Тъжна съм, самотна съм, объркана съм

• 30 784
  • 275
  •   1
Отговори
# 150
Споделям последното мнение  Peace И освен това всяка жена може да си намери мъж, на който не е необходимо да скача през обръч, че да му се прииска на него нещо си. Мъже има за всеки тип жени  Simple Smile

# 151
При равни други условия слабите жени са по-желани от дундите, каквото и да си говорим.
А когато една жена е държанка... и дебелия мъж става от прасе  на мечо. Коко Динев да не е много атлетичен?

# 152
     и_д_а, много си права, но повечето хора не излизат на бегом от брака си, докато не се убедят, че нещата са такива каквито ги описваш. Полагат първо някакви усилия, другото би било безотговорно. Всяко семейство има кризи, понякога се преодоляват със съвместни усилия, друг път само от единия. Човек поне трябва да се опита да разбере какъв е проблема и дали има решение. Най-трудно се приема и проумява, че вече не си желан, оттам идват съветите и мераците за разни промени. 

# 153
Нас какво ни греят държанките  Crazy Ние не сме от тях не ни се налага да сме с Коко Динев  Mr. Green

# 154
При равни други условия слабите жени са по-желани от дундите, каквото и да си говорим.
А когато една жена е държанка... и дебелия мъж става от прасе  на мечо. Коко Динев да не е много атлетичен?

При равни други условия и жената ще предпочете младия Джони Деп. Laughing

Ако на мъжа ѝ му пречат килата ѝ и му пука за нея - сядат, говорят, променят начина си на хранене и движение. Заедно. Останалото са оправдания - ама имало по-млади, по-слаби и по-хубави момичета. Винаги ще има. И по-млади, по-хубави и по-издръжливи в леглото мъже има. Ако реши да отслабва жената - да го прави за себе си, за самочувствие, за здраве, а не с цел да омилостиви мъжа да ѝ пусне... Защото той, прекрасният заслужава най-доброто. Заслужава каквото дава... това е.

# 155
  • Варна
На мъжа ти не му се прави секс - съвети - отслабни, хвани го от вратата да му правиш свирка, готви му любимите манджи, подгъзувай му.

Тези съвети са безполезни, освен може би първия. Peace Отслабването, както и всички други грижи за самата себе си, повдигат самооценката и, оттам, самочувствието и мирогледа. Peace Тя се чувства нежелана - ако отслабне, ако си направи нова прическа, купи си нови дрехи, отиде на масаж или направи каквото и да е за самата себе си, просто ще се почувства по-добре. Ако в резултат на положените усилия (за отслабване, спорт, разкрасяване) има и резултати и я загледат няколко чужди мъже, вече няма да се чувства толкова нежелана. Излъчването й ще се промени, феромоните, миризмите, сигналите, които излъчва - също.

и_д_а, много си права, но повечето хора не излизат на бегом от брака си, докато не се убедят, че нещата са такива каквито ги описваш.

Peace

Честно казано, едва ли го намират особено възбуждащ, там "еротиката" е от финансово естество. Плюс това, че парите дават власт, а властта открай време е силен афродизиак. По същата схема, млади мъже поддържат връзки с бабички, дори и да не ги намират първи красавици. Laughing

# 156
Една жена отслабва, когато си търси любовник.
Една жена никога не отслабва заради мъжа си, защото той ако я обича, килограмите няма да са му проблем. Видиш ли, че една жена се фитва... отива на "пазар"  #2gunfire

# 157
да му изключат рутера?
хах, ми ще иде да си го включи на друго място
и ще стане още по-зле  Mr. Green
как ги измисляте тези неща  Joy

Една жена никога не отслабва заради мъжа си, защото той ако я обича, килограмите няма да са му проблем. Видиш ли, че една жена се фитва... отива на "пазар"  #2gunfire

може и заради нейния си, що не - да го отлепи от любовницата  Mr. Green

# 158
  • Варна
Една жена никога не отслабва заради мъжа си, защото той ако я обича, килограмите няма да са му проблем. Видиш ли, че една жена се фитва... отива на "пазар"  #2gunfire

Rolling Eyes Брей... Ако е дебела, мъжът й не я желае, ако реши да отслабне, няма да е заради него, отива "на пазар"... Да се чуди човек как има толкова дългогодишни партньори, които изглеждат добре и са заедно, защото се обичат и желая все още. Rolling Eyes

bubanka, казах, че трябва да се разберат за време без компютър, което да прекарват заедно. Не виждам кое е смешното и невероятното. Стига да има желание за диалог и запазване на семейството, това е едно от най-разумните действия - едва ли някой от тук списващите ще отрече, че интернет/компютърните игри ядат време. Rolling Eyes

# 159
 korn_val, ти пък какво се гневиш? Важното е, че ще отслабне жената.

# 160
О не... изобщо не се гневя. Грешно ме разбираш Simple Smile
Да отслабне... ще почнат да я заглеждат и чужди мъже ако извае тяло Simple Smile

# 161
Абе глупости, аз цял живот си клоня към  дундичка, и без мъже не съм останала хахаха, не е там проблема въобще.  Те мъжете не са кучета, кокали да ядат, първо и второ всичко е до самочувствие и излъчване. Ако си усмихната, позитивна, вярваш в себе си и се носиш все едно света е твой е съвсем друг ефекта, ако и да не си с манекенски мерки. Проблема е точно, че на повечето жени самочувствието и настроението им са  обратнопропорционални на броя на килограмите, щото при "равни други условия". Еми да, ама не са равни, има купища кльощи без грам мозък, стил и т.н.

# 162

А защо да не ходи на "пазар"?  Rolling Eyes
Лошо няма. Щом ходи на "пазар" не е в нея проблема, а в мъжо дето я игнорира или просто не го бива.  Mr. Green

# 163
Не съм казал, че е лошо. Хубаво е... ама защо се фитва? Да излиза на пазара дебела Simple Smile

Файона, хайде и теб ти знаем скорошните теми за твой муж. Laughing Се пък хубави ги избираш...

# 164
Видиш ли, че една жена се фитва... отива на "пазар"  #2gunfire
Природата не търпи празно пространство.

Общи условия

Активация на акаунт