68
Боже, това ли било? Wink))
Аз колко по-драматични пообни изпълнения съм имала.. Joy

В лодка в морето навътре, и изведнъж - зор..Мъка..Да видиш как се кара бързо и се търси безлюдно островче наоколо за секс-богинята... Joy

# 69
Нормално е на една баня да има ключ или поне резе.
Аз винаги го ползвам. Такъв ми е навик, че дори като съм сама в апартамента заключвам.
А не трябва. Чисто статистически, много голям процент (сега не ми се рови да видя какъв) от битовите злополуки се случват в банята. И тогава този навик може да е фатален... На мен ми се е случвало. Съквартирантка припадна в банята и въпреки, че не беше заключена, се забавихме доста, докато отворим (тялото й препречваше вратата). Беше много страшно... През цялото време се молих да не си е глътнала езика...

Въобще не съм се замисляла за това.
Но от 2 години лятото имам съквартирант. Веднъж се случи да не заключа и нахлу, а аз гола голеничка  Embarassed Заключвам вече. Ако ми се случи нещо, той е силен мъж. Да разбива вратата. А после, който чупи - купи  Joy

# 70
На мен ми се е случвало за повръщам пред мъжа ми. Беше заради болка при бъбречна криза. Ужасно е, ама какво да се прави....

Общи условия

Активация на акаунт