Тъжна съм, самотна съм, объркана съм

• 30 761
  • 275
  •   1
Отговори
# 180
Нещата са много по-дълбоки за флирт - чар, излъчване, настроение, енергия, състояние.....
и големи ЦИЦИ

# 181
Наистина е пристрастеност. Затова отдавам отдалечеността му и липсата на желание за секс именно на това. Ще е изнервен първите няколко пъти, ако поне отчасти успее да преодолее себе си, след седмица вече ще има и други мераци, освен да сърфира денонощно. Разбира се, всичко това е валидно само, ако за него има смисъл да запази семейството/жена си - тогава би трябвало поне да положи усилия. Peace Ако не - какъв е смисъла от подобно партньорство? Rolling Eyes

не става така

откъсваш се за седмица и след първия допир отново, всичко става по старому

трябва да "срещне" нещо много, много по-интересно от интернет, което е трудно, защото интернет е мързеливо и интересно занимание, а ние хората като цяло сме инертни
много ясно, че няма да иска да прави планински турове например, ако е свикнал да виси пред монитора и му тежат допълнителни 15 кила

със семейството е трудно - казваш си "само още един час, какво толкова", а те някак си стават пет ...

цици  Laughing - един куп цицомани около мен са с жени със съвсем скромни балкони ...

# 182
Другия вариант е да спре тока и да го излъже, че има повреда.
И да спретне една вечеря на свещи  Mr. Green

# 183
цици  Laughing - един куп цицомани около мен са с жени със съвсем скромни балкони ...
Факт Simple Smile

# 184
N.E.V., с ММ също сме заедно от почти 10 години, минали сме през много трудности и той е бил постоянно до мен.Не мисля, че семейният живот означава равнодушие към партньора.
Моят съвет е да си дадеш малко време без него и да видиш как ще се чувстваш.Не си  причинявай да живееш в нещастие и липса на внимание.

# 185
  • по пътя
Проблемът е, че очакваш някой друг да те направи щастлива. Жената сама се грижи за своето щастие не очаква мъжът да го направи, не изисква, тя самата излъчва радост и щастие, когато е доволна и щастлива, без това да зависи от друг човек.Отиди на терапевт, на курсовете за жени, направи нещо за да промениш нещата.

# 186
Аз не мога да бъда щастлива с мъж, който не ми обръща внимание - само защото имам приятелки и излъчване. Сама би ми било по-добре.

# 187
Аз не мога да бъда щастлива с мъж, който не ми обръща внимание - само защото имам приятелки и излъчване. Сама би ми било по-добре.

Именно. Ако ще бъде щастлива сама, защо ѝ е да живее с мъж?

# 188

Именно. Ако ще бъде щастлива сама, защо ѝ е да живее с мъж?
Щото, кво ше кажат хората...

# 189
Някои от тук съветващите не си давате сметка, че монолог или два, не правят диалог. Тя и на глава да застане, все тая! ТОИ не иска, нито нея, нито разговор, нито нищо. Връзка се гради от двама, всеки ден. Ако ще да си скъса задника госпожата, тои като не я ще, нищо няма да се промени.
И никои не е виновен тук, характери и капацитети, толкоз.
Аз не бих се сърдила на една маймуна, че не ми отговаря членоразделно...ми толкоз и е капацитета...

# 190
За мен този мъж си има любовница. Какви диети, какви рутери. Нека авторката да го наблюдава малко по обстойно за да се увери първо във верността му.
Интересно ми е дали ако тя започне да си обръща внимание, да излиза на вечери, да отсъства по една две вечери в месеца от дома, за да иде на спа уикенд с приятелки, той ще прояви интерес към заниманията й, дали ще прояви ревност.
Този мъж трябва да бъде проверен. Много сме чували за тези "работещи" мъже.

# 191
Според описанията ми се вижда много мързелив и инертен за любовница, ама знае ли се.

# 192
Ще бъда много пряма и рязка,за което се извинявам.За мен това партньорство е напълно обречено и безсмислено.Разбирам те на 100%.Това ,че имате дете заедно не означава ,че трябва да стоите заедно и ти да си адски нещастна.Повярвай ми,щом сега е такова положението с годините ще стане по-зле.Или си намери любовник,който да те кара да се чувстваш жива,хубава и нов човек или се разведете.По-добре сама,отколкото зле придружена.Ти не заслужаваш това.Аз избягах от една 9-годишна супер потискаща и скучна връзка и съм адски щастлива !!!Вече знам какво искам и си го намерих!

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 16:27 от bobo23

# 193
  • Сф
Според описанията ми се вижда много мързелив и инертен за любовница, ама знае ли се.

Е, все пак са с малко дете, не са на по 50 години предполагам,  а да се лишаваш от ласки, еле пък мъж, ми се струва невероятно. Мъчно ми е за авторката, много дълъг този период на лишения и без изгледи за подобрение. А и това висене в интернет сигурно си има причина.....

# 194
НЕВ, романтиката при нас е в съвсем обикновени неща, цветя и рози ний не щем.
А проблеми имаме колкото щеш, ама това ли ще ни скапва връзката, че кой няма проблеми.

Но ти защо си предаваш мечтите... иди на планина с някой друг, снимай, забавлявай се, после му кажи, че е било супер и сама си си носила раницата. Може другия път да дойде с теб, ако не дойде, здраве да му е, пак иди сама. А хубу де, той съвсем ли не става от тоз компютър? Crossing Arms

Абе специално да идеш на поход, не ми се струва много лесно - с кого, кой ще го организира, къде ще ходиш, имам познати двойки които изкарват по 2 седмици из планините, но няма да им се натреса и да ги притеснявам. А и в случаите, когато напук съм отивала да правя нещо сама, но съм искала да съм със съпруга си, ми става още по-тъпо, че няма с кого да споделя емоцията.

Общи условия

Активация на акаунт