Да се изпуснеш...

• 12 934
  • 70
  •   1
Отговори
# 30

Авторке, нормално е да искаш да се представиш във възможно най - добрата светлина, но случилото се е случило. И на мен ММ един път ми се смя при подобна ситуация, но виж не се е отвратил от мен, нито аз от него /той има далеч повече изцепки от мен в това отношение/. Некултурно ще се изразя, но тази пръдня не си заслужава драмите. Flutter

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 07:30 от Tatti

# 31
Заяц, знам, ама съм си импулсивна и във вихъра на срама пуснах темата. Помина ми и се забавлявах с вас  Hug Благодаря за милите думи!

Aisha, разбира се, че трябва да се поддържаме, беше шега. Разбирам те за вашите граници, просто хора разни с разни граници. Аз, принципно, съм по-натурален човек - и с езика, и в поведението, на моменти дори брутален. Но пръцването в негово присъствие ми докара гърч на егото и доброто възпитание, които се мятаха неистово как съм допуснала такъв натурален гаф.

# 32
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Споко, Зилозавър, човещинка  си е  Laughing

А той  не  попръцнува  ли  хич, а Crossing Arms

Ти  щом от  една  фина  пръдня си  се  смутила  така,  кво  остава, ако , да пази  господ, те  споходи  голям  зор  и докато  стигнеш до  тоалетната, разцепиш   гръмко тишината  Laughing

Тапи за  гъз  не  продават, за съжаление.
Ако продаваха, ММ  щеше  да  е  затапен    сега  и  во  нине, и   во  веки  веков...

# 33
Авторке, какви богини, какви пет лева Grinning

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 01:49 от Обич Синеока

# 34
Колко свежа темичка Grinning Много сладко ми звучи пък на мен и въобще нямаше да се впрягам аз Simple Smile
Ти в тоалетната,той много добре знаещ това и в лигаво настроение отваря нарочно вратата и ти пръцкаш Grinning Той почва да се шегува,ти обаче засрамена се чудиш къде да се скриеш.Сладури!
След време как ще се смеете над това,ще видиш...

# 35
Хич не е начален стадий това. Ако искаш мистика и ореол, виждате се само навън, на симфоничен концерт (там и да пръднеш, поне няма да се чуе, освен ако не е в антракта). Щом сте под един покрив и поделяте тоалетна, вече не сте начален стадий.

# 36
Сигурна съм, че Зилозавър има чувство за хумор, иначе не би пуснала темата. Не знам защо точно от пръдните трябва да се смущаваме чак пък толкова, те са комичен елемент от доста азиатски филми, а и в класическите произведения им се обръща внимание. Ако авторката не е чела "Кентърберийски разкази", да ги прочете и по-точно разказа на мелничаря, в който младият Абсолон, любимец на жените, се гнуси най-много от пръдните. Тази негова слабост се знае и после се използва срещу него от една шавлива млада селянка, в която Абсолон е влюбен.

# 37
.........Не знам защо точно от пръдните трябва да се смущаваме чак пък толкова,...........
Защото е нещо, което нормално не споделяме/или разменяме/ с мъжа до нас/и изобщо с никого/. Сега, тук съм чела какви ли не истории, макар че изобщо не им вярвам.

..........

Тапи за  гъз  не  продават, за съжаление.
Ако продаваха, ММ  щеше  да  е  затапен    сега  и  во  нине, и   во  веки  веков...

Laughing Joy Joy

пс. изненадана съм , че дружеското попръдване под завивките било холандско изобретение.  Stop

# 38
Ох, сетих се за една случка и при нас - мъжът ми се изпусна, де, не аз! Смути се, погледна ме и вика "Извинявай, настъпих една жаба!"  Shocked  Joy

Още се смея като се сетя! Една жаба настъпил! Joy

# 39
Пътуват  пътници и сред тях в купето седят една мома и един поп. Влакът навлиза в тунел и момата решила да пръцне в тъмното. Анонимно един вид. Влакът излязъл от тунела и момата се сконфузила, все пак, та започнала да чертае и да скърца с пръст по запотеното стъкло на купето. 
-Моме -  рекъл попът - на глас го докарваш, но на мирис - не !

# 40
Банята е лично пространство и не бих притеснила никого, както и не желая някой да ме притеснява. Този тип шеги не ги разбирам и хич не са ми по вкуса  Peace Ако това е проява на хумор, не мерси - да си държи тоалетния хумор за себе си и да търси друг, който да го споделя.

Сигурно съм сухарка според някои от пишещите тук, но не намирам подобни физиологични ситуации за проява на близост и не толерирам такова поведение по никакъв начин. Странно ми е когато жени споделят, че нямат нищо против мъжете им да издават всякакви звуци на всеослушание - аз го намирам за гнусно

# 41
Какво би казал Фройд за тази тема:)

# 42
Нормално е на една баня да има ключ или поне резе.
Аз винаги го ползвам. Такъв ми е навик, че дори като съм сама в апартамента заключвам.

# 43
Какво би казал Фройд за тази тема:)

Да  hahaha

# 44
  • София
Голяма драма.
Той като влиза в банята докато си там, сам си поема рисковете, но щом влиза докато си по нужда - малка или голяма, явно такива неща за него не са срамни и ненормални.
Другия път ако те притесняват тези нахълтвания се заключи...въпреки, че то и през вратата може да се чуе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт