Да се изпуснеш...

• 12 929
  • 70
  •   1
Отговори
# 45
  • Най-красивата страна
Дамите не пръцкат.Те пускат газове. Crossing Arms

# 46
Не се палете, дами, няма нужда от задължителна драма в комична ситуация, като тази!  Peace

За мен също не е нормално някой да ми нахълтва в банята, докато съм вътре, независимо дали се къпя, реша или друго. Но семейства/взаимоотношения всякакви! Най-малкото, че и това го има, та изглежда на някои им трябва  Mr. Green

Скрит текст:

# 47
мацки, "звучете" спокойно, това е истината:

Скрит текст:

сериозно - вярвам в чувството за хумор на авторката и знам, че "нещата понякога просто се случват", въпросът е как ги приемаме  Laughing

# 48
Не трябваше ли да се яде мляко с бифидус есенсис?

# 49
Ние българите не пръцкаме на обществени места и се притесняваме от тази естествена реакция на тялото. Но мисля, че чужденците не са така.
Преди години бях на море. Чакам автобуса на спирката. Добре че беше на открито. Та седя си и чакам, а на метър от мен три германки. Хубаво облечени дами, наконтени, уж интелигентни и си лафят. Ама както си лафеха на немски започнаха да пърдят. Ту едната, ту другата, ту третата. Такова нещо не бях виждала. Оцъклих се.  Joy Един мъж до мен като ми видя физиономията ми каза, че повечето чужденци били такива. Пърдят, оригват се и не им пука.

# 50
Клавдий е разрешил да се изпускат газове в Сената, явно е прозрял психическата и физическа вреда от задържането им /т. нар. куц и глупав император, мдам  Grinning/

# 51
Хич да не ти пука. Той сега се крие в началото, но после кой знае как ще се изпуска и той.

ПП имаше един епизод на Сексът и града, където Кари пръцна пред Тузара.

hahaha

# 52
Хаха, много яка тема!
На авторката и разбирам притеснението, но мъжете едва ли се трогват от такъв род ситуации. Случило се е и веднага го забравят, според мен, не се коси. А финото ти чувство за самоирония определено кефи.

пс. изненадана съм , че дружеското попръдване под завивките било холандско изобретение.  Stop
Сигурно така пестят от отопление.

# 53

пс. изненадана съм , че дружеското попръдване под завивките било холандско изобретение.  Stop

Само да не се щрака със запалката  Joy Joy Joy

# 54
Освен това, мъжете (и особено българите) са истински джентълмени:

"Пътуват в един вагон англичанин,французин и българин.На една от гарите на влака се качва млада и красива жена и се настанява в техния вагон.Влакът влиза в тунел и тогава в мрака се чува едно звучно и продължително "Пръъъъц".....следва тишина. Излизат от тунела и какво да видят - жената силно притеснена, изчервена - забола поглед в пода. Става тогава англичанинът и като истински джентълмен казва: "Моля да ме извините...проблеми със стомаха...изпуснах се". Идва втори тунел и случката се повтаря, но този път се извинява французинът... Минало време, а тунел така и не идва. Станал тогава българинът и казал "Моля да ме извините, аз отивам във вагон-ресторанта да обядвам. Ако през това време дамата се нас.ре, да знаете, че съм аз!"

(из нета)

# 55
Много забавна тема. Joy
И ми е много познато / спомням си с умиление / как в началото на някоя нова връзка всичко в теб ти се иска да блести и да е топ Simple Smile за да го увериш, че си истинска богиня. Mr. Green
Случвало ми се е да пръцна пред ново гадже в 4 клас.  Laughing Може да звучи несериозно, но имах силни трепети към него и съответно след пръцкането ми бяха тотално потънали гемиите. Не стига, че той беше нй-красивото момче в училище, а аз най-дебелото и космато момиче..ми и пръдливо. Мислех, че съм го загубила завинаги.  LaughingИзживях истински кошмар. Добре че мама ми даде идея при следваща такава случка - ако бъда разконспирирана, че съм аз - гордо да подхвърля, че точно по този начин Наполеон Бонапарт е поздравявал силния си флот. След което тактично да се извиня.
Е, оттам нататък не ми се е налагало да използвам тактиката с Наполеон. Нито онова гадже загубих, заради гафа.
Пред мъжа ми никога не съм пръцкала, но ме е виждал в тооооолкова други по-сконфузни положения и състояния, че пръцкането е направо феерия. Ама той вече знае, че съм богиня. Joy

Гърчът на егото трябва да е много кратковременен при такива ситуации. Laughing Особено ако мъжът е нормален и те харесва - няма да му направи никакво впечатление.
Е, ако е като моя девер - връзката и сексуалното привличане приключват. Ама той е бъгнат.  Laughing

# 56
Съгласна съм, че никой не бива да бъде притесняван в банята, но аз останах с впечатление, че той не е знаел, че банята е заета и просто е влязъл. Ако няма ключ, такива нахлувания са напълно възможни.

# 57
Влязъл е напълно осъзнавайки, че тя е вътре, за да "се закача"  Crazy

# 58
Готина тема!
На мен ми се случва рядко да се изпусна пред мъжа ми и много неудобно в такива случаи. Въпреки, че все пак е човешко и не всеки път можеш да се сдържиш. Моя е пък с кофти черва и му се случва доста по-често. Винаги го обръща на шега.

# 59
Аууу, сега се сетих, че съм пръцкала пред гадже.
Имах проблем с чревцата и добре че бяхма в авотобуса, който беше ужасно шумен. Страшно ми се пръцкаше, ама неистово. Качват се едни просяци от които се разнася ужасна миризма. И се възползвах. Пръцнах си яко и никой не чу  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт